2009 Eylül Anneleri

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları görüşürüz hoşçakalın mutlu kalın......

Bade de seviyo kalem bulunca karalamayı.. bende alacaktım o kalamlerden ama unuttum sonra.. bir ara çıkıp bakmam lazım

ben daha kalem vermedim eline.ki alıncada ağzına götürür kalemle ne yapılır bilmez herhalde

kırdın beni sümeyye biz sensiz ne yapacaz diye düşünelim, çare arayalım sen bir dakikanı bize ayırma hemen sat bakalım, neyse bu 1 ay sonranın dönüşüde olacak, sana pas vermicem bundan sonra :)

sümeyye kırıldım işte, bana bir neşet ertaş albumu gönderirsen barışırım yoksa döndüğünde buraya valla tnımam seni:)

sana yarın için hayırlı ameliyatlar diler, 1 ay sonra görüşmek üzere anneli güzel günler dilerim ....

herkese iyi akşamlar..
sümeyyecim şimdiden çok geçmiş olsun çabucak iyileş ve bir ayda kalma annende dön evine çok özletme bizi..

günaydın kızlar ben yine ameliyat olamdım kan değerlerim yine yükselmiş dr iptal etti.öff stres devam ediyor..bizde av mevsimini izlemeye gittik çok güzeldi..

ameliyat olamdım diye çok üzgünüm gerçekten dr vücudumun strese verdiği tepki dedi ama stres yapmadım çok rahat gittim.nasipte av mevsimini izlemek varmış

kızlar hafta sonu bol bol dinimize yöneldim bi kitap okudum şiir kitabı ölüm ve sonrası diye sizede tavsiye ederim en azından bu tarz kitaplar az da olsa kendine getiriyor insanı hayatına biraz daha çekidüzen veriyosun ve bebeğimle birlikteydim benim için en güzelide buydu.....

ünv hastanesine adımızı yazdırdık sıra ne zaman gelişrse artık belki yarın belki 3 ay sonra..ama çok komik oluyor.elimizdede valizlerle hastaneye giriyoruz kös kös çıkıyoruz

cumartesi günü hastane çıkışı eymende yanımızda yok bari inema yapalım dedik.oradan çıktık geldik eve eşimin amcası çiğköfte yapıyormuş çağırdı oraya gittik.dünde güveç pirinç pilavı ve elmalı turta yaptım eşimde annemlere gidelim birlikte yiyelim dedi tmm dedim.aldık yemekleri onlara gittik.elticik de oradaydı.yedik içtik erkenden kalktık geldik eymeni banyo yaptırdık erkenden uyudu.artık gündüz uykusu 1 e indi o yüzden akşam erken yatıyoruz..inşllh böyle devam eder.istisnai bi durum değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…