2009 Eylül Anneleri

apayım tülayım okul ev koşturuyom.. badiş hanımda iyi yakamdan ayrılmıyo bir türlü..koşturuyozz bütün gün

tülaycım birlikte etkinlik yapıyorlar boyama oyunlar vs. ama aylarına göre etkinlikler öğretmen eşliğinde. zaten 1,5 saat haftasonu ... açıkcası yarın bakacaz.

tülaycım birlikte etkinlik yapıyorlar boyama oyunlar vs. ama aylarına göre etkinlikler öğretmen eşliğinde. zaten 1,5 saat haftasonu ... açıkcası yarın bakacaz.

süper canım ya hele yanlız bebekler için çok güzel bişi bende araştırmaya başlıcam burda inş.bulabilirim böyle bi yer
gerçi sırf bu oyun için tek çocuğu olan arkadaşlarımızla gün yaptık biliomusun oyun oynasınlar kaynaşsınlar,paylaşmayı öğrensinler die ama öğretmen eşliğinde bi başka güzel olur elbette

tülaycım valla açıkcası o bile yeter, ama benim buarad öyle bir imkanım yok, haftasonum var yalnız oda imkansız düzenli olarak buluşmak, siz ne güzel düzenli buluşuyormuşsunuz. bence harika. çocuğun dilinden çocuk anlıyor çünkü.

hala karar vermedi annem, ama mutlaka gelirsem haber vercem. bu arada herkese iyi bayramlar, ben çıkıyorum kızlar. ailenizle iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

canım uyumasanda evde olmak dinlendirir merak etme.

bu kitap her zamanki gibi bir tarihi kitap yihe philippa gregory nin ispanyol ve ingiliz tarihi ile ilgili bir kitabı. ben tarih kitabı okumayı sevdiğim için bunuda sevdim tabii ki.
söyledğin kitapların biraz konusundan bahsedersen ebrucuğum kitabımın bitmesine çok az kaldı ben de okumak istiyorum... Evet ben üst üste çok roman okuyunca daral geliyo ya fikir kitabı, ya psikoloji yada tarihe kaymak lazım arada :)

doğa gündüz normalde 3 saat bu ara 2 ye düşürdü. galiba dişler gelio ağzını tutup ağlıyo offff. tam zamanıydı!!!

bende ebrcum kitap okursam uyurum hiç dayanamam kitap okumaya. küçükkende ders masamın üstünde hep ödev yaparken uyuya kalırdım :) annem uykum gelmediği akşamlarda önüme tarih kitabı falan getirirdi mesela ortaokulda al konu oku diye yarım saat içinde uyumuş olurdum ::) eheh

cok komikmis tugba demek kitap okurken uyuya kalirdin
benim hobimde dergi okumak tam bir dergi canavariyim
ozellikle magazin dergilerini cok severim her carsamba 1-2 tane alirim
aylik kadin dergilerinden de surekli aldiklarim var.
ne kadar bos bir aktivite degil mi ama cok seviyorum resmen dunyam degisiyor onlara baktikca

amerikaya gittigimizde resmen orda alinmadik magazin dergisi birakmamistim. esim o zaman demisti senin ki baya ileri bir derece de hobi magazin gazetecisi felan olsan tam sana gore diye

soyledigim kitaplarin konusunu soyleyemiyorum cunku okumadim
bende 1-2 haftadir guzel kitap arastiriyorum
bunlar onca kitap arasindan kendime okicam diye sectiklerim bir suru yerde cok guzel yorumlarini gordum ve en ucuz hakikaten dnr da
sana ise orhan pamugun eger okumadiysan tabi masumiyet muzesi kitabini siddetle tavsiye ederim
. ustune bir suru sey okudum ama o damagimda biraktigi tat gecmedi gitti :)

dergileri bende çok severime ebru geçen migrosta elime ne geçtiyse aldım bütün paramı dergilere verdim geldim :)) şimdi tv ünitesinde yatıyo ama hepsini okudum tabi :))

ebrucum sıfır yerli kitap okuma alışkanlığıma rağmen bunu senden ikinciye duyuyorum ve muhakkak okuyacağım .:) eve tebru ya habire uyuya kalırdım. bu yüzden okul hayatım çok parlaktı diyemem ders çalışamayan bi tiptim hep uyuklardım eheh. derstede korkunç uyuya kalırdım hoca artık beni bilirdi uyandırmayın uyandırsanızda on dakika sonra uyur nasılsa derdi. ehehhehehe

ama annem tarih kitabı okuyarak en kısa zamanda uyuyabildiğimi keşfettiği için tarih kitabı okumaktan osman gaziden vahdettine kadar bütün padişahları savaşlarını hayatlarını tarihleriyle sayarım. uzman oldum çıktım. bi yandanda sever oldum. hala uyku tutmazsa bir tarih kitabı alır okuya okuya uyuya kalırım :)

ya bende seviyorum magazin okumayı ama bayan dergileirnden çok keyif alamıyorum. ama magazin severim özellikle böyle londradakiler falan daha güzel oluyo. mesela ben londrada kalırken britneyin sorunları vardı çocuklarına falan el koyulmuştu her günde gazetede çıkıyodu dil okulundan daha fazlası yararı olmuştu bana britney ablamın sağolsun. o sayede ingilizceyibir hırsa epey ilerletmiştim :)

slm herkese herkesler iyidir umarım.
kızlar eylül alıştı rtık sürekli yanımızda yatmak istiyor.gece ağlayınca emzirip yanımda yatırdım birkaç gün alıştı böylece ve artık sürekli bizimle yatıyor .yanımıza almayınca ağlamaktan ne kendi nede bize uyku yok.nasıl kurtulucaz bu durumdan bana yardım edecek var mı???????????????????????????????

bu arada şimdiden herkese iyi bayramlar.ailenizle mutluluklar.

sibelcim ben hiç yanıma almıyorum zaten uykumuz sorunlu bizim bide buna alışmasın diye bence sende her defasında uyuduktan sonra yatır geri yatıgına alışır harelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…