bizde haftasonu eymene oyuncak süpürge aldık tmm kız oyuncağı gibi ama oğlumun en büyük eğlencesi evdekiyle oynamaktı .aynı annesi gibi pek titizbizde görünce aldık elinden alamıyoruz pilli çalışıyor hırhır evde kanepelerin altını çekiyor .işte geleceğe yatırım diye ben buna derim..
evet hüsniyeciğim dr ne yapsıın garibim gördü benim gibi güzeli eli ayağı titriyor....o da haklı.ben geçen başka dr gittim dr baktı ve hanfendi boynunuz ince ve uzun çok güzel tam ameliyata uygun dedi...
sen nasılsın eşin nasıl alıştımı ameliyat fikrine
yalnız bırakma şimdi gelme derler sonrada beni orada hasta yatağında yalnız bıraktın olur.geçen akşamda kayınvaldiem herkesin içinde gelsin annen sana baksın diyor bende annem 25 yıl baktı dedim.hem oğlun ameliyat olunca siz gelmediniz ben baktım şimdide o bana bakacak dedim.ayy hiç birşeyide unutmuyorsun diyor..
valla genelde döven çocuk bizimki görümcemin kızını yakaldığı yerde saçını çekiyor.ben çok rahatsız oluyorum ama ne yapabilirimki kaşla göz arası kızsam anlamıyor
belki bade babannesini sever..babanne severse tabi sevgiyi hissediyor çocuklar.. sonra Allah korusun bade az hasta olsa ben size gelmeyin demiştim der..teklif et ısrar etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?