2009 Eylül Anneleri

yok bende babasına belki saradım yoksa eymen uyutmaz yanında kanepeyede uzansam gelip ısıryor hemen bağırıyor..öff gideyimde gelin hnm benim millet benden iş bekler neyse çocuğumu kucağıma alır otururm

ben evdeyken Bade hayatta başkasıyla ilgilenmiyo malesef.. yemek sofrasını bile o yatınca topluyom çoğnlukla. boşver misafir gibi otur sende çok yorgunum de. bu seferlikte böyle olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar çok şükür Defne iyiymiş, pimpirikli anası gitti 10 dk kızının için için ağlamasına dayandı ve batın ultrasonunu çektirdi ve içinden kocaman bir ohhhhhh çekti:)) Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın onların kılına zarar gelmesin. Defne kaç gündür hastaydı, ateşliydi Tirede 2 farklı dr'a götürdük ateş antibiyotiğe rağmen geçmeyince internetten falan araştırırken talasemi hastalarının sık sık enfeksiyon geçirip ateşlendiğini okudum tabi beymiş bu belirtileri neymiş derken baktım karnın şiş olması falan yazıyordu hadi aldı beni sonra bir evham , resmen mahvoldum. Sonra hemogramlarına baktım tamam talasemi falan yok, kendimce anladım ama bu sefer dalak-ciğer büyümesi olabileceği yazıyordu bir yerde.. Bu sefer buna takıldım. Dün tüm vücudunu kırmızılıklar sarınca, ateşte hep sınırda olunca izmire kendi drumuza götürdük bu sfeer. Viral enfeksiyon kapmış hep bu nedenleymiş. Sonra dr. elle kontrol etti dalağını ve ciğerini , ve normal büyüklükte olduğunu söyledi sonra ben yinede ultrason isteyince batın ultrasonunuda çektirdim çok şükür kızım iyiymiş, çok zor zamanlardı allah kimseye yaşatmasın.

Bu arada Bircancım arkadaşların yorumlarından gördüm sanırım poyraz deterjan içmiş , çok gweçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur canm.

slmmmmm kimse yok ama

ahhh pimpirikli anne seni hep kendinii boştan yere üzüp yorusun dilekcim ama elinde değil biliyorum geçmiş olsun canım

selam gülan ben varım nasılsın nasıl gidiyo .. maşallah topik muhabbetten kırılıyo
gözün aydın dilek şükür hiçbirşeyi yokmuş Defne'nin insanın içine kurt düşünce elinden geleni yapmak istiyo..bizde haftaya içe basması için götürecez Badeyi inşallah bizimde sıkıntımız çıkmaz

slmmmmm kimse yok ama

ahhh pimpirikli anne seni hep kendinii boştan yere üzüp yorusun dilekcim ama elinde değil biliyorum geçmiş olsun canım

Çok sağol canımcım, insanın beynine bir kez kurt düştümü helede konu evlatsa ne olursa olsun içini rahalatmak istiyor işte.

Teşekkür ederim canım, hadi inş darısı başınıza sizde ii haberlerle dönersiniz umarım.

slm hüsniyecim yağız uyurken azcık takılayım dedim kimse yok iyi ki geldinnn
gerçekten içe basıyomu yoksa senın hüsnü kuruntunmu yağızda bi ara d ışabasıyodu çok şükür geçti şimdi

inşallah dilekçim..bizdede paranoya başladı resmen.. acaba kemiğimi eğri, birşey mi var diye.. osa sadece ayağını içe basıyo ama işte insan dr dan birşeyi yok cevabını alana kadar rahat etmiyo bir türlü..

dilekcim sende hg canımm ahh canım ben öle çok pimrikli değilim ama dediğin gibi konu evlat olunca insan çok daha fazla ayrıntıya dikkat ediyo

gel gel uyut paşamaı.. özletiyon kendini çok.. dr gösterdik sol ayak içe basıyo dedi, etrafımızdaki kişilerde dikkat etti evet gerçekten içe basıyo ama bazen düzeltiyo bazen iyice ters basıyo dr adı aldık haftaya götürecez inşallah..

