Kızlar tüyolar geliyor sıcak sıcak..........
At hırsızı varya o aylinlere yardım edecekmiş kötü niyeti yokmuş........
26 bölüme kadar osman küçük olcakmış 27 . Bölümde zaman atlıyacakmış..........
öyle bir geçer zaman ki.....
ben bu bölümünü izleyemedim doğru düzgün tekrarı ne zamandı acaba?
slm kızlar şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun .yeni yılda mutluluk şans sağlık hep sizinle olsun.
havalar soğudu eylül ve ben de sürekli hastalıkla uğrasıyoruz.hastalıkla uğrasanlarada bolbol sağlık diliyorum.bu arada biliyorum geç oldu ama sonunda kızım YÜRÜYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR.öyle mutluyumki insan korkuyor tabi acaba sorunmu var diye .şimdilik 8-9 adı atıyor.
BİRDE kızlar siz bal veriyormusunuz.ben daha vermedim ama zencefil ve bal öksürüğe ve bağışıklığın gelişimine yardımcı olduğu için vrsemmi diye düşünüyorum.siz ne dersiniz???????????
canımsın cok sağol hemen uyguluycam yazdıklarını .çok sağol kuşburnunuda denememiştim hiç .salihacım şöyle bir göz atmak için girdim mesajını gördüm. Zencefilim tadı çok acı ve bebeklere nasılg elir bilemiyorum. Bal veriyorum ben bir yaşından sonra verebileceğimi söyledi doktorumuz bildiğim kadarıyla bir çok kişi de veriyor. ama ben sana öksürük için başka ve çok çok işime yarayan bir tarif vermek için girdim.
Yarım çay bardağı saf zeytinyağına
yarım limonu sakıyorsun
bir tatlı kaşığı şeker ekliyorsun.
Bu karışımı günde üç kere bir tatlı kaşığı olmak üzere içiriyosun hemen verdikten sonra ve özellikle bir gün içinde öksürüğü çok artacak ve sonra bıçak gibi kesiliyor arkadaşım.
Ayrıca Doğa grip olacak gibi olduğunda ben ona hemen günde yarım sarımsak yutturuyorum bir şekilde. ve birde kuşburnunu demleyip adaçayı ile veriyorum bu kuşburnununda çok faydasını görüyorum canım. göğsünü yada sırtını da zeytin yağı ile ovup havlu koyarsan öksürüğü yumuşar inşallah. Çok çok geçmiş olsun :)
günaydın kızlar iyi dilekleriniz için çok tşkrler.bugün annemler gelecek ve pazar günü erzincana gideceğim 22 ocakta gelecem.benim için iyi olacak çünkü robot gibi hareket ediyorum.ve çift taraflı troitler alınmış ömür boy ilaç kullanmam gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?