evet çok iiyi anlıyorum
zaten işe giderken falan çok zor
gecenin bi yarısı uykunun en tatlı yerinde insn hemen yanına alıp uyutuveriyor
ben anlatmıştım daha önce annemin yardımıyla ayırabildim
senin böyle bi durumun yok yanlış hatırlamıyorsam
o yüzden uzun bi tatil izin zamanı falan dene bence
hiç olmazsa gündüz dinlenebiliyor olman lazım
ocakta gelmekten bahsetmiştin o zaman denesen?
tubaçok geçmiş olsun bir gecede ne olduki acaba yürüyemeyecek derecede bencede hemen bir dr götür.hafife alma gece uykusunda ters hareketmi yaptı acaba.
meryem ateşi düştüğüne göre dişi patalatabildi mi bari..burnu içinde okyanus suyu sprayi vardı bende onu kullanıyorum.
eylül zaten idolümsün sütten kesme ve yatak ayırma konusunda.ben daha ikisinide başarmış değilim.
tuba sadece el muayenesi mi yaptı
röntgen falan çekmedi mi
Allah korusun tabi de edanın kolu kırıldığında biz de ufak bi incinme sanmıştık
hatta anlatmıştım bi hafta sonra falan dr a gittik
film çektirmediyseniz çektirin mutlaka
aman sümeyye ne idolüannem olmasa ben de şimdi hala debeleniyo olurdum
anne kardeş bakıcı artık her neyse mutlaka bi yardımcı gerekiyo bu ayırma işlerinde
dün gece eda gelmiş yakamı açmaya çalışıyo mama diye
ben de onunkini açtım mamaa dedim
pis pis sırıtıyo suratıma
artık oyuna dönüştürdü maymun
tuba süpürge bende aldım ve biz artık elinden alır saklar olduk onunla oynayacam diye yemek yemiyor altını bile değiştiremiyoruz kuyruğu gibi evin yüzünde dolanıyor.sahiden aldığım en güzel oyuncak.market arabasıda yazdım kenara eymmene zaten hareket halinde olacağı oyuncaklar lazım cep tlf da olabilir bizim tlfların hastası çünkü.
Tubacim vala masalah Dogaya....darisi arasa olsun.... normalde arasta dogdugundan beri ayri odada yatardi eskiden beri alisikti anlayacagin... ama ben yazin turkiyede 2 ay kadar kaldim ve annemin evi orasi otel arkadas falan derken bu iki ay icnde benimle uyumaya alisti simdi yakami birakmiyor....
bu arada ihmal etme gotur dogayi bi ortopediste....acaba nazli diyosun, dikkat cekmek icin yapiyo olabilirmi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?