direkt çocuğu alıp çıktığımızdada sabahtan akşama kdar çocuklarına bakıyoruz 5 dk içeri girip nasılsınız diye sormuyorlar oluyor ki bunuda denedik.eşim benden önce gidip hazırlıyordu ben girmedim birkaç kez kayınvalidem öyle demiş....yani kaderimse çekerim artık...
saağol baharcım allaha şükür yiyo isteksizde olsa:)reklam açıyorum yada çizgi film onu izlerken farkında olmadan götürüyo iştahsızlığıda bütün dişleri aynı anda patlamış ondanmış canım yoluna girdi çok şükür bu arada ezip yediriyorum herşeyi
baharcım buarada ev almayı düşünüyomuşsunuz hayırlısı olsun canım kurtköydeki site içi demişsin bi sakıncası olmazsa fiyat öğrenebilirmiyim
yaaa bizim de girdi gibi ama tam yemiyo. köfte, ciğer faln duyuyorum burda üzülüyorum oğlum bunları verdiğimde tükürüyo malesef
hüsniyecim ne yemek siparişi yemeği gidince biz yapıyoruz onun amacı çocukları hep yanında olsun..geçen kaynımı nişanlısı yemeğe çağırmış kaynanam söylendi durdu 2 günlük nişanlıdamı hergün hergün yemeğe çağrılır diye..bizim yemek yokmu.çocuk dışarıdamı kalmıştı falan diye..
bahar bizdemi öyle olacaz..gelinim girer buraya senin gelinle dertleşimiş...
hadi iyi akşamlar mesai biter.yarın cuma.yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınlaaaaar. İlk ben mi kalkmışım :) Neyse ben bi kahve alıp kendime geleyim. Daha hava bile aydınlanmadı pek aydınlanacağa da benzemiyor :)
güzel bi gün olsun eylül anneleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?