bu arada benim kız ayağında ne çorap tutuyo ne ayakkabı evde çıplak gezmek istiyo bazn üstündekileri bile çıkarmaya çalışıyo.. sizinkilerde de varmı aynı durum

Bilmez miyim canım yaa , o paranoyalar yaşlandıracak işte bizi. Eşime gçen İzmire giderken şey diyorum , bu çocukta büyücek ama biz yaşlanıcaz böyle böyle:)) Amannn onlar sağlıklı olsunda başka hiçbir şeyin önemi yok. Bu tarz düşünceler sadece düşünceden ibaret olsalar bile insanın başına dünyayı yıkıyor resmen, rabbim gerçeğinden uzak tutsun tüm evlatlarımzıı.

2 yaşına kadar olabiliyomuş aslında hüsniye yaşından çok önce dvit i kesmiştim yaşından sonra tekrar vermeye başladım korkuma sizde iyi haberler ile gelirsiniz inş.

bizde yok hüsniye ben evde genelde çorapsız gezdiriyorum soguk olmadıgı sürece çorapla çok kayıyo
ateşli bade:)))sıcagı sevmiyo demekki

dilekcim sende hg canımm ahh canım ben öle çok pimrikli değilim ama dediğin gibi konu evlat olunca insan çok daha fazla ayrıntıya dikkat ediyo
Konu evlat olunca akan sular duruyor be canım. Hoşbulduk bu arada görüşmeyeli nasılsın? Senide ne çok özlemişim yaa sohbetini, kendini. Şu an kulağımda mp3 çalar, romantik bir müzik çalıyor çok duygulandım eski bir dostla karşılaşmış gibi oldum ikinizi burda görünce:)))
Bu çocuklar bir alem yaa bilerek bile yapıyor olabilir hüsniyecim dikkat çekmek amacıyla. Defnedede biliyorsun silkelenme vardı uyku sonraları hala devame diyor artık eskisi gibi takmıyorum muhtemelen dikkat çekmek amacıyla yapıyor falan diyorum. Sizinkide öyledir umarım. Defnede giyinmeyi sever içerisi sıcak çıkardığım yeleği bile getirir,elime verir giydir diye. Şu günlerde ateşli yaa üstüme oldukça inceydi tüm kıyafetlerini gözünün önünden kaldırdım yoksa cıngar çıkarıyor giydir diye. çoraplarını oyun için çıkarıyor ancak 2-3 dk sonra hemen yanımda bitiyor giydir diye:)) Ama üstüne uyurken battaniye örttürmez hiçbirşey örttürmez o ayrı mesele.

evet dilek gerçekten onları sağ salim büyütüne kadar biz delirecez.. gerçi asıl dert büyünce başlayacak .. hele çocuğa şideetin giderek arttığı bir toplumda ben şimdiden paranoya olmayı başladım ama canları sağolsun allah kötülerle karşılaştırmasın kuzularımızı..
evet gülcan bende araştırdım kendi kendine geçer deniliyo ama işte biz emin olamaıyoz kendi mi öyle basıyo yoksa kemikte falan mı bir sıkıntı var diye.. ben yaşından sonra d vitamini kestim ama bade bütün yaz dışardaydı hatta şimdi bile her güneşte sokakta eksik olacağını sanmıyom ama belli olmaz tabi

saol dilekcim bizde seni çok özlemiştik burda yeniden görüncede ayrıca mutlu oldum biz iyiyiz canım çok şükür ters giden bişey yok evin içinde dolanıyoruz ya yagız benım peşinde ya ben onun peşinde geçiyo günlerrr
sen nasılsın defneme kayınvalıden bakıyo diyimi tek anneciğin nasıl??

bizde seeni çok özledik dilek..bende özleişim ikinizin muhabbetini
sanırım benim kızda var ateş..gerçi bende çok hoşalanmmam çok giyinmekten ama bunu üsütnü bir çıkardıkmı giydirmek için tam bir saat peşinde koşuyom çok hoşuna gidiyo cıbıl cıbıl dolaşmak..çığlık çığlığa kaçıyo giydircem diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…