2009 Eylül Anneleri

evet canim mersinde olacam 2 haftaya kadar.... annem bende olacak turkiyedeyken.... artik anneme satacam bende....umarim senin kadar basarili olurum....cunku burda olamayacak galiba gunduzleri zaten yeterince yoruluyorum geceyede dermanim kalmiyor...

yok yaa öyle bi korkuluğa sıkıştırma kadar basit birşey değil bence çünkü gece en azından uyuyunca geçmesi lazımdı. sabah aynı hız devam ediyor. ne biliyim öznur adam kontrol etti el muayenesinde de birşey bulamayınca işte bekleyin dedi. hani burkma veya ufak birşeydir diye. benim kızım da nazlıdır biraz. bugün bakıcımız da yok sürekli kucağımda bana gitmek istediği odayı gösteriyo oraya götürüyorum sonra sıkılınca başka biyere gidiyoruz yine kucakta :) şimdi biraz einstein baby açtım seyrediyo bakalım. birazdan seslenir anneeeeğğğğ delll.. :)

tubaçok geçmiş olsun bir gecede ne olduki acaba yürüyemeyecek derecede bencede hemen bir dr götür.hafife alma gece uykusunda ters hareketmi yaptı acaba.

meryem ateşi düştüğüne göre dişi patalatabildi mi bari..burnu içinde okyanus suyu sprayi vardı bende onu kullanıyorum.

eylül zaten idolümsün sütten kesme ve yatak ayırma konusunda.ben daha ikisinide başarmış değilim.

meryem geçmiş olsun ali tunaya
ateşi düşmüz çok güzel de burun tıkanıklığı neden hasta falan mı oldu yoksa sadece burun tıkanıklığı mı var
ben bütün yolları deneyip de burnunu açamadığımda her akşam sıcak banyo yaptırıyordum
banyoda burnunu temizliyordum biraz
bi de çıktıktan sonra deniz suyu sıkıyodum
yatırdığımda da uyuduktan sonra yorganını yüzüne kadar çekiyodum
tabi yüzünü kapatmadan ama nasıl anlatsam kendi nefesi kendi yüzüne vuracak şekilde siper gibi yapıyodum
kendi nefesiyle biraz gevşiyodu burnu

ha bu arada aklıma gelmişken ben oyuncak canavarı iki önerim var yine elektrik süpürgesinden sonra :) doğaya çok çok uygun bir fiyata bebek arabası aldık böyle verim aldığım bir oyuncak olamaz. Saatlerce bebeğini bi oturtuyo bi kaldırıyo bi o tarafa bi bu tarafa tek kelimeyle bayıldı. fiyatı 7,5 lira olup kızımı bu denli oyalayan birşey daha olamaz heralde :)

ikincisi de kalemle birşeyler çizmek istiyorsa ama etrafı çizecek diyede bir korkunuz varsa hani şu mıknatıs tozu ile çalışan tahtalar var. kalemin ucu hafif çıkık bir metal. onları inanılmaz tavsiye ediyorum. akşama kadar bi çiziyo bi siliyo doğa. bunun fiyatı da 5 liraydı. ikisini de öneririm

bu arada erkek çocuklar içinde market arabası çıkmış içinde margarin sebzeler falan var plastik süper bişey :) onuda ablamın oğluna aldık. çok sevdi.

teşekkür ederim sümeyyecim yaa. Kızlar böyle yatak ayırmaları falanokuyunca gidip kızıma teşekkür edesim geliyo. biz böyle bi gece kurduk yatağını odasına yatırdık. bana kalırsa farketmedi bile o gün bugündür orda yatıyo :) ha bizim yanımızda ha orda hiç bir tepki vermedi. ne ilginç yaaa. benim kızımın bu tepkisizlikleri ne olacak bilmem :) Maşallah diyim bari :)

tuba sadece el muayenesi mi yaptı
röntgen falan çekmedi mi
Allah korusun tabi de edanın kolu kırıldığında biz de ufak bi incinme sanmıştık
hatta anlatmıştım bi hafta sonra falan dr a gittik
film çektirmediyseniz çektirin mutlaka

aman sümeyye ne idolü annem olmasa ben de şimdi hala debeleniyo olurdum
anne kardeş bakıcı artık her neyse mutlaka bi yardımcı gerekiyo bu ayırma işlerinde
dün gece eda gelmiş yakamı açmaya çalışıyo mama diye
ben de onunkini açtım mamaa dedim
pis pis sırıtıyo suratıma
artık oyuna dönüştürdü maymun

tuba süpürge bende aldım ve biz artık elinden alır saklar olduk onunla oynayacam diye yemek yemiyor altını bile değiştiremiyoruz kuyruğu gibi evin yüzünde dolanıyor.sahiden aldığım en güzel oyuncak.market arabasıda yazdım kenara eymmene zaten hareket halinde olacağı oyuncaklar lazım cep tlf da olabilir bizim tlfların hastası çünkü.

