2009 Eylül Anneleri

Sümeyyeciğim çok çok geçmiş olsun canım. Hadi bakalım bunu da atlattık çok şükür şimdi biraz izninin keyfini sür :)

Bu arada arkadaşlar herkese yeni yıl hayırlar getirsin neşe getirsin mutluluk getirsin inşallah.

arkadaşlar ben çıkıyorum izin aldım 2011 hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah........

bol bol sağlık mutluluk huzur ve başarı getirmesini temenni ederim...

hoşçakalın aşkla kalın...........

aaaaa ne kesat bi gün bugün yaaa
zaten sıkıldım patlicam
sayfayı açıyorum açıyorum kimse yok
resmi tatil oldu da bana mı sölemediler acaba :26:

2009 eylül anneleri yeni yılın hepimiz için saglıklı mutlu ve bol kazançlı bir yıl olmasını dilerimm

herkesin yeni yılını kutluyorum... çocuklarımıza sağlık, bol iştah, uzun uykular , eşlerimize ve bize sağlık, mutluluk ve çocuklarmızıa istediğimizi alabilmek için bol para getirsin 2011

sümeyye geçmiş olsun bu arada şubatta görüşmek üzere.

minik kuzularımızlar eşlerimzle sevdiklerimizle çokk güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle.. herkesin yeni yılı kutlu olsun

hahayt ofiste kutlama yaptık çakırkeyif oldummmm.... canım arkadaşlarım (gerçek dostlarım bilir kendini) iyi ki var oldunuz hayatımda sizi bu platform sayesinde tanıdım ve iyiki tanıdım... iyiki varsınız... onlar bilir kendilerini bilen bilir kimi yürekten severim ben.... neler paylaşmadım ki sizle....en temiz en içten.... kimseye söyleyemediklerimi.... fısıldayamadıklarımı bile.... seviyorum o yüzen kim maskesiz içten sımsıcak çıktıysa karşıma... o nedenledir hala buraya yazışım... iyiki varsınız DOST BİLDİKLERİM....

O nedenledir ki ne kadar yanlış anlatılsam da burda var oluşum... Biliyorum birileri var gerçekleri gören... Yapmacık, samimiyetsiz sözlere gülüp geçen.... Biliyorum ordasınız kızlar... Ve ben de burdayım....daima.... Birilerin sanmasın ki uydurdukları yalanlara inandı herkes sanmasınlar ki herkes onlara inanıyor. Bilen bizi de biliyor... Kimse ağırdan satmasın kendini....bilen biliyor herkesin indirim günlerini (hahayt çok feysbuk lafı oldu ama cuk oturdu be kızlar :))))))

Kizlar yazdiklarimi okudum da cok guldum:))) lutfen kimse ustune alinip kendine vazife cikarmasin... Herkese mutlu sagliklii dlerim

uzun zamandır yazmıyorum fakat sürekli takipteyim ameliyatlar eşler aileler ilişkiler yemekler gerçekten sanal alem bile denilse ben paylaşıyorum burada hayatımı ve eylül annesi olmaktan çok mutluyum burada konuşulanlarla yönleniyorum çoğu zaman tek başına çocuk büyüten bir anneyim (eşim de arada yardımcı oluyo :))) eylül anneleri sayesinde daha soğuk kanlı ve daha bilgili hareket ediyorum buradaki neşeli eğlenceli kişiler günümün daha iyi geçmesine vesile oluyo herkese teşekkürler kimseyle çok yakın değilim belki ama hepinize kendimi zaman zaman çok yakın hissediyorum öpüyorum en çok ta bebişleri tabiiii

çok uzun ara verdik yine ama hep aklımızdasınız...
baharcım keyfin her zaman kocaman olsun inşallah :)
bi ara herkesi bir arada yakalarsam görüşürüz inşallah..
umuyorum ki reyyanın peşinde koşmaktan ve misafir ağırlayıp gezmekten fırsat bulacağım..
en tatlı rüyalar sizlerin ve yeğenlerimin olsunn...

herkese mutlu sağlıklı huzur dolu bol kazançlı patır patır kolayca dişlerin çıktığı bir yıl diliyorum:)

baharcım yazdıklarını aldım üstüme:) bende seni çok seviyorum:)

herkese selam..yeni yılın ilk kk günü ama herkes işinde gücünde sanırım..
baharcım bizde seni seviyoruz.. merve sende bırak artık gezmeleri çok özletiyon kendini..

selam arkadaşlar bi bakıyım dedim sizlere yarın misafirim gelicek şimdi haber verdiler bişiler hazırlamam lazım :) reyhancım geçmiş olsun inşallah hasta olmazssın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…