2009 Eylül Anneleri

hımmmm güzele benziyo denemek lazım ama burda arpa şehriye yokk tel şehriye var bide harfli şehriyeler var onlardan olurmu

uffff kaan a köfte ile mercimek çorbası yaptım ikisinide yemiyo kavanoz brokoli versem cuk diye yutar versemmi aç mı uyutsam bi zararı olmaz dimi siz veriyomıusunuz arada yemeklerini beğenmezse

olur canım olur aslında biz bunu küçük mantı dediğim kare kare şekline küçük hamurlardan yaparız ama onun hazırlmak zor bizde kolay olduğu için arpa tel şehriye kullanıyoruz

uffff kaan a köfte ile mercimek çorbası yaptım ikisinide yemiyo kavanoz brokoli versem cuk diye yutar versemmi aç mı uyutsam bi zararı olmaz dimi siz veriyomıusunuz arada yemeklerini beğenmezse

kavanoz ben uzun süredir vermiyorum bıktı heralde yoğrut gibi bir şey ver kalkınca yemek verirsin benim kızda köfte çok sevmiyordu neyse alıştı

yasemincim gökşen kavonoz mamalarını hiç yemedi yemiyoda o yüzden bilemicem :26:

ya dün akşam izledik biz gülmekten yoruldum valla süper bi komedi izlemeyen varsa izlesin

yasemincim gökşen kavonoz mamalarını hiç yemedi yemiyoda o yüzden bilemicem :26:

ya dün akşam izledik biz gülmekten yoruldum valla süper bi komedi izlemeyen varsa izlesin

eyvah eyvah ı aldık ama izleyemedik ... güzel demek 7 kocalı da ayten gökçer kızmıştı gerçi filme

Son düzenleme:
ya deniz varya uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper senaryo hele her bir koca ayrı bir tip bi berber hasana bide trakyalı uj bej adama bayıldım gerçekten özellikle tavsiye ediyorum şu kafamızın dolu lduğu günlerde iyi oluyo

kavanoz ben uzun süredir vermiyorum bıktı heralde yoğrut gibi bir şey ver kalkınca yemek verirsin benim kızda köfte çok sevmiyordu neyse alıştı

denizcim ağzına verdiğim köfte parçasını çıkarıp mıncıklayıp heryere sürüyo yaa vejeteryan heralde mercimek çorbasınıda hiç sevmiyo yoğurtta verdiğim anda kusuyo brokoli ve kabak seviyo hep onlarıda vermek istemiyorum sürekli aynı şey olmazki neyse süt içirip uyutuyum en azından

aslında bugünlerde gülmeye çook ihtiyacım var ama burda bulamamki türkçe fil netten indiriliyomiki yada indirmek yasalmı uzun zamandır film izlemiyorum

dur onuda alalım bari evet ya bu ara komedi izlemek istiyorum öyle ağır filmleri kaldırmıyor kafam
canım sende sebze çorabsı yap bari içine pirinç yada az mercimek koy tavuk ile arası nasıl

denizcim tavuk sadece mangalda seviyo evde yemekte yemiyo sebze çorbası işte arada kıymalı falan yapıyorum ama köfte yiyen bebeklere özendim yaptım ııh işe yaramadı inşallah zamanla düzelir

yok aylincim ben evdeyim ev hanımıyım

biraz gç oldu kusura bakma öylemi ozaman hımmm bakalımmm mesela

tel şehriye çorbası domatesli ve ya salçalı
bezelye yemeği kıymalı yada tavuk etli
pilav
yoğutlu patlıcan ya da yoğurtlu kereviz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…