günaydın aylin geçmiş olsun .kendine dikkat et duru nasıl oldu
ya aslında röntgen çektirdi ama kalçasına çektirdi sol ayağını atamıyo o yüzden sol kalçaya çektirdik. Dedi ki adam ayağında kırık olsa zaten böyle duramaz acıdan ağlar sürekli diye bir yorum yaptı. Tamam ya şimdi iyi bi ortopedist araştırıyorum götüreyim. Bende bu izmitte fazla doktor bilmiyorum işte böyle ancak işimiz olunca. götüreyim bence de rahat edemiycem yoksa.
iştahı için dr tedaviye başalycam demişti .ne yaptınız vitamin desteği falan veriyormusun
ben bunu 90 tl ye buldum ..yazın kullanışlı ama ben şimdide evde kullnması için almak istiyorum.tentesi çıkıyormuş
tuba aslında bisiklet almayı düşünüyorum ama çokmu erken geçen görümcem kızına sallanan atlardan almış eymende binemk için kavga ediyorlar.kayınvalidemde ben iyileşseydim gider eymenede alırdım dedi.bende alırız biz dedim ama atın zamanı geçti bisiklet daha kullanışlı
Pilsan Maxi Bike Lux Tenteli Mzikli Bisiklet 07-134 | | Bebefix.com
bunu beğendim hem yazın dışardada kullanırız
tuba o doktor kırık dersi işlenirken deri asmış anlaşılan
başıma gelince araştırdım ben bile biliyorum bebek kırıklarının o kadar ağrımadığını
ahhat istersen netten yaz bak sen de görürsün
yaş ağaç kırığı deniliyor
kırık ağrısı gibi ağrı yapmadığı için çoğu aile fark edemeden iyileşiyor
biz de o yüzden farkedememiştik zaten
dururken ağrısı yoktu
hatta bastıyorduk kontrol ediyorduk falan yine bişe yoktu
ama kolundan destek alığ kalkamıyordu
film çekilince ortaya çıktı
innnşallah sizinki böyle bişey değildir ama yine de temkinli olmakta fayda var
dr bizimkine kırık dediğinde ben o gün çok ağlamıştım bi hafta nasıl farkedemem nasıl dr a götürmem diye
tubacım çok geçmiş olsunnn dogaya izninle o doktora bi ohaaa demek istiyorum bi kalça filmi çekiyo elle muayene bekleyin kalça filmiyle bacaktaki kırık belli mi oluyomuş allah allah sanki kalça çıkıklıgı var çok ilginç bu drlar bence inş. değildir ama kırık olabilir üstüne basamayıp düştüğüne göre yatmadan önce düştüyse olmuş olabilir sıcagı sıcagına etkisi olamamıştır haaa inşallah basit bi incilmedir doga kızın nazlanmasıdır tekrar çok geçmiş olsun canımm
hah bak linkini buldum atayım
Hepsiburada.com : Pilsan Pratik Market Arabası | Anne / Bebek / Çocuk
Öznurcum sen ne yapıyosun bu arada? ne zaman geliyosun canım Türkiye ye. Yaa bu taraflara da gelmiyosun ki bi görüşelim :) çok soğudu mu havalar orada kar falan vardır dimi tatlım. ne güzel babası kızakla kaydırıyodu seniin ufaklığı özendik valla buradan tatlım. burda daha kar falan yok bakalım :)
selam :))
beni hatırladınızmı???
hiç aklınıza geldimmi nerde bu kız diye sordunumuz bakem :)
şu günler hiçmi geçmezmiş ya 11 gündür annemdeyim evimi yuvamı herşeyden önce eşimi çoook özledimtabi sizleride vakit geçmiyo yahu annemlerde :)
selam :))
beni hatırladınızmı???
hiç aklınıza geldimmi nerde bu kız diye sordunumuz bakem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?