hayrolsun zeynep.bende sabah eymenin arkamdan ağlamasından sonra henüz kendime gelemedim.cesaret edip kayınvalidemide arayamıyorum..bu hafta içi kaynımla nişanlısı bize yemeğe gelecek sizde hediye olayı varmı.ben sözde çeyrek takacaktım unuttum.bu geldiğinde vereceğim.birde havlu versem yetermi...
canım ben nişanlıyken görümceme geldiğimde hediye vermemişti ama bize kendi geldiğinde bana bir terlik hediye getirmişti eltimde bir kazak getirmişti onun dışında bi hediye görmedim varsada bilmiyorum sende geldiğinde çeyreğini veririsin çünkü takmadım diyosun birde havlu yazma tarzı küçük bir bohça yapabilrisin ama bence ona bile gerek yok bi çeyrek yeter :)))
bayram bize gelemedi çünkü eşimin hemoroid ameliyatı sonrası komplikasyon oluştu anal fistül olmuş ağrılar endişeler derken geçti günler hala iyi bir doktor çekilen eziyet yorgunluk giden paralar ve çözülemeyen bir sorun dua edin ne olur bitsin kurtulalaım şu hastalıktan egemenle uğraşmanın ne kadar zor olduğunun farkına vardı eşim evde olduklarında erkekler+bebekler oluyo gerçi ben şu anda işte de olsa rahat değilim evde de şu hastalığı geçsinde nerde olsa şikayet etmicem
geçmiş olsun valla erkelerin hastalığı daha beter oluyor.benim eşimde kıl dönmesinden ameliyat olmuştuda.doktor 2 günde 1 pansuman yapın demişti biz günde iki defa yapıyorduk ...
aslında dün kayınvalidem eltin sana bohça gönderdi düğünde iş çıkmasın diye önden göndermişler.gider bakarım ona göre..uyduruk bişeylerse çeyrek yeter .güzelse havlusu yazması lifi falan hazırlarım..
evet canım eltiye de bohça hazırlanır ben ipek eşarp yazma lif havlu filan kaynımada gömlek koymuştum adet diye düğünden sonra dolaşırken vermiştik herbirine ay ne zamanlardı yahu üstündne ne kadar çok zaman geçmiş
evet bende yapmıştım o zaman kaynıma çarşaf takımı koymuştum bende..şimdi onu geri istesem eltiyemi versem :))))))
havalrdandır.hemen psikolokluk olma...
valla ne çeyizi ya onun zamanından bence çeyiz diye bişi kalmaz :)) zira eşimde hiç sevmez bu işleri ben geitrdiğim herşeyi sandığa geri kaldırdım :))
o yüzden kızımın eğitimi için sadece para biriktirmek hayat sigortası yaptırmak yeter bence ne çeyizi boşver gitsin ben kendi kızkardeşime bile gerek yok diyorum eğer çok hevesliyse parayı biriktirsin zamanın gelince evinin tekstil işini kendi istediği gibi alır :)
ahh şimdiki aklım olsaydı ben nasıl döşerdim evimi ama işte insan geç akılllanıyo :))
hem masraf hem kullanım açısından iyi değil hangimiz yatağının kenarına dantelli çarşaf seriyo ama işte sırf çeyizde olsun diye konuluyo onun yerine uyku setleri kullanılyo şimdi :)
evet ben bi doğumda açmıştım oda rahat edemedik gecenin bi yarısı kalktık değiştirdik..insan kıyamıyorda hepsinde annemin emeği var kalsın....ama havluda danteli seviyorum ben.hem havlu danteli kısada sürüyor sıkılmadan bitiyor..