2009 Eylül Anneleri

sağol zeynepcim.. gökşende çabucak atlatır inşallah.. nasıl alıştımı tabanlıklarına ben evde badeye çorap da dahil hiçbir şey giydiremiyorum artık

yeni yeni alıştı ama saatlerce ayağında kalıyo ayakkabı yavrumun (

benimde başım çatlıcak dercede ağrıyo ağrı kesici aldım ama uykusuzluktan sanırım

yeni yeni alıştı ama saatlerce ayağında kalıyo ayakkabı yavrumun (

benimde başım çatlıcak dercede ağrıyo ağrı kesici aldım ama uykusuzluktan sanırım

geçmiş olsun canım..uykusuzlukta fena baş ağrısı yapıyor.. gökşen uyurken sende uyusaydın ya azcık dinlenmiş olurdun

hoşbulduk aylin nasılsın ??
Sabahki tüyolar için sağol okudum dün bende izlerken ağladım özellikle osmanın annesinden ayrılacağı sahnede (

iyiyim canımm sağol bi ara yoğundum hemen yazamadımm ben takip ederim hergün öyle bir geçer zamanki topiğini tüyo alır almaz soluğu burda alırım ........

hava kötü, uykum var

havaya alışmak lazım aslında uykuya zaten alıştımm pardon uykusuzluğaa....

canım eşim vardı o gitti şimdi uyanır diye bende uyku moduna geçmedim ama 1 saatten fazla oldu :))

evet bazen insan şimdiha uyandı uyanacak derken elini birşeye uzatamıyo ama bekmışsın uzun uzadıya uyumuş.. bunların sağı solu hiç belli olmuyo valla..
eşin ne zaman geldi gözün aydın..

soğol canım sabah saat 6 da evdeydi ondna öncede 5 e kadar gökşenle uğraştım 3 saatlik uykuyla ayaktayım sersem gibiyim (

gökşenin altını açtım havalnsın diye ama çorabı giyiliydi yere eğilmiş çişşş diyo baktım çişini yapmış altına gelde delirme

sen bayağı uykuszu kalmışsın.. bütün gün sersem gibi olursun.. bol bol kahve çay iç..

valla biz nerdeyese her hafta o çiş muhabbetini yaşıyoruz.. ben altını açar açmaz hemen kaçıyor ve evde çiçeğimizin arkasına geçiyo orda çişini yapıyor..çiçeğin arkasını kendine ait bir yer olarak görüyo sanırım benden kaçtığında da hemen oraya sığınıyor..

bende uykusuzlardanım. cuma egcesınden bu yana boyle sanırım son demlerımdeyım burun tıkanıklıgı berbat bişey hiç bişeyde tam acmıyor. gece resmen horluyordu kuzum

bahar lazımlık alalım mı diye düşünüyorum bende ya. arada işerler falan hanı en azından neye yarıyor bılgısı olsun:)

günaydın herkesee
bugün pek sakin burası
sümeyye inanmıyorum ameliyat olmuşsun
çok çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inşallah
nasıl oldun peki

selam

sümeyye canım geçmiş olsun bak ne zaman olucam diye bekliyodun olmuşsun bile :)

hüsniyecim bademe çook geçmiş olsun ama niye ateşi var diş mi acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…