2009 Eylül Anneleri

valla bende.gezecek vitrinde yok burada ama... ya benim bi derdim var .akşam iş çıkışı eymeni almaya kayınvalideme gidiyorum eşimde geliyor ve kayınvalidem her akşam çok ısrar ediyor illa burada yemek yiyin die tmm benim için iyi ama ne bileyim her akşamda olmuyor sanki.geçende bana dert yanıyor eşim bazen yemek istemiyor o zaman çok kötüsüne gidiyormuş.. (( her akşam her akşamdda olmuyor..

aman bırak kız ye gitsin ne dert ediyon diyecem ama insanda kendi evinde eşiyle yemek yemeyi özlüyor hakkaten..

yok benim için sorun değil yiyorum zaten ama işten gelmişim şöyle dökülüp saçılamıyorum.rahat edemiyorum ..yok gidelim diyoruz nerdeyse yalvarıyor..nasıl anlatalım onuda bilmiyoruz.

slm ne olmuş yine topiğimize yahu koca gün 2 syf ilerlemiş

bircancım çok geçmiş olsun canım poyraza nekdar dikkat etsekte yapcakalrını yapıyolar sıpalar testlerde temiz çıkar cnm için rahat olsun allah korusun içmiş olsaydı zaten çoktan tepkiğ verirdi tekrar geçmiş olsun

dilekcim bencede endişe edilcek bişey yoktur olmuş her ay dr kontrolu olmuş birinde fark etmese diğerinde mutlaka görürdü dr yağızda göbekli su içse göbegi şişiyo hemen

bende bişey sorayım size bugün su çiçegi aşını vurdurdum öbür ayda hepatit a yı vurdurcaktım 2 yaşında dediler siz nezman vurdurdunuz aşınızı????bide su çiçeği aşısı ateş hysuzluk yaptımı ????

gülcan bizim doktor biraz dandik hastaneninde paraya ihtiyacı vardı herhalde 1 yaş aşısından önce çiçek aşısı yaptırdı.hatta o yüzden 1 yaş aşısını 20 gün geç yaptırdık.ama huysuzluk falan yapmamıştı.hepatitide sormadım ama deli zaten yarın gel yapalım der..

anladım saol sümeyye sizin dr da emme para gözmüş karıştırmış aşıları iyice sormaman bencede makbul olmuş:)))

selam gülcanım hoşgeldin... bize dr hepatit aşısını iki yaşını doldurunca olacak dedi.. bizde geçen ay çiçek aşısını yaptırdık ama hiçbir problem olmadı..

günaydın bu gece eymen çıldırdı.4 de uyandı ve 5,30da hala uyanıktık ve ben daha fazla dayaanmadım nöbetii eşimde devrettim.6:30da uyumuş..görünürde bişey yok ama azısımı çıkıyor acaba

selam sümeyye ben yetiştim imdadına bak kıymetimi bil.. Badenin de azıları çıkıyo iki gündür geceleri ağlama nöbeti geçiriyo kuzum.. sal günü dr gitmiştik öksürüyo diye dr söyledi bir tanesini patlatmış üçüde geliyo dedi.. sanırım bu aralar zor günler bekliyo bizi.. biraz önce bakıcısını aradım çok huysuzmuş bugün ağrı kesici ver dedim.

hoşgeldin hüsniye kendi kendime takılıyorum böyle...bade hanımada geçmiş olsun 3 diş dile kolay..ya ben ağzını kontrol ettim şişlik falanda yoktu artık edepsizliğindenmi ağlıyor.azıdan mı bilemedim..

dün akşamda eşimin amcasına ev görmeye gidecektik kabul etemdiler yarın gelin dediler akşamda oraya gideceğiz.oysa eve gidip uyuyacaktım:84:

hoşbulduk iyice sessizleşti burası valla.. vardır bir sıkıntısı yoksa niye ağlasın belki yediği birşey dokunmuştur ne bilecez daha dertlerini anlatamıyolar ki.. dr bakmasa bende anlamazdım dişinin çıktığını ünkü hiç açıptırıp baktırmaz ağğzıan hanım ama dün gece çok ağladı kuzum nerdeyse bende ağlayacaktım onunla birlikte..

evet ya insanın elinden bişeyde gelmiyor.bizde 4:30 da araba oynuyorduk yani oyun istiyor oyun oynayınca keyfi yerinde yatağa koy çıldırıyor

eymen uyutumu seni akşamları.. Bade hayatta uyutmaz beni cadı boşver çayın pastan hazır gelir yinede biraz dinlenmiş olursun ben misafirliğie gidince dinleniyom valla.. Badenin ilgisi dağılıyo bana sarmııyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…