2009 Eylül Anneleri

ben şu an ejderha dövmeli kızı yarılamış vaziyetteyim :))hafta sonu biter sonra başka kitaplara :))

bu arada annem bi kaç kitap aldı kendine tasavvufla ilgili konuları filan çok güzel onları okucam değişiklik olsun hep roman takılıyorum bu aralar çünkü :)

tekrar slm
zeynep çim hani sende alışverişi seviyosun ya o bakımdan dedim canım benim
ebru cum geceniz güzel geçmiş çok sevndim canım alişe üzülmüşsün ama arada yapıyolar böyle yaaa
gülayyyy süper ya kreş gibi bi yermi orası anlatırmısın biras?

tuba cım hayırlısı olsun planları yapmışsın en ince ayrıntısına kadar eşin çok şanslı vesselam

biliyorum tülay :)) sadece başkaları tarafından nasıl göründüğümü bilmek beni şaşırttı :))

canım orda gökşenin kokoş bi görüntüsü yokki neden öyle düşündüğümü sandın anlamadım
sadece çantası nı almış alışverişe giden bi güzel bayan olarak nitelendirdim ben sadece :)

swelam kızlar ben geldim azıcık geçmişe göz attım...ohhh tatile az kaldı yaşasın...
gülay sen bir yolla bakalım rüzgar sevecek mi.. gerçi eminim sever burda da varmı acaba bende bir araştırayım çok özendm şimdi

ya sadece senin için demedim genel olarak bi kaç kişidende böyle yorum alınca açıkçası kendi kendimi sorgulama gereği hissettim dışardan dünyası sadece alışveriş gibi görünebiliyorum bazen ama öyle değil tamam alışverişi seviyorum inkarda etmiyıorum ama dünyam alışverişten ibaret değil :))))

ne güezl zeynep kitap ıkuyon bol bol.. sanada çok özeniyom valla.. bende istiyom kitap okumayı çok özlemişim siz böyler bahsettikçe içim gidiyo.. alıcam güzel bir roman bende günde 10 dk olsa okuyacam kara verdim

ayrıca teşekkür ederim tatlım gökşende anasının kızı işte boşuna dememişelr anasına bak kızına al diye :)) şaka bi yana gökşende benim gibi yeni ciciler seviyo resimdeki çantayıda kendi aldı taktı koluna bide başak kadınları süslü olur derler sanrıım gökşende var bu süs olayı :)))

bugün halil ibrahim öyle huysuz ki anlatamam
3 dişimiz hala patlamadı ondanmı neden çok üzülüyorum böyle olunca bişi gelmiyo elimden
hava güzel olsa dışarı çıkarırdım

bencede oku canım insanın kafası belirli şeylerle dolu olunca sıkılıyo başka şeyler öğrenmek duymak istiyo o yüden kitap okumak benim için deşarj olmak gibi bişi:) bide gökşen rahat verse süperrr olucak :)

zeynep bende başak burcuyum süslenmekten ziyade titizliğim ve ayrıntılara önem verdiğim bi durumum var gözle görülen ve herkes tarafından bilinen

bide biz ailecek başak burcuyuz :)) eşim,oğlum ve ben

boşver canım bazıları cevizi kırıp içini görmedikleri için kabuktan ibaret sanır

tülaycım arada gökşende aşırı huzursuz oluyo çok zor ya kucağıma gelip beni kaldırıyo sürekli bişiler istiyo veriyorum sıkılıyo başka bişi istiyo dün akşam uzun süre tencere ve tabak çıkardık mutfak dolabında

yok be zeynepcim öyle göründüğün falan yok..bence yanlış anladın tülayın dediklerini..hem alışverişi sevmeyen kadın mı var..maşallah gençsin güzelsin bak alışverişinide yaparsınn temizliğinide yemeğinide kiatbını okursun kendine de bakarsın..

tülaycım titizliğine bayılıyorum ben başak burcunun yengemde başak burcu evi acaip temizdir tertipli düzenlidir :)) insan kendinde olmayan şeylere bayılır ya :))

inşallah gökşen de öyle olur :)

hüsniyecim ben tülaya sadece şaka yaptım bu düşünceleri başkarındna duymuştum da o yüzden öyle söyledim ama tülayın dediğine katılıyorum ceviz in kabuğunu kırıp içini görebilmek her insanın harcı değil

yok zeynep ya bende yapıyorum kendimce dışardan herkesçok titizsin temizsin öyle diyor bana göre gelgör sana bi dünya kirli yer gösterebilirim
ama bizim ailede de beni titiz die biliyorlar...bana sorarsan beni temiz gösteren düzenli olmam ve üst üste iş bırakmamam

valla bade hanım tam bir başak burcu çıkarsa sevinirim .. tittiz düzenli yoksa babasından sonra birde onun peşini toplamak zor geleccek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…