2009 Eylül Anneleri

bisi olmadi zeynepcim asayis berkemal..... ufak tefek hastaliklar disinda.... ama insalah tubanin kizi duru iydir bi sorun yoktur, kafayi taktim simdi yarin randevu almislar bi ortopedisten...
benimde misafirler geliyo yarin pazara kadar bizdeler 2 cift geliyo, toplam 6 kisi olacagiz... sana bahsettimi bilmiyorum??? kac gundur yemek temizlik ugrasiyorum canim cikti vala, simdide bi kac eksigim var alisverise cikiyorum.... haberlesiriz zeynepcim, iyi bak kendinee optum cok...

tubaşantiyedeydim canım yazdığını göremedim
ama randevu alman iyi olmuş
aslında korkulacak bişi değil ama yine de üzülüyo insan
herşeye rağmen umarım yine de ufak bi ezilme veya kas ağrısı gibi bişeydir
zeynep hoşgeldin sen de eşin gitti sanırım
Allah kavuştursun

evet zeynep ya
aslında annemizin evinde büyüdük ama insan kendi düzenine çok kolay alışıyor demek ki
evinde olmak gibisi yok
ben de 15 gün annemde kaldım
oohhh işten geliyorum ev sıcak yemek hazır edayla ilgilenenler var bi yatıyorum sabah kalkıyorum falan
ama evinde olmak bambaşka
senin eşin ne zaman gelecek

zeynepciimm sende hoşgeldin benim annem yakın olduğu için kalma gibi bi lüksmüz yok olsa da fena olmazdı hani......

herkese selam.. doğaya ve ali tunaya çok geçmiş olsun .. inşallah doğanın öenmli birşeyi yoktur.. ali tunada çabucak patlatır ve rahatlar artık ..kıyamam ikisinede...

zeynepcim bizde seni özledik gel artık eşinde gelsin artık yeter..

hoşbulduk aylincim bendimde annemle aramda 10 dk var ama kalmak zorundayım tek başına kalmama müsade yok sonra bir sürü laf ediyolar

valla sorma eylülcüm evde istediğin gibi rahatsın kendi düzenin var bi mutfak topluyorum benden sonraa annemde topluyo herkes bildiği gibi yapar işini gökşende sürekli babamla ve teyzesiyle oynuyo arada emme dışında bana geldiği yok ama yinede yatağımı yuvamı özledim :)

doğru diyosun zeynep ne kadar rahatda olsa insanın evi gibisi yok.. bende hemen sıkılırım bir yere gidince özlerim evimi hemen

zeynep eşin mi istemiyor evde tek kalmanı
ben evde tek kalmayı becerebilsem çok isterim aslında
ama ayıptır sölemesi biraz tırsakımdır ben
hava karardı mı yalnız duramam hiçbir mekanda
keşke korkmasaydım o zaman 15 günümü evimde kızımla geçirirdim oohhh ne güzel

eşim için hiç farketmez sen nasıl istersen der ama annem ve babam beni evde tek koymazlar :)
hemde torunlarıyla doya doya vakit geçirmek istiyolar bende kıramıyorum gerçi uzuun bir süre babam bizi istemez evde herhalde :)) gökşen epeey yordu adamı sürekli yerinden kaldırıp bişiler istiyo yada paka gidelim diye tutturuyo gecenin bir yarısı bakkala filan gidiyolar anlıcağın adamın haşatını çıkardı :))

tabi onlarda fırsattan istifade doya doya torunlarını sevmek istiyorlar.. Bade de yazın aynısını babama yapıyodu uyanır uyanmaz tepesine çıkıyodu gezdir beni diye..ne şanslı gökşen dedesini anneannesini doya doya görüyor.. keşek bizimkilerde yakın olsaydı..

öylemi bende tatil amaçlı şehir dışına falan çıktın sandım

o tırsaklık herkeste var herhalde........
:18:

hüsniyecim sizide annene dede yakın gelirde badeyi doya doya severler inşlah :)

bende hiç tırsaklık yok özellikle gökşen olmadan evde tek başıma durduğum olurdu annemlerde kalmazdım şimdi bıraksalar yine kalırım benim için hiç problem değil :)

slm kızlar nasılsınız muhabbetiniz bol olsun:)

bende evde tek kalmaya bayılırım ve asla korkman benim eşimde işden dolayı eve gelmediği günler hep tek kalırım annemlerde bana 5dk tek kalma gel derler ama gitmem tek olmak kadar güzel şey varmı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…