selam dilekcim bircok cocugun zayif olmasina ragmen gobekleri kocamandir canim eger icin rahat etmiyorsa bir dr gotur sor artik onlarda buyuk bir insan gibiler ultrasyonun birsey yapicagini sanmiyorum anne karninda tanisdilar zatennnnn
defne kac kg ki?
herkese kocaman selam ben geldim... öncelikle bircanım çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten ama kötü birşey olsa şimdiye kadar çoktan farkedilirdi.. bende çok korkuyom bu tür deterjanları içmesinden inşallah bir daha böyle bir durumla hiçbirimiz karşılaşmayız..
dilekcim sen Badedeki göbüşü görsen noel baba gibi.. ama çocukların hemen hemehn hepsi şiş göbek olur..Badenin karaciğer tahlil sonuçları yüzünden ultrason falanda çekildi ama hiçbir sorun yok merak etme normaldir.. boşuna yıpratma kuzuyu..:80:
slm ne olmuş yine topiğimize yahu koca gün 2 syf ilerlemiş
bircancım çok geçmiş olsun canım poyraza nekdar dikkat etsekte yapcakalrını yapıyolar sıpalar testlerde temiz çıkar cnm için rahat olsun allah korusun içmiş olsaydı zaten çoktan tepkiğ verirdi tekrar geçmiş olsun
dilekcim bencede endişe edilcek bişey yoktur olmuş her ay dr kontrolu olmuş birinde fark etmese diğerinde mutlaka görürdü dr yağızda göbekli su içse göbegi şişiyo hemen
bende bişey sorayım size bugün su çiçegi aşını vurdurdum öbür ayda hepatit a yı vurdurcaktım 2 yaşında dediler siz nezman vurdurdunuz aşınızı????bide su çiçeği aşısı ateş hysuzluk yaptımı ????
slmmmmm kimse yok ama
ahhh pimpirikli anne seni hep kendinii boştan yere üzüp yorusun dilekcim ama elinde değil biliyorum geçmiş olsun canım
selam gülan ben varım nasılsın nasıl gidiyo .. maşallah topik muhabbetten kırılıyo
gözün aydın dilek şükür hiçbirşeyi yokmuş Defne'nin insanın içine kurt düşünce elinden geleni yapmak istiyo..bizde haftaya içe basması için götürecez Badeyi inşallah bizimde sıkıntımız çıkmaz
inşallah dilekçim..bizdede paranoya başladı resmen.. acaba kemiğimi eğri, birşey mi var diye.. osa sadece ayağını içe basıyo ama işte insan dr dan birşeyi yok cevabını alana kadar rahat etmiyo bir türlü..
Konu evlat olunca akan sular duruyor be canım. Hoşbulduk bu arada görüşmeyeli nasılsın? Senide ne çok özlemişim yaa sohbetini, kendini. Şu an kulağımda mp3 çalar, romantik bir müzik çalıyor çok duygulandım eski bir dostla karşılaşmış gibi oldum ikinizi burda görünce:)))dilekcim sende hg canımm ahh canım ben öle çok pimrikli değilim ama dediğin gibi konu evlat olunca insan çok daha fazla ayrıntıya dikkat ediyo
Bu çocuklar bir alem yaa bilerek bile yapıyor olabilir hüsniyecim dikkat çekmek amacıyla. Defnedede biliyorsun silkelenme vardı uyku sonraları hala devame diyor artık eskisi gibi takmıyorum muhtemelen dikkat çekmek amacıyla yapıyor falan diyorum. Sizinkide öyledir umarım. Defnede giyinmeyi sever içerisi sıcak çıkardığım yeleği bile getirir,elime verir giydir diye. Şu günlerde ateşli yaa üstüme oldukça inceydi tüm kıyafetlerini gözünün önünden kaldırdım yoksa cıngar çıkarıyor giydir diye. çoraplarını oyun için çıkarıyor ancak 2-3 dk sonra hemen yanımda bitiyor giydir diye:)) Ama üstüne uyurken battaniye örttürmez hiçbirşey örttürmez o ayrı mesele.gel gel uyut paşamaı.. özletiyon kendini çok.. dr gösterdik sol ayak içe basıyo dedi, etrafımızdaki kişilerde dikkat etti evet gerçekten içe basıyo ama bazen düzeltiyo bazen iyice ters basıyo dr adı aldık haftaya götürecez inşallah..
bu arada benim kız ayağında ne çorap tutuyo ne ayakkabı evde çıplak gezmek istiyo bazn üstündekileri bile çıkarmaya çalışıyo.. sizinkilerde de varmı aynı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?