2009 Eylül Anneleri

aylin ne güzel kitap aynen var bende kaydettim okuyayım bi ara.ama ben ölüm sonrası yaşanacaklardan ahiret için dünyada neler yapabiliriz o tarz kitaplar okumayı terrcih ediyorum .daha bilgilendirici oluyor.ilmihal tarzı şeyler

herkese gunaydin arkadaslar...nasilsiniz bakalim haftanin ilkgunu,yilin son haftasi olarak???
Sumeyyecim ameliyat olmamissin!! saglik olsun ama iste ha oldum, ha olacam diye sttres yapiyosun farkinda olmadan....hayirlisi olsun canim...

benimde carsamba gunu misafirler geliyor, cok fazla isim var evde.... temizlik yapacam.... misafirlerin yatacagi yerleri ayarlayacam...alisverise gidecemm..... lanet olasi camasir makinem bozuldu, biraz evel adamalar gelip goturdu 1 kac saate belli olacak calisip calismayacagi... allahtan esimin isyerinde varmis bitane cam. makinesi eger tamiri uzun surerse o makineyi gelip takacaklar degerinin tamirati bitene kadar......
hep boyle olur olmadik yerde mi bozulur bu meretler tamda misafirlerim gelicek, dag gibi kirlilerim var....arasin ustune giyecegi bir seyi kalmadi, nerdeyse hepsi kirli... terslikler basladii.... neysee cok konustumm... ben cikiyorum alisverise gitmem lazim.... hepinize kolay gelsin

kolay gelsiiin sana..

Sümeyyecimm ben kitap okumayı severim ama artık pek vakit bulamıyorum iki kitap var okuyamayıp yarım kalan bunlar da iyi ama daha çook din kitaplarına yöneldim bu aralar kitapçıklar falan ...

gary chapman beş sevgi dilibu kitap çook güzel az kaldı bitiremedim ama psikoloji kitabı bana bunu coğrafya öğretmenim tavsiye etmişti evliye bekara gence herkese hitap ediyor......

ş,imdide revaçta imamın manken kızı var onu merak ediyom okumak nasip olmadı....
emine şenlikoğlu.....

Son düzenleme:
sümeyye sanada geçmiş olsun. çünkü çok iyi biliyorum ki ameliyat olmanın stresı amelıyat olmaktan çok daha fazla sıkıntılı

tşkrler meryem .doğru dr ameliyat yapamayız deyince nerdeyse ağlayacaktım.o haldeyim yani..aylin.emine şenlikoğlunun kitabını lisedeyken okumuştum dili falan çok basit...psikoloji kitabı okumam zaten çok akıllı değilim birde olmayan aklımıda karıştırrsam iyice leyla olurum.. dediğim gibi dini kitap oku ama bilgilendirici ilmihal tarzı namaz nasıl kılınır abdest nasıl alınır.görevlerimizi en iyi nasıl yaparız tarzı şeyler.

final haftası başladı ve benim yoğunluğum arttı çünkü hocaların sorularını yazıyorum.bunları satsam mı ne yapsam.

final haftası başladı ve benim yoğunluğum arttı çünkü hocaların sorularını yazıyorum.bunları satsam mı ne yapsam.

ooo köşeyi dönersin valla.......

aylin ben bi tarih-sanırım üni. Hazırlanırken- bu tarz bi kitap okumustum psikolojım altust olmustu.

evet canım düşünüyosun sonra vay halimize diye allah affetsin ne diyim...

hoşbulduk aylin sağol.
sümeyye benımde okudgum kitap emine şenlikoğlunun ölüm ve ötesi kitabın adı. oyy mahvetmişti beni:) zaten bozuk olan psikolojım altust olmustu. ölümden iyice korkar olmustum.

emine şenlikoğlunun bayaa kitabını okumuştum bende.korkutarak düzeltmeye çalışan bir dili var.oysa dinde zorlama yok.rabbimin merhameti o kadar genişki.
kendi çocuğumuzdan yola çıkalım korku ve ceza yöntemimi daha caydırıcı güzelce ikna etmekmi..

valla bende anlatımını hiç begenmedim. bi dahada okumam mesela o kadının kıtabını.
bu arada 10 dişimiz var agzında azılar kabarık.köpek dişleride kabarık.

selam kızlar nasılsınız

sümeyye boşver herşeyde bir hayır vardır belki olmamanda da bişey vardır

meryem diş ateşi patlatana kadar sürermiş ama 38 den yüksekse dr gitmek gerekirmiş

kitapların konusu kadar anlatımda çok önemli.eymende 8 diş çıktı azıların yeri şişmiş ama 1 aya yaklaştı hala gelişme yok.

saniye sen nasılsın sena hanım nasıl...
ameliyat işinde yalancı çobana döndüm desemki yarın ameliyat oluyorum etrafımdaki kimse inanmayacak ki bende inanmam artık o masaya yatmadıkça...

saniye sen nasılsın sena hanım nasıl...
ameliyat işinde yalancı çobana döndüm desemki yarın ameliyat oluyorum etrafımdaki kimse inanmayacak ki bende inanmam artık o masaya yatmadıkça...

kıyamam canım sana yaaa

iyi sena büyüdüler bunlar yaa hafta sonu kuzenimin kızının doğumgünü vardı hediye bakmaya gittik
her gördüğünü istiyor çatlak kızım napıcam ben bu cadıyla yandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…