2009 Eylül Anneleri

ben geldim girip hemen çıkıcam kızlar.

sümeyye geçmiş olsun. sonunda oldun demek, yani şimdi seni 1 ay göremeyecekmiyiz. neyse sağlığına kavuş da.

zeynep eşin gelmiş hayırlı olsun. dün rüzgarında uykusu berbat tı , off ya çok zor uykusuzluk gerçekten.

hüsniye geçmiş olsun bademe, inşallah ateşi iner biran önce.

ben de tezimle uğraşıyorum kafam patlamak üzere. uzun zamandır beynimi çalıştırmamışım sanırım he he. şuan teklemeye başladı.

Sümeyye geçmiş olsun canım allah şifa versin.......

Hüsniyecimm sanada geçmiş olsun ah şu bebişlerimiz bi kendine gelemedi........

selam kızlar..sümeyye çok geçmiş olsun sağ salim atlattın darısı benim eşime inşallah..
sağolun kızlar sabaha kadar nöbetteydim sabah yedi gibi düştü ateşi bende azcık uyudum ama şu an sersem gibiyim..çok inetçı ateş çıktı bu sefer eskiden daha hızlı düşüyodu. ben evden çıkarken yine ateşi çıkmaya başlamıştı sanırım bu gecede nöbette olucam

Kızlar tüyolar geliyor sıcak sıcak..........

At hırsızı varya o aylinlere yardım edecekmiş kötü niyeti yokmuş........

26 bölüme kadar osman küçük olcakmış 27 . Bölümde zaman atlıyacakmış..........

öyle bir geçer zaman ki.....

ben bu bölümünü izleyemedim doğru düzgün tekrarı ne zamandı acaba?

slm kızlar şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun .yeni yılda mutluluk şans sağlık hep sizinle olsun.

havalar soğudu eylül ve ben de sürekli hastalıkla uğrasıyoruz.hastalıkla uğrasanlarada bolbol sağlık diliyorum.bu arada biliyorum geç oldu ama sonunda kızım YÜRÜYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR.öyle mutluyumki insan korkuyor tabi acaba sorunmu var diye .şimdilik 8-9 adı atıyor.
BİRDE kızlar siz bal veriyormusunuz.ben daha vermedim ama zencefil ve bal öksürüğe ve bağışıklığın gelişimine yardımcı olduğu için vrsemmi diye düşünüyorum.siz ne dersiniz???????????

salihacım şöyle bir göz atmak için girdim mesajını gördüm. Zencefilim tadı çok acı ve bebeklere nasılg elir bilemiyorum. Bal veriyorum ben bir yaşından sonra verebileceğimi söyledi doktorumuz bildiğim kadarıyla bir çok kişi de veriyor. ama ben sana öksürük için başka ve çok çok işime yarayan bir tarif vermek için girdim.

Yarım çay bardağı saf zeytinyağına
yarım limonu sakıyorsun
bir tatlı kaşığı şeker ekliyorsun.

Bu karışımı günde üç kere bir tatlı kaşığı olmak üzere içiriyosun hemen verdikten sonra ve özellikle bir gün içinde öksürüğü çok artacak ve sonra bıçak gibi kesiliyor arkadaşım.

Ayrıca Doğa grip olacak gibi olduğunda ben ona hemen günde yarım sarımsak yutturuyorum bir şekilde. ve birde kuşburnunu demleyip adaçayı ile veriyorum bu kuşburnununda çok faydasını görüyorum canım. göğsünü yada sırtını da zeytin yağı ile ovup havlu koyarsan öksürüğü yumuşar inşallah. Çok çok geçmiş olsun :)

canımsın cok sağol hemen uyguluycam yazdıklarını .çok sağol kuşburnunuda denememiştim hiç .

sibelcim gözün aydın canım eylülde yürümeye başlamış yakında koştururda ben yagıa haftada 1-2 kere bal veriyorum çok seviyo,bizde çok hasta oluyoduk canım ya ben immuzınc kullandım bi şişe 1ay arayla 2 defa 10 gün çok faydasını gördüm, bitkisel bagışıklık güçlendirici bi şurup burda bi arkadaşta sölemişti bikaç defada olumlu şeyler duydum dr onay aldıktan sonra kullandım istersen sende bi aratır cnm biz en azından 2 aydır hasta olmuyoruzz

hüsniyecim çok geçmiş olsun canım inş. bu geceniz ateşsiz agrısız sızısız geçer inş. rahat rahat uyur kuzum
sümeyye geçmiş olsun canım sonunda olabildin demekki ameliyat bir an önce iyileşip dönmen dileğiyle

günaydıınn
kargalar kahvaltısını yapmadan ben geldim
saliha geçmiş olsun canım bu arada tebrik de ederim eylül yürüyormuş
tuba gelmiş gitmişsin ama bişe anlatmadın doğa nasıl oldu bacağının üzerine basabiliyor mu artık
ha bi de benim kızım bi tane azı sişi çıkarmış
6 aydır diş miş çıkarmıyordu
üstte 4 altta 2 dişle kalmıştı
ama bu ay alttan iki diş daha çıkardı
dün akşam elimle bi baktım üstten arkalardan bi dişi daha çıkmış :)

2010 senesinin son gününün son sabahı herkese günaydınlar.......

Son düzenleme:
Günaydın

mutlu sağlıklı huzurlu bol yazışmalı yıllar herkese

kuzucuklarımızın 2. yılı allah daha nice yılları göstersin

günaydın kızlar iyi dilekleriniz için çok tşkrler.bugün annemler gelecek ve pazar günü erzincana gideceğim 22 ocakta gelecem.benim için iyi olacak çünkü robot gibi hareket ediyorum.ve çift taraflı troitler alınmış ömür boy ilaç kullanmam gerekecek.

Neler neler gelir geçer
Herşey unutulur
Bir ümitle yeni bir gün başlar..
Gelsede son bahar
Hayat gülümsüyor akıp gidiyorken zaman
yine bir gün baslar...
Yepyeni, umutlar...
Gelsede sonbahar...

2010 son şarkı.......

sümeyye hoşgeldin canımm
tekrar geçmiş olsunn .......

allah şifa versin bu arada 2011 senin ve ailen için hayırlı olsun bol bol sağlık mutluluk huzur ve başarı versin rabbim.............

çookk geçmiş olsun tekrar
robotluğun geçecek zaten zamanla
ilaçları da dert etme Allah çaresiz dert vermesin yeter ki
annenlerde bol bol dinlen keyfine bak
yeni yııla da annenlerle gireceksin bütün yıl annenlerle bol bol görüşeceksin demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…