2009 Eylül Anneleri

bende hala ayrı yıkıyorum ama başta dalinle yıkıyordum geçenlerde dalan marka sabun tozu aldım. yumuşacık yapıyor doğanın çamaşırlarını. reyonlarda gezerken bir bayan tavsiye etti. onun üzerine aldım. ama kurutma makinası almayı düşünmüyor değilim çünkü duyduğuma göre bütün tozu tüyü vs. alıyormuş çamaşırın üstünde ki öyle mi reyhan?

alituna da 10-11 gibi uyur ama bende haftaiçi pek bişi yapamıyorum. bazen gaza gelıyorum ama gecede uyumazsa çok kötü oluyorum..

zeynep geçen benimde patlıcanım azdı içine birde kırmızı köz biber koydum sonra arttırmak için arpa şehriyeyi haşladım onuda kattım sonraaa bildiğin sirke limon yağ tuz işte süper oldu valla :)

selam kızlar nasılsınız
zeynepcim çok geçmiş olsun canım tedaviyle düzelir canım gökşenimi çooook öpüyorum
bu arada ben kaan ın çamaşırlarını ayrı yıkıyorum ama normal det kullanıyorum fakat yumuşatıcıyı soft kullanıyorum leke oluncada kosla oksi üzerine döküp det ada karıştırıyorum pırıl pırıl oluyo ama ütülemiyorum artık her gün bi makine çamaşırı çıkıyo zaten

öznur ne merdanesi geçen arkadaş bana geldi kavanozla açtı mantıyı :) eheheh. azmin elinden birşey kurtulmuyo.

dilekcim benim eşimde ütüsünü kendisi yapıyo hatta benimkileride getiriveriyorum o ütüye başlayınca ütülüyo

patlıcan az ama menüyü değiştirdim izmir köfte fırına sürücem pilav salata ve birde yoğurtlu mantı tarzı arpa şehriye çorbası yapıcım

hoşgeldin yasemin sağol canım

sağol denizcim

yasemincim arpa şehriyeyi makarna haşlar gibi haşlıyosun sonra onu ocaktan alıp sarımsak yoğurt hazırlıyosun sonra yoğrudu haşlanmış arpa şehriyeyle karıştırıyosun üstünede yağ yakıp naneyle üzerine döküp servis yapıyosun gökşen bu çorbayı çok sever tavsiye ederim

bende arpa şehriye pilavini çok severim canım istedi bak bu senin anlattığında güzel bir deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…