günaydın kızlar.dün akşam eymen 8 de uyudu 9 gibi uyandı yemeğini yedirdim ve hop tekrar uyudu ve gece uykusuna daldı.ama gece 1 de uyandı uykusunu almış tabi..kaç defa emzirdim ama sütte yok.kalktım süt hazırladım normalde içmezdi bisküvi ile yaptım kaşıkla bi çay bardağı içti.sonra ayklarıma alıyorum 2 sallamada uyuyor yatağına yatırdığım an ağlıyor en az 10 defa tekrarlandı..sonra neyse uyudu ..sabaha kadar arada uyandı emzirdim uyudu ..
ha bu arada bal verme konusunda fikirlerinize ihtiyacım var akşam sütün içine az damlattıım eşim bana kızdı küçük çocuk kaldıramaz diye..
görümcem çocuk bölümünde hemşire...onların oraya 1,5 yaşındaki çocuk gelmiş.bal vermiş alerji yapmış ve çocuk malesef ölmüş..bu olaydan sonra herkes bal verme diyo.ama alerjisi varsa 3 yaşındada versek tehikeli olur.hem nerden bilecez alerjisi olup olmadığını
ne bileyim insanı şüphede bırakıyorlar.bende genelde pekemzle tatlandırıyordum akşam elime balın şişesi geldi koyuverdim.eşimde öyle deyince sabaha kadar kabuslar gördüm..
kızlar ales sınavına girmeyi düşünüyorum ünv de çalıştığım için kolay olur .ama buraki hocalr evli ve çocukluysan çok zor olur ama gir dene hevesin kalmasın dediler..kpds de istiyor..biraz bakayım dedim ingilizceyide unutmuşum .. çocukta yaparım kariyerde uygulamada zor mu olur..