ya arkadaşımdurumu iyi bayaaaa hatta evini baştan ayağa yeniledi .nasıl desem kütahya porselenden iki adet yemek takımı aldı .2 takım çatl bıçak takımı yani.nevresimelr falan herşeyi sıfır aldı...biblo falan alacağım...süs eşyası yada..aman kullanamzsa başkasına hediye götürsün
kızlar bana ev hediyesi söyleyin çok sevdiğim komşum ev aldı ve taşındı.duvar sticker saatlerden alcaktım ama vazgeçtim yapışkandan korkarım çıkmaz iz kalır zaten kocası huylu..değişik ne alsam...
ya arkadaşımdurumu iyi bayaaaa hatta evini baştan ayağa yeniledi .nasıl desem kütahya porselenden iki adet yemek takımı aldı .2 takım çatl bıçak takımı yani.nevresimelr falan herşeyi sıfır aldı...biblo falan alacağım...süs eşyası yada..aman kullanamzsa başkasına hediye götürsün
bana da bazen oggh geliyo ama napalım kremlen kremlen bitmiyo..çok şükür hafiladirler çok kötüydiler gerçekten.. suratı bir toparlayayım daha çok toparlanacak yer var..
hoşbulduk canım.. müzver yapacakmışsın benimde aklıma düşürdün ben de yapayım yarın.. ilk defa yiyecek Bade sever inşallah
geçen erzincandan eşimin amcasına ev hediyesi bakır tepsi almıştım...keşke 2 tane alsaydım ..
akşam bende kayınvalideden kurtulursam bulgur pilavı yapacam..geçen akşam kadın resmen yalvarıyor gitmen bizde yiyelim diye eşimde mecburen tamam dedi.kadın ne dese yemekte yok çay koyun patates kızartın kahvaltılık yaparız..bende dedim bari akşamdan ben tavuk çıkarmıştım git onu getir onu yapalım aç kalacaz yoksa...eşim gitti tavuğu aldı geldi bi güzel yaptık yedik...hayır yemek yok misafir çağırıyor..her akşam eşimle ne desekte eve gitsek diye düşünüyoruz eşim beni arar iş çıkışı sümeyye eve gelince yorgunum de eve geçelim diyor...
tariflerde taze soğan diyor hep. ama ben de kuru soğan rendelicem. kaşar mı atsam lor peynirimi her tarifte farklı kiminde beyaz tuzsuz peynir.
slm kızlar nasılsınız bugün bizim pazar vardı alışveriş yaptım biraz eylül artık herşeyi yediği için evde sebze ve meyve eksik olmuyo allahtan eşimde yemek seçmez yemeğimi yaptım eylülde uyudu bi bakim dedim sizlerde ne var ne yok
her akşam her akşamda olmuyor yok dediğimizde bir ısrar görseniz..birde geçen siz yemeğe kalmak istemediğiniz zaman çok üzülüyorum diyor..eşimde üniformalı durmak istemiyor üzerini değiştirmek istiyor bakıyorsun biz gitmeden babasının kıyafetlerini hazırlamış biel şunları giyinde rahat otur diyor
cansucum hoşgeldin. afiyet olsun size. eylül yeme olayını düzene soktu demek ne güzel maşallah. biz hala ite kaka ilerliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?