2009 Eylül Anneleri

konu filimlerden açılmış bakamadım yoğunmdum zaman yolcusunun karısı diye bir film var izledinizmi onu

cansu bizimki de ezerek yiyor, ama böyle çiğnemeden kendi sevmediği birşey olunca löp diye yutacak. anlamadım hepsinin huyu farklı, sevdiği şeyleri çiğniyor falan.

bu arada ben de koyayım yeşil soğan o zmana.

direkt çocuğu alıp çıktığımızdada sabahtan akşama kdar çocuklarına bakıyoruz 5 dk içeri girip nasılsınız diye sormuyorlar oluyor ki bunuda denedik.eşim benden önce gidip hazırlıyordu ben girmedim birkaç kez kayınvalidem öyle demiş....yani kaderimse çekerim artık...

baharcım buarada ev almayı düşünüyomuşsunuz hayırlısı olsun canım kurtköydeki site içi demişsin bi sakıncası olmazsa fiyat öğrenebilirmiyim

sende kaçınılmazsa tadını çıkar o zman.. hatta gündüzden sipariş ver akşama şunu yap diye.. bir zaman sonra bıkar nasıl olsa

yaaa bizim de girdi gibi ama tam yemiyo. köfte, ciğer faln duyuyorum burda üzülüyorum oğlum bunları verdiğimde tükürüyo malesef

hüsniyecim ne yemek siparişi yemeği gidince biz yapıyoruz onun amacı çocukları hep yanında olsun..geçen kaynımı nişanlısı yemeğe çağırmış kaynanam söylendi durdu 2 günlük nişanlıdamı hergün hergün yemeğe çağrılır diye..bizim yemek yokmu.çocuk dışarıdamı kalmıştı falan diye..

sümeyye kaynananı okudukça gelecekteki halim geldi gözümün önüne

benim arkadaşımda kızım olsa senin oğluna verirdim çok rahat eder çünkü sen hiç umursamazsın banane ne yaparsa yapsın ben kendime bakarım dersin diyor.ki öyle oluruminşllh..kaynanamın en meşkur lafı ben kaynanamdan çok çektim gelinlerime hiç karışmam

Günaydınlaaaaar. İlk ben mi kalkmışım :) Neyse ben bi kahve alıp kendime geleyim. Daha hava bile aydınlanmadı pek aydınlanacağa da benzemiyor :)

güzel bi gün olsun eylül anneleri :)

Günaydınlaaaaar. İlk ben mi kalkmışım :) Neyse ben bi kahve alıp kendime geleyim. Daha hava bile aydınlanmadı pek aydınlanacağa da benzemiyor :)

güzel bi gün olsun eylül anneleri :)

Günaydın canım bugün çok güzel bir gün sonuçta cuma çalışan insan için daha güzeli var mı
Neyse ben az sonra birşey yapıcam aslında burdan duyurucaktım ama gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…