2009 Eylül Anneleri

ben en son cennetimden bakarkeni izledim bir kız annesi olarak çok kötü oldum. filim kurgu süper tam tarzım ama gece 2 olmuştu hala uyku girmedi gözüme. sakın izlemeyin....

ece bende de temizlik takıntısı var, sütüm kesilsin tümden tedaviye başlıcam bir psikoloğa gitcem canım.

kızlar ya benim cildim çok hassas ve çok kuru bepanten dışında birşey kullanamıyorum acaba mustelanın bebekler için olan nemlendirici kremini falan kullansam nasıl olur diye düşüdüm şimdi biranda. var mı cildi hassas olan?

herkese selam ben geldim..burdaydım zaten ama ancak yazabildim..hemen unutmadan yazayım.. ben lekelerim için tedavi oluyorum şu ana ve benimde cildim kuru ve hassa olduğundan bir nem maskesi verdi güzellik uzmanı haftada iki kere kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.. eskisi gibi sürekli, nemlendirmeme gerek kalması..ama adını şuan hatırlamıyorum ama istersen akşama veririm

ben yaz tatilinde tr deyken gitmiştim canım seralin verdi emzirirkende kullanabilirsin dedi ama ben tırstığım için kullanamadım duruyo çantamda ama temizlik yapmaktanda bıktım eşim bıktıysan yapma hergün hergün diyo ama anlamıyo tabi beni bi tek sen anlayabilirsin yapmayınca nasıl bi halde oluyosun beyninden çıkmıyoki kemirip duruyo temizlikçide istemiyorum sadece ben istediğim gibi yapabilirim diye bende kaan ı sütten kesince başlıycam ilaca wallahi bıktım kendimden

eşim sağolsun benle film izlemeyi sever o yüzden eymen varken mecburen taksit taksit oluyor sen izle sonra ben bakarım desemde kabul etmez.birlikte der.yorumlarım hoşuna gidiyormuş...ben normaldede sıkılırım .3 saat izleyemem..

Hoşgeldin canım...

benim cildimde çok hassastır herşey alerji yapıyo ama bepanthol diye bi nemlendirici var eczanelerde kuru ve yağlı ciltler için ben hassas ciltler için olanını kullanıyorum yağlandırmadan nemlendiriyo

hoşgeldin hüsniye. ben yüzüme hiçbişi süremiyorum. özenip bir iki tane temizleyici krem vs aldım duruyorlar olduğu gibi. elime bile sürsem gidip siliyorum duramıyorum öyle. o yüzden ellerim çatır çatır bu günlerde

hoşbulduk bahar.. valla ben sürmesem çok geriliyo ve yanıyo o yüzden mecburen sürüyorum.. her çantamda illaki bir nemlendirici vardır..olmazsa olmazım..benim kocaman kocaman doğum lekeleri kalınca yüzümde mecbur hergün temizleyip kremliyorum ayrıcada.. allahtan bayağı hafifledirler

kızlar bana ev hediyesi söyleyin çok sevdiğim komşum ev aldı ve taşındı.duvar sticker saatlerden alcaktım ama vazgeçtim yapışkandan korkarım çıkmaz iz kalır zaten kocası huylu..değişik ne alsam...

iyi bari canım hafifledilerse. zaten kolay kayboluyormuş doğum lekeleri. ya cildim kuru değildir pek. yağlıdır hatta. o yüzden belki sevmiyorum sürmeyi.

hüsniye hoşgeldin canım..

ben paşabahçeden alırım bütçeme uygun içine de değiştirme kartı koyarım en güzeli.

yine yapışmaya güzel bir saat alabilrsin yada güzel bir çerçeve.. ben bu aralar çerçevelere taktımda.. herkese çerçeve götrüyüom.. evede aldım ama daha becerip üç aydır içine iki resim yerleştiremedim

iyi bari canım hafifledilerse. zaten kolay kayboluyormuş doğum lekeleri. ya cildim kuru değildir pek. yağlıdır hatta. o yüzden belki sevmiyorum sürmeyi.

bana da bazen oggh geliyo ama napalım kremlen kremlen bitmiyo..çok şükür hafiladirler çok kötüydiler gerçekten.. suratı bir toparlayayım daha çok toparlanacak yer var..
hüsniye hoşgeldin canım..

ben paşabahçeden alırım bütçeme uygun içine de değiştirme kartı koyarım en güzeli.

hoşbulduk canım.. müzver yapacakmışsın benimde aklıma düşürdün ben de yapayım yarın.. ilk defa yiyecek Bade sever inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…