2009 Eylül Anneleri

iştahı için dr tedaviye başalycam demişti .ne yaptınız vitamin desteği falan veriyormusun

ne kadar ki bunlar sümeyye bizim burda 25 tl başlıyor 100 e kadar var......iyi oluyor ama yazın hem çocuk için eğlenceli

tuba o doktor kırık dersi işlenirken deri asmış anlaşılan
başıma gelince araştırdım ben bile biliyorum bebek kırıklarının o kadar ağrımadığını
ahhat istersen netten yaz bak sen de görürsün
yaş ağaç kırığı deniliyor
kırık ağrısı gibi ağrı yapmadığı için çoğu aile fark edemeden iyileşiyor
biz de o yüzden farkedememiştik zaten
dururken ağrısı yoktu
hatta bastıyorduk kontrol ediyorduk falan yine bişe yoktu
ama kolundan destek alığ kalkamıyordu
film çekilince ortaya çıktı
innnşallah sizinki böyle bişey değildir ama yine de temkinli olmakta fayda var
dr bizimkine kırık dediğinde ben o gün çok ağlamıştım bi hafta nasıl farkedemem nasıl dr a götürmem diye

ben bunu 90 tl ye buldum ..yazın kullanışlı ama ben şimdide evde kullnması için almak istiyorum.tentesi çıkıyormuş

iştahı için dr tedaviye başalycam demişti .ne yaptınız vitamin desteği falan veriyormusun

evet canım bende arkadaşla onu görüşüyodum şimdi doktor demişti zatürre tedavisi bitsin sonra gel dedi çokta soğuk napıcam dedim de taksiyle gitcem herhalde doktor iyimiş bi gidiyim ya faydası olur belki vitamin olarak hastalandığından beri vermiyom minadex veriyoz başlasam iyi olur aslında.....

tubacım geçmiş olsun..
bence bir ortopediste götür..benim bir arkadaşımın kızının ayağı kırılmıştı öyle..
çocukların ağrımazmış kırıkları..

Bisiklet eninde sonunda alınacak bizede doğanın doğum gnüünde görümcem almıştı hediye şimdilik biz itiyoruz güzel havalarda çıkarıp bayılıyor. daha sonra kendi kullanır inşallah. Ya bir de şeyler var böyle ayaklı pedallı arabalar 80 liraydı oda bursada ki oyuncakçıda onlara da erkek çocuklar bayılıyolar ve onu şimdi yapabiliyorlar doğa bile bi bindi indirirken ağladı epey. Teyzesi doğanın oyuncakçı dükkanları var o hemen bir tane hediye etti arabamıza sığmadı gerçi getiremedik ama daha sonra inşallah. atıda yine teyzesi doğduğunda almıştı evet seviyo binip dıgıdık dıgıdık yapıyo ama hadi olsun üç dakika yani. bence gerek yok artık geçti dediğin gibi at zamanı :)

ah canım çok sağol bu bilgi için yaaaa vay be demek öyle. bu doktorları da anlamıyorum ki zaten ben.
bunu nasıl bilmiyosun yani dimi? korktum şimdi eşimi aradım randevu alcak bende hazırlanayım yavaştan bakalım çıkalım bi hayırlısıyla. sadece kalçaya bakıyo doktorda baksana kemiğine madem çektirmişken röntgeni komple çektir diim? hayallahım ya

Sağol reyhancım öyle yapıcam bende. çünkü bir çocuk ayağa kalkar kalmkaz neden küt diye yere düşsün mantığı var mı yani bunun? ha düzeldi düzelecek hiçbir düzelme yok sabahtan beri. bakın işte kk nın yararı. kızlar haber veririm sonucu inşallah yine kırılma falan edğildir ya birde yatalım kalkalım şükredelim insanın yürüyemeyen bir çocuğu olması ne zormuş onu mutlu etmek için ne taklalar atıyorum sabahtan beri inanamazsınız

tubacım çok geçmiş olsunnn dogaya izninle o doktora bi ohaaa demek istiyorum bi kalça filmi çekiyo elle muayene bekleyin kalça filmiyle bacaktaki kırık belli mi oluyomuş allah allah sanki kalça çıkıklıgı var çok ilginç bu drlar bence inş. değildir ama kırık olabilir üstüne basamayıp düştüğüne göre yatmadan önce düştüyse olmuş olabilir sıcagı sıcagına etkisi olamamıştır haaa inşallah basit bi incilmedir doga kızın nazlanmasıdır tekrar çok geçmiş olsun canımm

sağol gülcancım yarına aldık bakalım randevu bugüne bulamadım ki ben karar verene kadar dolmuş randevular İnşallah kırık değildir dediğin gibi ama hiçbir düzelmede yok bacağımızda

Tubacim anca cevap verebiliyorum sana canim.... yaria benim dr misafirler geliyo bak onlarin bitanesi ostopedist bi sorayim duruyu....

burda havalar sogudu evet ve lapa lapa kar yagiyoda suanda.... biraz evel kardan adam yaptik, face atacam resimleri bakarsiin cok guzel yakisikli bi kardan adamimiz oldu...ben bugun yarin hatta pazara kadar yogun olacagim misafirler pazar gideceklermis....
ayin 14unde mersindeyim..... keske gorusebilsek seninlee be Tubacim...

şu günler hiçmi geçmezmiş ya 11 gündür annemdeyim evimi yuvamı herşeyden önce eşimi çoook özledim tabi sizleride vakit geçmiyo yahu annemlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…