2009 Eylül Anneleri

bizde haftasonu eymene oyuncak süpürge aldık tmm kız oyuncağı gibi ama oğlumun en büyük eğlencesi evdekiyle oynamaktı .aynı annesi gibi pek titiz bizde görünce aldık elinden alamıyoruz pilli çalışıyor hırhır evde kanepelerin altını çekiyor .işte geleceğe yatırım diye ben buna derim..

süper işte bak işte şimdi kızımı vermeyi düşünebilirim sana :)

evet benim oğluşum oyuncakalrı birazz tuhaf tencere tava kepçe elinde hımm hımm yapıyor bize uzatıyor..
hiç bana çekmemiş...

selam ben geldim.. geç oldu ama ancak gelebildim.. oo sümeyyecim gene kaytarmışsın dr seni kesmeye kıyamıyo valla...

evet hüsniyeciğim dr ne yapsıın garibim gördü benim gibi güzeli eli ayağı titriyor....o da haklı.ben geçen başka dr gittim dr baktı ve hanfendi boynunuz ince ve uzun çok güzel tam ameliyata uygun dedi...

evet hüsniyeciğim dr ne yapsıın garibim gördü benim gibi güzeli eli ayağı titriyor....o da haklı.ben geçen başka dr gittim dr baktı ve hanfendi boynunuz ince ve uzun çok güzel tam ameliyata uygun dedi...

demek tam ameliyatlık boyunmuş.. kzı dikket et adamın hoşuna gidipte her sene kesmeye kalkmasın seni..
eymene aldığın süpürge hangi marka.. alsam Bade de sever mi acaba

markası aklımda değil ama çok güzel 3 pille çalışıyor.1 poşette koruyucu süngerimse madde varya kar gibi hani adını unuttum ondan var onu yere dökünce çekiyor tabi biz dökmedik içine doldurdum çalıştıkça içinde uçuşuyorlar..

sen nasılsın eşin nasıl alıştımı ameliyat fikrine

bene yorgunum ve sinirliyim.. hafta sonu misafilrelrim vardı.. arkadaşın oğlu sürekli Badeyi dövmeye kalktı valla çocuğumu nasıl kollayacağımı şaşırdım..hem yoruldum hemde çok kızdım..
eşimde alıştı artık sanırım eskisi kadr stres yapmıyo.. dün gece bizi götürmemeye bile karar verdi.. kendisi gidip gelecek..

yalnız bırakma şimdi gelme derler sonrada beni orada hasta yatağında yalnız bıraktın olur.geçen akşamda kayınvaldiem herkesin içinde gelsin annen sana baksın diyor bende annem 25 yıl baktı dedim.hem oğlun ameliyat olunca siz gelmediniz ben baktım şimdide o bana bakacak dedim.ayy hiç birşeyide unutmuyorsun diyor..
valla genelde döven çocuk bizimki görümcemin kızını yakaldığı yerde saçını çekiyor.ben çok rahatsız oluyorum ama ne yapabilirimki kaşla göz arası kızsam anlamıyor

Son düzenleme:
bizde bunu 30 tl aldık.eymen pek oturarak oynamayı seven çocuk değil her daim ayakta.o yüzden bu tam ona göre heryere sürüklüyor..büyükyapbozlardan aldım baya büyük az oynadı ama oturamıyorki onu bile ayakta kule gibi yapıyor.hiperkatif olacak herhalde

doğru diyosun zaten bende dedi eşime sonra gelmedi etmedi deme bana diye.. gitsekte çok bir faydam olacağını sanmıyom hastanede kalamam erkek koğuşunda yatacakmış çünkü.. hastaneyle ev arası bir buçuk saatmış gidip gelmeye kalksam Badeyi kime bırakıcam..kayınvalidem var ama Bade onu tanımıyo durmaz yanında .. yani daha çok Bade rezil olamsın istedi o yüzden siz gelmeyin ben gider gelirim dedi..bende iyi dedim..

slm iyi haftalar herkese biz birinci köpek dişini çıkarttık kalan 3taneyide bir an önce çıkartıp uzunca bi süre rahat etmek istiyorum azılar falan hak getire ya bu dişler daha betermiş (
sümeyye vardır herşeyde bi hayr diyelim ama böle muallakta olunca insanı daha çok sıkar olsada bitse
hüsniye tabi haklısın arkadaşım ama ben ne olursa olsun giderdim aklım orda kalır 2 gün rezıllıge dayanırım bence sende git canım ya o an insan çok kötü olur yanında birilerini ister

benim eşimde erkek koğuşunda yattı ama Allahtan refakatçiler hep bayandı sıkıntı yaşamadık ve sende git kesinlikle ameliayata girerken yanında ol.erkekler çocuk gibi oluyor eşim hala der başkası olsa rahat edemezdim diye

gülcan hayırlı olsun yeni dişiniz.zavallı çocuklar bizim çektiklerimiz onların çektiklerinin yanında hiç..

bende gitmek istiyorum tabiki .. gitmesemde aklım hep onda kalacak kendisi badeyi düşünerek gelmeyin diyor kızına kıyamıyo olmazsa akşam tekrar konuşayım..

belki bade babannesini sever..babanne severse tabi sevgiyi hissediyor çocuklar.. sonra Allah korusun bade az hasta olsa ben size gelmeyin demiştim der..teklif et ısrar etme

belki bade babannesini sever..babanne severse tabi sevgiyi hissediyor çocuklar.. sonra Allah korusun bade az hasta olsa ben size gelmeyin demiştim der..teklif et ısrar etme

sever mutlaka babaannesi ama onu bırakıp gideceğim kadar alışmaz evde birde yeğenide var üç yaşında .zaten eşimin derdi benim gelmem değil Badeyi rezil etmemek.. ankarada buraya göre daha soğuk hasta olur diye korkuyor ..ben yinede teklif ederim dediğin gibi ona göre davranırım..
gülcanım dişleriniz hayırlı olsun hadi atlattı sayılır en kötü dişleri..Badede üç azı dişini patlattı bir tane kaldı ama daha geride köpek dişler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…