sağol denizcim
yasemincim arpa şehriyeyi makarna haşlar gibi haşlıyosun sonra onu ocaktan alıp sarımsak yoğurt hazırlıyosun sonra yoğrudu haşlanmış arpa şehriyeyle karıştırıyosun üstünede yağ yakıp naneyle üzerine döküp servis yapıyosun gökşen bu çorbayı çok sever tavsiye ederim
kızlar 7 kocalı hürmüzü izleyen varmı aranızda ??
kızlar 7 kocalı hürmüzü izleyen varmı aranızda ??
olur canım olur aslında biz bunu küçük mantı dediğim kare kare şekline küçük hamurlardan yaparız ama onun hazırlmak zor bizde kolay olduğu için arpa tel şehriye kullanıyoruz
uffff kaan a köfte ile mercimek çorbası yaptım ikisinide yemiyo kavanoz brokoli versem cuk diye yutar versemmi aç mı uyutsam bi zararı olmaz dimi siz veriyomıusunuz arada yemeklerini beğenmezse
yasemincim gökşen kavonoz mamalarını hiç yemedi yemiyoda o yüzden bilemicem :26:
ya dün akşam izledik biz gülmekten yoruldum valla süper bi komedi izlemeyen varsa izlesin
kavanoz ben uzun süredir vermiyorum bıktı heralde yoğrut gibi bir şey ver kalkınca yemek verirsin benim kızda köfte çok sevmiyordu neyse alıştı
ya deniz varya uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper senaryo hele her bir koca ayrı bir tip bi berber hasana bide trakyalı uj bej adama bayıldım gerçekten özellikle tavsiye ediyorum şu kafamızın dolu lduğu günlerde iyi oluyo
dur onuda alalım bari evet ya bu ara komedi izlemek istiyorum öyle ağır filmleri kaldırmıyor kafamya deniz varya uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper senaryo hele her bir koca ayrı bir tip bi berber hasana bide trakyalı uj bej adama bayıldım gerçekten özellikle tavsiye ediyorum şu kafamızın dolu lduğu günlerde iyi oluyo
canım sende sebze çorabsı yap bari içine pirinç yada az mercimek koy tavuk ile arası nasıldenizcim ağzına verdiğim köfte parçasını çıkarıp mıncıklayıp heryere sürüyo yaa vejeteryan heralde mercimek çorbasınıda hiç sevmiyo yoğurtta verdiğim anda kusuyo brokoli ve kabak seviyo hep onlarıda vermek istemiyorum sürekli aynı şey olmazki neyse süt içirip uyutuyum en azından
netten yasal canım indirebilirsin
denizcim tavuk sadece mangalda seviyo evde yemekte yemiyo sebze çorbası işte arada kıymalı falan yapıyorum ama köfte yiyen bebeklere özendim yaptım ııh işe yaramadı inşallah zamanla düzelir
yok aylincim ben evdeyim ev hanımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?