herkese gunaydin arkadaslar...nasilsiniz bakalim haftanin ilkgunu,yilin son haftasi olarak???
Sumeyyecim ameliyat olmamissin!! saglik olsun ama iste ha oldum, ha olacam diye sttres yapiyosun farkinda olmadan....hayirlisi olsun canim...
benimde carsamba gunu misafirler geliyor, cok fazla isim var evde.... temizlik yapacam.... misafirlerin yatacagi yerleri ayarlayacam...alisverise gidecemm..... lanet olasi camasir makinem bozuldu, biraz evel adamalar gelip goturdu 1 kac saate belli olacak calisip calismayacagi... allahtan esimin isyerinde varmis bitane cam. makinesi eger tamiri uzun surerse o makineyi gelip takacaklar degerinin tamirati bitene kadar......
hep boyle olur olmadik yerde mi bozulur bu meretler tamda misafirlerim gelicek, dag gibi kirlilerim var....arasin ustune giyecegi bir seyi kalmadi, nerdeyse hepsi kirli... terslikler basladii.... neysee cok konustumm... ben cikiyorum alisverise gitmem lazim.... hepinize kolay gelsin
final haftası başladı ve benim yoğunluğum arttı çünkü hocaların sorularını yazıyorum.bunları satsam mı ne yapsam.
aylin ben bi tarih-sanırım üni. Hazırlanırken- bu tarz bi kitap okumustum psikolojım altust olmustu.
saniye sen nasılsın sena hanım nasıl...
ameliyat işinde yalancı çobana döndüm desemki yarın ameliyat oluyorum etrafımdaki kimse inanmayacak ki bende inanmam artık o masaya yatmadıkça...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?