2009 Eylül Anneleri

kar yarın trakyadan giriyormuş yurda hadi bakalım arkadaşımın bebeği olmuştu ona gidecektik ama iptal ettik cumartesi çok soğuk olacakmış zaten Almina yeni iyileşti tekrar üşütmesin kuzum

reyhan kurutma makinasının o özelliği var çok iyide bi türlü ikna edemedim benimkini yoksa bende evin heryerine asıyorum çamaşırları dışarı asmıyorum sevmiyoruda dışarı asmayı

aynen ya bende öyle içeriye asıyorum dışarıya asmak isesemde asamıyorum yan komşu sağ olsun gösteriş meraklısı kadın hergün halı silkeliyor bıktım offf şu evden bi kurtulsam offf bi evim olsa

aylin kimse kafamdan aşağı halı sirkeleyemez en üst katta oturmanın faideleri

yemek tavsiyen için teşekkür ederim canım

huu huu ben geldim... bizim bakici kiz oglani disari cikardi bugub ukreste inanilmaz guzel gunesli bir hava var... o buzlu gunlerden sonraa bu hava gercekten inanilmaz... resmen arabalarimiz donuyordu ve kapisini acamiyorduk... acaglar buzdan agaca donusmustu.... her neysee, bugun okulda yok gaza geldiim ve biraz once 3 cam sildim... simdi kapi onune piriz cekip arabanin icine cektirecem supurgeyle:))) evde olunca temizligim tuttu... halbuki o kadar yorgunumki... dun gece 4 te yattim ve 7 de kalktim.... daha alisverise gidecem...
yemeklerden konusulmus bende kofteee yapacam.... gulaycim kulaklarin cinlasin:))))
aslinda bugun hava guzel diye arasi hayvanat bahcesine goturmek istedim ama olmadi....
okul olmayinca ne yapacagimi sasiriyorum....
ve yetmiyor yetmiyor yetmiyor
bugun bide uyurum diye dusundum ama nerdeeee

yasemincim online film izle yaz google siteler var ordan yedi kocalı hürmüzü seyredebilirsin online. indirmene bile gerek yok. ben bütün yabancı dizileri yada filmleri bu şekilde izliyorum. artık cd almıyoruz. ve biz mesela bilgisayarı büyük tv ekranına bağlıyoruz akşamları o şekilde izliyoruz filmleri süper oluyor :) eşim gelene kadar ben bsi film seçip dolmasını bekliyorum takılmasın diye sonra seyrediyoruz.. tavsiye ederim.

öff müdür beyin dersi varmış dersin sunumunu ben hazırlıyorum .ama gözüm sizde..bende köfte yapacaktım ama sabah gelirken et çıkarmayı unuttum .makarna yiyecez gibi.yarında köfte yaparız ..ütü konusunda ben ütü yapmayı seviyorum yaptığım iş belli olsun istiyorum o yüzden kırışıklıklar açıldıkça rahatlıyorum..

aylin kimse kafamdan aşağı halı sirkeleyemez en üst katta oturmanın faideleri

yemek tavsiyen için teşekkür ederim canım

rica ederim ne demek kiracı olduğumuz için bizi takan yok allah tüm kiracılara en kısa zamanda ev nasip etsin allahımmm

selam kizlarrrrrrrrrrr nasilsiniz
nekadar kalabalik tipki eski gunlerdeki gibi
kafayi yiyecem ya bu cocuk sadece nutella ile kahvalti yapmak istiyor neyse buda gecer insallahhhhhh su kahvalti olayi sikiyor canimi
yemek yapicam ama ne yapicam bilmiyorum sizlerde ne var bugunnnnnnnnnnn

kızlar yılbaşında kuzulara hediye alacak mısınız? Ben sevmem yılbaşını ama bu sene kutlayasım var

rica ederim ne demek kiracı olduğumuz için bizi takan yok allah tüm kiracılara en kısa zamanda ev nasip etsin allahımmm

aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn. kızlar ya kurtköyde baktık bir tane ev alıcaz gibi ekspertizinin sonucunu bekliyoruz. hiç peşinatımız yok ve borcumuzda vardı ama emlakçı aynı zamanda projenin ortağı olduğundan anlaşmalı bankasından tamamını çekebileceğini söyledi. girdik bi işe bakalım haber bekliyoruz dua edin olur mu... birkaç sene acayip zorlıcak bizi ama napalım en azından kendi evimize başımızı sokmuş oluruz diye düşündüm. hem ali efe de kreş vs başlayana kadar durumları toparlarız.

dilek elektrolux bizimki 7 kgluk..
kışın çok rahat oluyor..yazın da havluları falan atıyorum dümdüz çıkıyor..
gömlekler bir de çok iyi oluyor..
hem asma toplama derdi yok..hem de kolay ütü oluyor..
bir de çocuk giysilerinden çıkan tüyü görseniz..nasıl bu kadar tüyle giydiriyoruz dersiniz o kadar

yaseminciim hosgeldin canim benim... karsilasamadik kac gundur vala ozledim seni:))
yasemin hangimiz kahvaltiyi nutella ile yapmak istemeyiizzzz

immmmmimm bak nasil canim cekti....
ben yinee o meeesshuuuurr kofteden yapiyorum
artik bu koftenin adina TOPIK KOFTESI demeye karar verdim.....

sen nasilsin bu arada????

valla bu hergün yeme olayı çok kötü annem olmasa mühim değil de annem olunca zorlanıyorum karnıbahar var meksika usulü karnıbahar düşünüyorum o nasıl oluyor derseniz karnıbahar haşlanıyor kıyma soğan salça ile kavurluyor baharat falan beşemel sos yapılıyor fırın kabına karnıbahar üzerine kıyma en üste beşamel sos ve kaşar fırına veirliyor kaşar eriiyene kadar afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…