2009 Eylül Anneleri

evet kesinlikle sıkıldığında ilgi çekmek için yapıyor.başka bişeye yönlendirdiğimde yapmıyor çünkü...

yemekteydim geldim. kızlar geçen arabaya binerken kafamı arabanın tavan kısmına çarptım kulağım baya ağrıdı neredeyse ağlayacaktım o derece yani..dünde kulağımın arkasında şişlik farkettim ve aşırı derecede ağrı veriyor. izinde şimdi alamamki akşam acile gideceğim

yok canım kulağın kırılması biraz zor :)) çünkü orada kemik yok çoğunlukla kıkırdak doku ancak o dokuyu incitmiş olabilirsin bişi yoktur inşallah .

aşırı yorucu eşim evde olunca her öğün ayrı ayrı yemek hazırlamak berbat bişi (onun dışında bayram ziyaretleri yaptık büyüklere gökşenle çok zor oldu :) yani anlıcağın 9 gün yorucu ve evde geçti bayramın ilk günü zaten aşırı yorucuydu etlerle uğraşmak

senin nasıldı ?? hiç bitmesin istemssindir herhalde :)

reyhancım hg canım :)) çok geçmiş olsun bu arada ayak parmağın nasıl oldu ???

hüsniyecim sende hg canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun :)

reyhancım hg canım :)) çok geçmiş olsun bu arada ayak parmağın nasıl oldu ???

hüsniyecim sende hg canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun :)

ya fena değil..topuğuma basarak yürüyorum
asıl dün yula düştü yataktan..ben evde yoktum..acilde buldum eşimle yulayı bizim ordaki hastanede
fakire sadaka vereceğim..

geçmiş olsun.bizim bayramda güzel bi o kadar yoğun geçti 2 gün boyunca etlerl uğraştık.pek aile büyüğü gezemedik gelenleri ağırladık.. eşimin canı çok sıkıldı ama bende ohh olsun ben kırşehirde ne çekiyorum dedim.o da gerçktenmi diyor benim sıkıldığımı hiç düşünmemiş..

onların aklına gelmez kendi başlarına gelmedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…