kullanıyorum kızlar burun için deniz suyu ve cold mix. ama acılmıyor. eylul alituna bır oncekı azılardada nezle oldu. benım yıgende oluyordu diş çıkarırken. aradım az evvel bıraz atesı varmıs yıne. moralım bozuldu. dr u arıycam bakalım. getır derse götüreyım.

işten geldiğim an montumun düğmelerini açıyor emmek için sabırsızlanıyor.benim yanımda kimsede yok yardımcı olabilecek.ah gariplik ahhhhhhhhhh bak gurbet aklıma geldi açayımda efkarlı müzikler dinleyim bariiii....

ya aslında röntgen çektirdi ama kalçasına çektirdi sol ayağını atamıyo o yüzden sol kalçaya çektirdik. Dedi ki adam ayağında kırık olsa zaten böyle duramaz acıdan ağlar sürekli diye bir yorum yaptı. Tamam ya şimdi iyi bi ortopedist araştırıyorum götüreyim. Bende bu izmitte fazla doktor bilmiyorum işte böyle ancak işimiz olunca. götüreyim bence de rahat edemiycem yoksa.

evet yaa Doğa da süpürgeyi sabah yedide çalıştırıyo eşim başladı temizlik sabah sabah diyor :) birde hani şu strafor köpüklerden ufaladık onları çekiyo hadiii bidaha boşalt bidaha çeksin bidaha boşalt bidaha çeksin. Süpürgeyi sevdiyse market arabasına bayılır kesin al. pilsanın var çok güzel lacivert biz ablamın oğluna onu 16 liraya aldık. o bizim bebek arabasından daha pahalı ama daha profesyonel birşey :) bütün gün peşinde bi o tarafa bi bu tarafa dolaşmasına hazır ol bide olmadık şeyleri koyuyo gezdiriyo arabalarını falan. süper bi oyuncak gerçekten.

Tubacim vala masalah Dogaya....darisi arasa olsun.... normalde arasta dogdugundan beri ayri odada yatardi eskiden beri alisikti anlayacagin... ama ben yazin turkiyede 2 ay kadar kaldim ve annemin evi orasi otel arkadas falan derken bu iki ay icnde benimle uyumaya alisti simdi yakami birakmiyor....

bu arada ihmal etme gotur dogayi bi ortopediste....acaba nazli diyosun, dikkat cekmek icin yapiyo olabilirmi,

hah bak linkini buldum atayım

Hepsiburada.com : Pilsan Pratik Market Arabası | Anne / Bebek / Çocuk

Öznurcum sen ne yapıyosun bu arada? ne zaman geliyosun canım Türkiye ye. Yaa bu taraflara da gelmiyosun ki bi görüşelim :) çok soğudu mu havalar orada kar falan vardır dimi tatlım. ne güzel babası kızakla kaydırıyodu seniin ufaklığı özendik valla buradan tatlım. burda daha kar falan yok bakalım :)

günaydın kızlar ancak gelebildim işe eşim biraz rahatsız hiç uyuyamadım hastane falan derken sıra bende sanırım önce duru sonra bizim beyy......

ne bilim öznurcum o kadarına bence kafası çalışmaz daha naz yapayım diye. çünkü mesela bazen unutuyo heralde ayağa kalkıyo küt diye düşüyo. Hay allahım deli olacam ya. babası yarım saatte bir arıyor zaten düzeldi mi diye nasıl düzelecekse birden. arıyorum bi yandan ortopedist şimdi götüreyim bakalım

bizim süpürgenin yanındada o strafor köpüklerden verdiler ama biz makinenin içine koyduk çalıştıkça içinde hopluyorlar yani eymen bilmiyor normalde onları çekmesi gerektiğini..

tuba aslında bisiklet almayı düşünüyorum ama çokmu erken geçen görümcem kızına sallanan atlardan almış eymende binemk için kavga ediyorlar.kayınvalidemde ben iyileşseydim gider eymenede alırdım dedi.bende alırız biz dedim ama atın zamanı geçti bisiklet daha kullanışlı
Pilsan Maxi Bike Lux Tenteli Mzikli Bisiklet 07-134 | | Bebefix.com
bunu beğendim hem yazın dışardada kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…