2009 Eylül Anneleri

Anneme yaptirdik 1 tencere, ee bekar adam olunca annelere siginiyoruz hemen....

bilsem yapmazmiyim : )

Birde guzel olmus birde guzel olmus uzerine tarcin narinda tam mevsimi of of of

saol walla öyle ballandıra ballandıra anlat sen... hayır olan var olmayan var... kötü içerik bildircem kazen efendi :84:

rica ederimm......dediğin doğru sonuçta buraya kafa dağıtmak için giriyoruz şeytana uyduk işte af olaa....

Anneme yaptirdik 1 tencere, ee bekar adam olunca annelere siginiyoruz hemen....

bilsem yapmazmiyim : )

Birde guzel olmus birde guzel olmus uzerine tarcin narinda tam mevsimi of of of

ceviz yokmu ceviz.....

nasıl canım çekti yaaaaa... şöyle hafif tatlı çok değil, narlar mayhoş bir tat verecek... offff bi de sıcak yeni ocaktan inmiş olacak oyyyyy... gurk gurk ses geliyo boğazımdan yutkunamadım walla :86:
topiğin başına hamileler okumasın diye uyarı yazsak iyi olcek

gel bahar bu haftasonu bıze yaptırıyım sana ben. bizde kazene hava atarız:)

yaa kazenın yazdıgını okurken sunu düşündüm bekar adam tabıkı annemize yaptırdık dıyor ya.. yaa benım oğlumun öyle becerıklı bır annesı yok kıme yaptıracak bakalım:)

meryem artık çok geç şekerim. geçen hafta sana o ka dert yandım aşureee aşureee diye sayıkladım hani gördüm mü pazar günü. yok. iki böreğe fit oldum walla. beklerdim bi aşure yani. ama yaprak sarmasına bittim ha. kim sarmıştı bacı?

yaff bahar sen baskasına asure demişsindir. yoksa ben atlamazdım bılırsın. sarmayımı ımmmm yalan mı söylıyım yoksa kaynanam mı dıyım:)

hayatım o sarmanın usta ellerden çıktığı belliydi ya anneciğin ya kayınvaliden yapmıştır zaten. ben yaptım desen de ihtimal vermezdim deeeeermişim :))) canım arkadaşım ne güzel ağırladın bizi walla oğluşun kucağında yorduk seni baya

canım bak bu konuda hakkımı yemem bende güzel yaparım sarma. serkan bayılır. zor begenen adam.
annem yapamazdı zaten o oğluşunun yanındaydı:) yemın törenınde.
valla gönlümce agırlayamadım ama mazertım var asabıydı oğlum:) en kısa zamanda benım sarmalarımı yemeye beklerım bahar hanım:)

slm herkese bi selam verip çıkcam umarım herkesin keyfi iyidir
buluştunuz dimi ist.lu gacılar götürdünüz sarmaları şu bizim eşeğe güvenebilsem çıkıp gelcam valla 2 saatlık yol ne olcak ama arabalarda rezil eder beni neyse size afiyet olsun...banada byyy

kız gülcan istanbullu gacılar buluşmadı. özge meryem ben buluştuk. ben zaten meryeme gidecektim özge de cuma alemanyaya döncekmiş bize katıldı. biz zaten meryemle sürekli buluşma kırıştırma halindeyiz

herkese selam.. ben dün arakadaşlara gitmiştim çocuklardan muhabbertten yarım yamalak izleyemedim ama tekrarını kaçırmam artık..

bu sabah Badeyi ortopedi uzmanına götürdük çok şükür ayaklarıyla ilgili bir sıkıntısı yokmuş.. içe basma alışkanlığıda zamanla geçer dedi.. rahatladık.. ama ben çıkarken ateşi vardı sanırım dişinden inşallah artmaz..

hüsniye sevindim canım biz şu an tabanlık kullanıyoruz 2 yaşına gelincede özel aykkabı yapılaca sanırım inşallah geçer .

reyhancım bugun benimde canım sıkılıyo gökşende 2 saattir uyuyo bu gece yine nöbetteydik 2.30 saat uyumadı derdi benimle yatağımda yatmak en sonun yatağıma aldım göğsümde hemen sızdı annemlerdeyekn 10 gün koyun koyuna yatınca şimdi uyuyamıyo napıcaksam ( tracy hogg bakıyım ne öneriyo acilen çözüm bulmam lazım bu yaşa kadar beşikte odasında uyusun bu yaşta kalkıp yanımıza gelsin of of of

bu arada estee lauderin makyaj malzemeleri çok güzelmiş saatlerdir ruj dudağımda hiç bişi olmadı :))

hoşbulduk aylin nasılsın ??
sabahki tüyolar için sağol okudum dün bende izlerken ağladım özellikle osmanın annesinden ayrılacağı sahnede (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…