2009 Eylül Anneleri

maşallah badeye kaan hala cümle kuramıyo ama kurduğu cümlede çok güzelmiş tek dertleri bizi oturtmamak gerçekten

merhaba hanımlarr
adım beste
ben de 2009 eylül annesiyim...

oğluşum var adı emir

gitti, bitti, gel, anne, meme diyo sadece
6 tane dişimiz var henüz

sizinkiler ne alemde

merhaba beste hoşgeldin aramıza..
benim kızımın adı bade 12 dişimiz oldu ve bizde anne ,baba, ver, kayu,mama gibi kelimeleri söylüyor.. ama daha iyi konuşan bebişlerimizde var.. hepsi farklı farklı..

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi günler..

merhaba hanımlarr
adım beste
ben de 2009 eylül annesiyim...

oğluşum var adı emir

gitti, bitti, gel, anne, meme diyo sadece
6 tane dişimiz var henüz

sizinkiler ne alemde

hoşgeldin beste...
benimde duru adında bi kızım var konuşması emir gibi pek bir fark yok dişleri 8 tane oldu......

ayyy ne günlere kaldık ya. anne-babalar bebeklerini öldürüyorlar, millet birbirini boğazlıcak yer arıyor, çarpık ilişkiler vs offffff. bazen düşündükçe daralıyorum oğlumu nasıl korucam bunca kötülükten diye. ALlah evlatlarımızı korusun...

gelen aboneler bile bize soruyor olay nasıl olmuş diye kim vurduya gitti işte adamcağız...
dünyanın sonu geliyor ......kıyamet alametleri........
neyse allah başa vermesin diyelimm......

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydinlar kizlarrrrrrrrrrrrr

Allah rahmet eylesin adamcağızı. bu aflar ve cezaların yetersizliği olduğu sürece hayatın kıymeti kalmıyo malesef. psikopatlar ellerini kollarını sallayarak geziniyo.
kimsecikler yok gene topikte

herkese kocaman selamlar :))
gelir gelmez haberi okudum ve baharcım dediklerini düşündüm yine...
hep çok çocuk hayali kurardım ama artık reyyanımı nasıl koruyacağımı düşünerek diğer hayallerimi kendi kendime yıkıyorum....
Allahım koru yavrularımızı...
akşama bebek (!) görmeye misafirimiz var (bebek? reyyan? )
bu ada dişlerimizin ikisi patladı :) Allaha şükür 6 oldular 17. ayda 5 ve 6. dişler anca çıktı
görüşürüz kızlar gelmeye çalışırım ama süpürgem beni bekliyor

hoşgeldin merve.. valla çok özletiyon kendini.. arada şu gezip tozmana ara verde sohbete gel..dişlerinizde hayırlı olsun..

iyi geceler egos uyudu haberleri iletiyim bugün sağlık ocağına gittik aşı kartımıza öyle yazmışlardı sistem değişmiş aile hekimimiz ve hemşiremi ilgilenicekmiş artık hemşiremiz biz buldu sağolsun biz onu aramadan bakalım inşallah iyi olur bu düzen neyse yanlış yazmışlar aşı 18.ayında yapılıyomuş tarttı ölçtü biçti son durum 12.100 gr ve 84 cm iyi dedi çok şükür dedik çıktık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…