2009 Eylül Anneleri

ya arkadaşımdurumu iyi bayaaaa hatta evini baştan ayağa yeniledi .nasıl desem kütahya porselenden iki adet yemek takımı aldı .2 takım çatl bıçak takımı yani.nevresimelr falan herşeyi sıfır aldı...biblo falan alacağım...süs eşyası yada..aman kullanamzsa başkasına hediye götürsün

o zaman alma bişey :)

bende alıcam arada bakıyorum geçenlerde çok şık bir abajur gördüm olabilir.....

tupperware takıntısı vardı arkadaşımın ondan alayım dedim katolağa baktım hepsinden aldıki...
arkadaşım süsüne düşkündür.ev hediyesi değilde çantamı alsam

benim öyle arkadaşım olsa evine gidince hacı bi hediye verirsin artık tee kalktık nerelerden geldik tebriğe derdim

hüsniyecim inşallah ben de becerebilirim. bakalım sevecek mi ama yeşil soğan bulamam maydonoz koyacam, kaşar rendelerim. cıvık yaparım biraz da. bizim işyerinde çıkanlar pamuk gibi oluyor.

arkadaşın kocası sorunlu az evi için kaç yüz milyarlar harcıyor ama kadın bir çanta istese almaz.kadına harçlık vermez.kadın varlık içinde yokluk yaşıyor anlayacağınız..

ben 1 aydır başladım toparlamaya yeme düzenimi değiştirdim vücut toparlanmaya başladı hatta her gören kilo vermişsin baya diyo. önceden daha gitmemiş kilolar diyorlardı ::)

gülay mücvere yeşil soğan koyuyon mu sen? hiç duymamıştım ben kuru soğan rendeliyom arada.

tariflerde taze soğan diyor hep. ama ben de kuru soğan rendelicem. kaşar mı atsam lor peynirimi her tarifte farklı kiminde beyaz tuzsuz peynir.

geçen erzincandan eşimin amcasına ev hediyesi bakır tepsi almıştım...keşke 2 tane alsaydım ..
akşam bende kayınvalideden kurtulursam bulgur pilavı yapacam..geçen akşam kadın resmen yalvarıyor gitmen bizde yiyelim diye eşimde mecburen tamam dedi.kadın ne dese yemekte yok çay koyun patates kızartın kahvaltılık yaparız..bende dedim bari akşamdan ben tavuk çıkarmıştım git onu getir onu yapalım aç kalacaz yoksa...eşim gitti tavuğu aldı geldi bi güzel yaptık yedik...hayır yemek yok misafir çağırıyor..her akşam eşimle ne desekte eve gitsek diye düşünüyoruz eşim beni arar iş çıkışı sümeyye eve gelince yorgunum de eve geçelim diyor...

ay çok zor bi durum ya..
benim de bir arkadaşım vardı öyle..kız en sonunda ipleri koparttı..çok uzak bir yere taşındı..şimdi de hiç görüşmüyor

ben kaşar koyduğumda sert olmuştu peynir koymuyorum o yüzden.

sümeyye hadi yemek hazır olsaymış bişeye değermiş en azından yemek yapmaktan kurtulmuş olurdun da :))) bu komik olmuş hakkaten.

slm kızlar nasılsınız bugün bizim pazar vardı alışveriş yaptım biraz eylül artık herşeyi yediği için evde sebze ve meyve eksik olmuyo allahtan eşimde yemek seçmez yemeğimi yaptım eylülde uyudu bi bakim dedim sizlerde ne var ne yok

evet ya hergün hergün, aslında direk kapıdan alsanız yani oğlunuzu olmazmı, ayıp olmazki zaten her zaman göüşüyorsunuz. biz mesela kapıdan alıyoruz çoğu zaman. eve gidecez yprgunuz diyoruz annemlere. yoksa onlarda bırakmaz. ama başta alıştılarsa bilmem. bir de evinde yayılıp uzanıyorsun. rahat oluyorsun. başka evde ne mümkün.

cansucum hoşgeldin. afiyet olsun size. eylül yeme olayını düzene soktu demek ne güzel maşallah. biz hala ite kaka ilerliyoruz

her akşam her akşamda olmuyor yok dediğimizde bir ısrar görseniz..birde geçen siz yemeğe kalmak istemediğiniz zaman çok üzülüyorum diyor..eşimde üniformalı durmak istemiyor üzerini değiştirmek istiyor bakıyorsun biz gitmeden babasının kıyafetlerini hazırlamış biel şunları giyinde rahat otur diyor

bizim kız da daha çok çorba içiyor. kendi çiğnediği şeyler nadir. ağzına katı verirsek direk tükürüor. ama köfteyi yiyor. bir de mücveri yese yeter şimdilik. sebze et işte, 1 ayda böyle yırtarız.

evet bu iş gerçekten eziyet halini almış.. bencede yukarı çıkmayın eşin alsın gelsin kapıdan bir iki gün..

cansucum hoşgeldin. afiyet olsun size. eylül yeme olayını düzene soktu demek ne güzel maşallah. biz hala ite kaka ilerliyoruz

saağol baharcım allaha şükür yiyo isteksizde olsa:)reklam açıyorum yada çizgi film onu izlerken farkında olmadan götürüyo iştahsızlığıda bütün dişleri aynı anda patlamış ondanmış canım yoluna girdi çok şükür bu arada ezip yediriyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…