2009 Eylül Anneleri

ay kızlar arkadaşım pazar günü doğum yaptı eşi fotoları koymuş çok duygulandım ya 1 oğlu vardı 2.5 yaşında şimdide kızı oldu o heyecan o duygu hiç bişeye benzemiyo yemin ederim böle görünce çok duygulanıyorum ve tekrar doğurasım geliyo:)))

bana da arada esiyo cansu :)) tutmasam kendimi şimdi doğurucam :))

herşeyin hayırlısı canım alhah en güzel zamanda sana bide erkek evlat versin inşallah :)

Evet ya bende 2 çocuğa sıcak bakıyorum ama şincik değil 3 yada 3 buçuk yaş olsuN istiyorum araları ........inşallah siz nasıl düşünüyorsunuz.......

Son düzenleme:
aylin burdaki herkese sor benim ne zaman doğuracaımı bilir sanada söyliyim :)

allah nasip kısmet ederse yaza ben düşünyorum :)

inş. zeynepcim hayırlısı olsun zaten eylül hep erkeğe benzediği için herkez bunun peşinden erkek geliyo diyolar ben bi 3-4 yıl sonra inş. düşünüyorum

bu arada değiştirsene zeynepcim sana zahmet ben hala öğrenemedim de:))

aylin burdaki herkese sor benim ne zaman doğuracaımı bilir sanada söyliyim :)

allah nasip kısmet ederse yaza ben düşünyorum :)

ben gelldimm.....zeynepcim hayirlisi olsun, hadi dogurda bizde biraz duygu yogunlugu yasayalim....bende isterdim aras 3 yasinda falan oldugunda, amaaa cook zor, esim asla ve asla istemiyor, net ve kesin kararidir.... yani sansim yok anlayacagin... napalim bende sizlerinki severim.... bugun cok yakin bir arkadasim korunmayi birakti, heran teyze olabilirim yaniii dogurun vala kizlar bir tane az iki tamamdir....

öznur bu kadar gaz verme sonra nufus patalaması yaşıcaz :))

valla kelin ilacı olsa misali cansu benimkinide başkasından rica etmiştim kendim yapıyorum niyeyse olmuyo :)

evet allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize :)

öznurcum sen hele okulunu filan bitir bakarsın güzel bi zamanda süpriz olur :)

valla canım benim eşim 1. ciyi bile istemiyodu şimdi aşırı düşkün ve pimpirikli 2. yide asla istemiyoırum her şeyin en iyisini kızım için yapıcam diyo ama kardeşl gibisi varmı ya 4 yıl sonraya ben onu yine ikna ederim:)

genelde erkeler çoçuk ister derler ama sizde ters olmuş ilginç :)

bizde karı koca gökşen gibi 4 5 tae olsun diyoruz tabi şartlar kaç tanesine el verir görücez :))

Badeninde burnunun üstünde belirgin bir damar var.. onu görünce de herkes bana arkası erkek diyo.. bakalım görücez

aynen canim.... esimde her seyin en iyisini vereyim okul para vs.... bence cok sacma...... yillar sonra yapayanliz olacak benim cocugum, gerci bir kardesi var 18 yasinda esimin ilk evliliginden... ama yas farki cok fazla:44: benim ikna etme gibi bi sansim da yok malesefff.... oooffff neyse bunlar incee ve derin mevzuular

genelde erkeler çoçuk ister derler ama sizde ters olmuş ilginç :)

bizde karı koca gökşen gibi 4 5 tae olsun diyoruz tabi şartlar kaç tanesine el verir görücez :))

allah gonlunuze gore versin zeynepcim tabiki oncelikle hayirlisi olsun... ama guzel bisee vala 4 5 cocukk heee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…