2009 Eylül Anneleri

sümeyye saol canım
hüsniye tabi öncelikle olarak badeyi düşüneceksin ama sen yinede bi konuş

evet gündüz bir şekilde idare ediyorlar ama gece ne yaparız bilemiyorumdün gece wc ye gitti o sırada eymen uyandı ve babası kucağına almış ama halal anne diye ağlıyor.çıkana kadar nerde bayılacaktı çocuk..ben düşünmeyim kimler düşünsün

senin durumun tabiki daha zor ama elinden birşey gelmicek..başka çaren yok..

günaydın kızlar.pastaneden haşhaşlı poğaça aldım çayımıda alıp geliyorum.Allahım ne kaddan mikemmel besleniyorum

günaydınlaarrrr
sümeyye afiyet bal şeker olsun
şimdi biraz geçmişi okumaya çalıştım da ameliyat olamamışsın sanırım
olsun her işte bir hayır vardır
bunun da bilmediğimiz bir sebebi var mutlaka
sen iyi ol da ameliyat da olur hayırlısıyla inşallah
ya ben de gözlerimi açamıyorum uykudan
kızımın uykusu artık düzeldi ama ben sanki gece kalktığım günlerdeki gibi uykusuzum

sağol evet dr bi kesemedi gitti beni...artık kısmet ne zamana kimbilir.eymeninde uykusu düzene giriyor gibi bu gece biraz huysuzluk yaptı amaa babasına sattığım için hatırlamıyorum.gündüz bir kere uyuyor akşamada 9:30 gibi uyuor gece yine emmeye kalkıyoruz 3-4 defa ama emip yattığı için sorun olmuyor...
sende gün içinde çok yorgun oluyorsan uyku dinlenmene yetmiyor olabilir.

evet gün içinde yoruluyorum ama ne bileyim uyudukça daha beter uykusu geliyor insanın herhalde
eymenin de uykuları düzene girmeye başlamış maşallah

Gunaydin kizlar... Afiyet olsun Sumeyye.... bak nasil canim cekti simdi, ben buralarda nerdeee bulacam bizim o mis pastane puacalindan....
Bende gunlerdir arasla ugrasiyorum, odasinda kendi yataginda yatmaya halen alistiramadim cok agliyor yanima alincada mis gibi uyuyor sadece su icmek icin kalkiyor.... ne yapacam bu konuda ban bilmiyorum...

islerimi baya hafiflettim, yarin aksam misafirler 7 bucuk gibi evde olurlar....

eymende hala bizim odada beşiğinde yatıyor ayrı odasıda var ama daha geçiş yapamadık...artık onamı kıyamıyor devamlı git gel diğer odaya kendimemi kıyamıyorum anlamış değilim.. kız orada pastane yokmu bir türk olarak girişimcilik örneği göster ve oradaki insanları bu tatlrdan mahrum bırakma

Kızlar günaydın. Uzun zamandır giremiyorum. Şimdi de birşey danışmak için girdim. Dün doğa her zaman ki gibi öğle uykusuna yattı kalktığında topallıyodu hatta git kızım şunu al falan deyince yürümüyo ağlıyodu. Aldık hemen doktora götürdük kan testleri yapıldı birşey yok. Kanda mikrop baktı bilmiyorum ne alaka heralde o yapabiliyor. bir virüs falan sanırım. neyse kalça röntgeni çekildi yine yok hadi yatıralım uyutalım belki geçer dedik bu sabah kalktı yine aynı. Çok ilginç çocuğum bir günde yürüyemez oldu. oturup eliyle almak istediği şeyi gösteriyor ayağa bile kalkmıyor. en fazla yatağın yanını tutarak yada koltuğun ayakta duruyor Şaştım kaldım. bir kas ağrısı mı bir burkma mı umarım öyledir. başına böyle birşey gelen vra mı acaba. Bugün bir ortopediste götürsem mi bilemedim. Dün çocuk doktoruna götürdük. Oda bekleyin şu anda yapacka birşey yok devam ederse bir kaç gün sonra ortopediste götürün dedi.

dun cok uykusuzdu aras kendi yatagina yatirdim ama yatirken icim eriyo bende alismisim birlikte uyumaya, anlayacagin hem gel git olayi hemde kendine kiyamiyorsun.....
malesef bir turk pastanesi adam akilli bisi yok canim burda olanlarda beceremiyo cok dandik.....
vala arada yapiyoum puaca falan hapur hupur goturuyolar..... aslinda benim canim ne cekiyo biliyomusn???? su boregiiiii..... ve daha neler neler.... neyse az kaldi ocagin 14 de yola cikiyorum turkiyedeyim insalah.......

hiiic bekleme tuba hemen al gotur bugun bir ortapediste.... kafaniz rahat olsun.... nasil bir doktormus o oyle??? ne demek bekleyin biraz... demedimi goturun ortopediste diye....tahliller film milm temiz ciktiysa korkmayin bisesi yoktur bir burkulma falandir belki sen farkinda degilsindir, dusmustur onun agrisidir morarma varmi???

tuba geçmiş olsun öncelikle
neyseki tahlillerde röntgenlerde bişe çıkmamış
benim okuduğumda ilk aklıma gelen uyurken ayağını br yere çarpma ihtimaliydi aslında
yatağının korkuluklarına falan vurmuş ya da sıkıştırmış olabilir mi uyurken
yattığı yeri değiştirip bir baksan?
belki beşiğinin korkuluklarına ( varsa tabi) sıkıştırıyor uyurken uyanınca da ağrıdığı için üzerine basamıyor

öznur bu arada ben başardım canım odasını yatağını ayırmayı
artık gece uyandığında eşim su verip pışpışlıyor
ben bakarsam sadece pışpışlamamla uyumuyor ayağıma alıp sallayıp yeniden yatağına yatırıyorum
darısı başınıza inşallah
gerçekten bi yatakta iki kişi yatmak çok güzelmiş
nerdeyse bi sebedir eda yatağımızın ortasını enine bi şekilde parsellemişti de

eee hadi gozunuz aydin canim benim cok sevindim darisi bana olsun ama ya.... aksam uyuyunca yatiriyorum yatagina oyle uyuyor ama gece kalkiyor ve bir daha kesinlikle uyumuyor pispislasamda uyumuyor....benim 10 gun 15 gun dayanmam lazim agladinda alacam yatagindan oyalicam sonra tekrar uykusu gelecek nereye kasdar dayanabilir ki neticede ve koyacam tekrar yataginaa...

boyle diyorum amaaaa inan bu cok zor gecenin 3 unde uykunun en guzel yeri... zaten tum gun cok yorgun oluyorum

evet çok iiyi anlıyorum
zaten işe giderken falan çok zor
gecenin bi yarısı uykunun en tatlı yerinde insn hemen yanına alıp uyutuveriyor
ben anlatmıştım daha önce annemin yardımıyla ayırabildim
senin böyle bi durumun yok yanlış hatırlamıyorsam
o yüzden uzun bi tatil izin zamanı falan dene bence
hiç olmazsa gündüz dinlenebiliyor olman lazım
ocakta gelmekten bahsetmiştin o zaman denesen?

günaydın kızlar. bende çok uykusuzum. gunlerdır süren diş atesımız düşmeye başladı. ama burnumuz çok tıkalı halıyle uyku berbat. ne yapsam acamıyorum burnunu. emerken bıle bıkaç sn emıp zar zor nefesını topluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…