2009 Eylül Anneleri

meryem nihalin fotolarındamı etkilendin. öyle bişey varsa almanyalardan getirtiriz pastayı

selamm
yoğunum bu aralar uğrayamıyorum hiç
meryem hayırlı olsun :)
kızlar bi form doldurmuştuk ya sabiha paktunanın kitabı için
benimkini göndermişler annem aradı şimdi
haber vereyim size de dedim

eylül benimki de geldi. anaokulu dergisi dimi. ama şimdi işimize yaramıcak 1 sene beklemek lazım. ha bazı arkadaşların bebeleri pek bi IQ su yüksek ya herşeyi biliyo yapıyo onların da zaten ihtiyacı olmıcaktır eminim :)))))

:) alemsin meryem
haklısın ama
ben de bi sene beklemesi gerekenlerdenim sanırım
eda da olağan üstü ya da çok önden giden bir gelişim yok
fazla hareketli bildiğin 1 yaşında bi bebek :)
bu arada evet ana okulu dergisi

ayy bahar pardon yaaa
bak yoğunum dedim ya hemen saçmalamaya başlamışım
sana meryem demişim kusuruma bakma olur mu
şu anaokulu dergisini kendim için mi okusam ne

önemli değil eylülcüm. ha meryem ha ben. zaten yakında kocalarımızı boşayıp birbirimizi alırız biz meryemle az kaldı :))) walla ali efe de tipik 1 yaş bebeği. bir iki taklit baba, namnam(mama oluyor kendisi) ve deli deli hareketli olması haricinde bir numarası yok. :)

bahar alırım ben senı:) eylulcum sagol canım demeyi isterdim aslında ama bılıyorsunuzkı benım canım bişeyler istiyorsa kesın hamile değilimdir:)

:) yok yok siz yine de boşamadan ikili idare edin bence
bebişlere baba da lazım :)

bahar alırım ben senı:) eylulcum sagol canım demeyi isterdim aslında ama bılıyorsunuzkı benım canım bişeyler istiyorsa kesın hamile değilimdir:)

bende de durum aynen öyle
işte bunun adına da hamilelikte aşerme diyolar da normal zamanda pis boğazlılık diyolar :)

kızlar ya şu hormonlar ne kadar sürede normale dönüyor acaba? ben hala lahusa modundayım. tamam önceden de yufka yürekliydim ağlardım falan ama bu ka ağlak sulugöz değildim. ne zaman düzelirim kine?

bahar bence düzelme ihtimali pek yok artık
anne olduktan sonra yakanı kurtaramıyosun sulu gözlülükten
ben de gazetede bebeklerle çocuklarla ilgili kötü bi haberin başlığını bile okusam ( ki tamamını asla okuyamam) bütün gün suratım asık keyifsiz geziyorum

ay eylül benim öyle bir manyaklığım da var evet. gazetede falan öyle bir haber göreyim illa ki açıp okuyorum. sonra bütün gün surat as ağla falan fffffffff.

selam kızlar...

eymen in evi sürekli dağıtmasından bıktım artık...kendimi çok yorgun hissediyorum...tv bilgisayar vs.kullanamıyorum çünkü düğmeye basıp kapatıyor...her taraf kaşık vs.dolu..çekmeceler yerde...oyuncaklar...öbür oğlum gelicek ders yapıcaz..akşama yemek..daha ütüm var...yıkanacak çamaşır.......kafamçokkarıştı

bu arada 8 gün önce regl imin ilk günü yani d.kontrol hapına başladım..6.gün bitti ama 2 gündür lekeler geliyor ve karnım arada sancılanıyor...bu normalmiş ama kaç gün devam eder acaba bilemiyorum onunda verdiği halsizlik var...

esincim hepimizin hali aynı. ev dağınık. mama sandalyesinin olduğu yer savaş alanı gibi rezalet. içimden ne temizlik ne yemek yapmak gelmiyor işin kötüsü. hava değişiminden midir ali efenin bu ara çok huysuz olmasından mıdır parmağımı oynatasım yok. tabi senin senden beklentisi olan 2 evladının olması işlerini katlıyor.
hangi hapı kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…