2009 Eylül Anneleri

maşallah egemene
bende kaç gündür ev işleriyle uğraşmaktan canım çıktı hayırlısıyla işe başlasamda dinlensem..çarşamba günü annem bana salamura yaprak yapmıştı onu çıkarıp sarayım dedim baktım üstleri kötü olmuş neyse hepsi kötü olmadan bari buzluğa atarım dedim iyi olan yaprakların hepsini çıkardım başladım sarmaya aaayyyyyyyy öldüm sabah 8,30 da oturdum 3:30 da başından kalktım kahvaltı falan bile yapmamışım ama 3 tencere çıktı biri bize biri kaynanama biride buzluğa...dünde misafirim gelecek diye temizlik ve yiyecek birşeyleer yaptım bugün inşllh ayaklarımı uzatıp oturacam

bu arada akşam eymen zorla mama yedirdim babasıda burnu akıyor hem ağrı kesici hemde soğuk algınlığı ilacı verdi ve bir saat sürmeden eymen felaket bir şekilde kustu acaba hastamı yoksa hem zor yedi hemde 2 ilaç dokundumu anlaamdım

günaydın hamarat sümeyyecimm........durunun huyudur hastalığını haber eder kusurak .....ama sen yinede tekrarlarsa kusması götür bence doktora zorla yediği için fazla geldiği içinde kusabilir sıkma canını......

bu arada o 1 tencereyi bana kargola.......

günaydın kızlar... oyy sümeyye walla canım çekti ha. yarısını da bize gönder be hacı :) walla ne zamandır istiyorum sarıp buzluğa atayım hem sarma hem de sigara böreği ama fırsat olmuyor. ffff of.

günaydın bahar evet byaa uğraştım ve 5 dk yedik bitti . içim acıdı yani eşime yavaş ye dedim ben ne emek harcadım onlara nerdeyse çerçeveltip duvara asacam yani sanat eseri gibi
ayrıca bizimki çok zahmetli etli dolmada 1 yaprağı 3e bölüp yapıyoruz minnacık minnacık. ne kadar ufak olursa o kadar makbul

ben dondurma kutusuna koydum . yapacağı gün sabahatan çıkar öğlene kadar açılıyor buzlar sonra tencereye diz yap

sümeyye anladım canım tebi ben direkt pişirilir sanıyorum :))) ellerine sağlık ama ben zeytinyağlı severim kalemmmm gibi incecik olcek.

geçen gün çocuklar duymasında meltem haluk'a diyordu ya biraz yavaş yesen emeğe saygı denen bişey var ben bu yemekleri yapmak için saatlerce uğraşıyorum .....seninkide o hesap yaklaşık yarım gün gitmiş eşin 5 dakkada bitirmiş....

bu sarmaları buzluğa tencere ile mi atıyonuz? yok başka kaptaysa nasıl tencereye koyuyonuz donuk şeyleri*

ben tencereyle atıyorum beklemiyorum çıkarır çıkarmaz azcık çook azcık su koyuyorum yarım saate pişiyor ama sümeyyeninkide mantıklı geldi bi dahaki sefere öyle yaparım..

yarın sabah kaynanam küçük görümcem ve eşimin halası geliyorrrrrr......
bugün izin alabilirsem öğleden sonra yokum kızlar yokluğumu hissetmen emi......

1 üye 5 ziyaretçi..
bahar heveslendirmek istemem ama buluğa attığı zeytinyağlı 2 tencere minik minik etli yaptım sonra sıkıldım zeytinyağlı yaptım kalanınıda ...haftaiçi işe götüürp yiyecem iyotlu tuz yasak oyüzden işyerinde yemek yiymeiyecem hergün hergün evden ne gider bilmiyorum...

bu arada sanada kolay gelsin aylin hazırlıkmı yapacan yarına. kayınvalidemede temizlikçi geliyormuş akşamada yeni hısımlar gelecekmiş oturmaya.

ne zamana kadar bu iyotlu tuz yasağı...

anammmmmmm ben korkmaya başladım sardılar dört bir yanımızı bu ziyaretçiler yawwwwwww ......:18:

atoma kadar galiba belkide ömür boyu.....:93: iyotsuz tuz aldım evde onu kullanıyorum ama işyerinde falan ne yapacam bilmiyorum

sağol sümeyyecimm yok be canım hazırlık bişey yapmıcam bunların geldiği otobüs tanıdık bizim evde otobana giden yol bizim evin önünden geçiyor on larda yarın sabaha karşı 5 te incekler gelir gelmez yatarlar sonra kahvaltı falan işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…