2009 Eylül Anneleri

slmlar
kimseler yok ama ben yazıyım bayram dı seyrandı derken giremedim bir türlü fırsat bulup
nazar değşmiş topiğimize yine Dilek çim Defne me çoookk geçmiş olsun hemencecik iyileşir inş.
nazan eşine de çok geçmiş olsun
bircan cım okuyunca içim kötü oldu yaaa çok üzüldüm canım inş. sonuçlar da iyi çıkıcaktır metanetli ol canım Allah korumuş yine poyrazımı

biz hamdolsun iyiyiz 1 azımız daha patlıcak inş. 2 gündür kusma ve iştahsızlığımız vardı ama bugün azaldı sanki...ama şükürler olsun tek sıkıntımız dişten olsun geçicek inş.

slm reyhan nasılsın..dün eymen gardrobun kapısıyla okadar oynamışki sürgülü kapı kilitlendi daha açılmıyor eşim yapamadı kaynım geldide ancak açtılar...gittikçe dahada fena oluyorlar bunlar..

bende iyiym 4 ay oldun işe başlayalı daha yeni yolluk verdiler
onun evraklarını yaptım

bizimki şimdi tv önden kapatıyor gelip kumandayı gösteriyor aç aç sanki babasının uşağı var

Arkadaşlar ne olur yardım edi ya...Bilmiyorum belki ben abartıyorum yine ama çok endişeliyim kızımın karnı sürekli şiş, kayınvalideme göre göbekli bir bebek ama bilmiyorum ki normal mi acaba? Tüm bebekler kurbağa karınlı mıdır yoksa gerekli tetkikleri yaptırsam mı acaba? Biraz araştırdım internetten karaciğer-dalak büyümesinin belirtilerinden biriymiş. Ama biz 1 yaşına kadar her ay dr. kontrolüne götürdük en son kontrolümüzde 1.5 ay kadar önce yapıldı sonuçta dr her seferinde elle iç organlarını kontrol etti , şimdi ne yapsam acaba ? Ultrasonun yan etkileri var mıdır çektirtsek?
Teşekkürler

selam dilekcim bircok cocugun zayif olmasina ragmen gobekleri kocamandir canim eger icin rahat etmiyorsa bir dr gotur sor artik onlarda buyuk bir insan gibiler ultrasyonun birsey yapicagini sanmiyorum anne karninda tanisdilar zatennnnn
defne kac kg ki?

herkese kocaman selam ben geldim... öncelikle bircanım çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten ama kötü birşey olsa şimdiye kadar çoktan farkedilirdi.. bende çok korkuyom bu tür deterjanları içmesinden inşallah bir daha böyle bir durumla hiçbirimiz karşılaşmayız..
dilekcim sen Badedeki göbüşü görsen noel baba gibi.. ama çocukların hemen hemehn hepsi şiş göbek olur..Badenin karaciğer tahlil sonuçları yüzünden ultrason falanda çekildi ama hiçbir sorun yok merak etme normaldir.. boşuna yıpratma kuzuyu..:80:

iyi geçti ama bu sene ben pek havamda değildim niyeyse. yada artık yaşlanıyoz doğum günleri çok cazip gelmiyo .. hatırlamazmı canım.. hatırlamazsa ömür boyu dırdır edeceğimi bildiği için unutma şansı yok ama iyi geçti pasta falan kestik güzel bir gömlek ve saat almış eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…