2009 Eylül Anneleri

sağol ececim..valla ben kızımın mutluluğunu izlerken kendimi unuttum bile..bizde de bugün balık var bakalım bade hanıma yedirebilecekmiyiz
allah bağışlasın evlatlarını bak ne güzel ikiside koca adam oldu biz daha birinicisine zor bakıyoz baklaım ikincisini nasıl büyütecez..

hüsniyecim allah kimseyi eşinden ayırmasın diyorum walla insan çok öslüyo benimki işten biras geç gelse özlüyorum hem çocuklarda deli gibi koşuyolar kucağına onlarda çok özlüyolar babayı benim eşimde martta 1 haftalığına yurtdışına görevli gidecek şimdiden tasası sardı beni
bade yer inşallah seviyomu balığı kaan da kahvaltı yapmıyo sadece burda tvarok diye peynirli meyveli bişi var ondan bi tane yiyo oda zorla

olur yasemincimm kızında olur haa 2 haa 3 bence farketmez ......
karnım acıktı yaa eve gidip hemen yapım şu balıkları......

kızz hüsniye kocanla özlem giderebildin mi bari...kaynanada var gerçi......

özlüyo insan tabi özlemez mi.. sizin de bir hafta çabuk geçer inşallah ..bade hanımda beş günden beri kahvaltı yapmıyor. kek yapmıştı bakıcımız bol fındıklı cevizli ondan yiyordu hanım..balığıda canı isterse çok güzel yiyorda belli olmuyo bu ara kestiremiyorum ne yiyeceğini..

arkadaşlar 10 kişi olduk sonunda çook şükür yarabbimmm bugünleride gördük..............

Alt taraf kalabalık bugün gene reyting yüksek :))) çok yazamıyom ama okuyom illa ki....
Aylin son yazdığına çok güldüm yaaaa

slm gacılar bacılar keyifler iyidir umarım
sevenler kavuşmuş sonunda gözün aydın hüsniyecim en uzun ayrılıgınız bu olsun inş. biz eşimle çok ayrı kaldık en uzunu 2 aydı o bile 2yıl gibi geliyo insana((
ececim geçmiş olsun canım kuzucuklarına onların izleri kalmaz üzerinden bi yaz geçsin güneş görsün iğne ucu kadr bile belli olmaz bununla gelmiş geçmiş olsun tatlım benım

ya kızlar dün mercimek çorbası yemegim falanda vardı yağız iyi kötü biraz yedi kendimize acılı kuru patlıcan dolması yapmıştım o da istedi azcık verdim yiyemez dedim bi dolmayı yuvarladı sıpa urfalımıdır nedir :)))

mrb kızlar ah bu iştahsızlık herkeste var merak etmeyin bizimkide cnm isterse yer istemezse çok zor şimdi köpek dişlerimizde çıktı ve çıkmaya devam ediyo iştahsızlık tavan yaptı ben bu akşam oğluma kemik alıp kaynatacam ama şimdi birkaç yerde okudumda kemik suyunun çok faydası yokmuş sadece az miktarda kalsiyum varmış ama hep faydalı derlerr

gülcancım çok sağol canım
oyy maşallah yağız paşama ya bunlar bi tuhaf bende dün elimde limon vardı bizimki bakıp duruyo sıkıverdim ağzına suratını buruştura buruştura yarım limonu yedi ben yiyemem yani ama yer dediğim şieyi yemiyo neyi yemez desem ona yapışıyo

Alt taraf kalabalık bugün gene reyting yüksek :))) çok yazamıyom ama okuyom illa ki....
Aylin son yazdığına çok güldüm yaaaa

hee valla ben ilk defa bu sene yazın 10 gün ayrıldım benimkinden vay anasını dönüşün muhteşem oldu dedi baa......

heeee 2.yi doğurda ondan sonra konuşuruz canımmmm nasıda farkediyo

deme kızz bakalım kısmet ama ben hep allahın hakkı 3 derim .....

filizcim bende et ve kemik suyunun pek bi faydası yok diye okumuştum netten
kızlar bizimki uyandı yemek savaşımız başlıyo hadi bana kolay gelsin byeee

ohh afiyet olsun gülcan kuzuna..valla bu çocukların hiç ayarı yok gerçekten..napcakları hiç belli olmuyo..
bu arada bugün kızm ik kez cümle kurdu " kalk anne" sağolsun sayesinde hiç bir tarafımın yer yüzü gördüğü yok..

kolay gelsin yasemin cimm görüşürüz arayı fazla uzatma emi byeeeee......

hımm sonumuz acilde bitmesin sonra

yok kızz bişey olmaz.....

maaşallah darısı bizimkinin başına .....hala tek kelime deyiz şuan.....

hee valla ben ilk defa bu sene yazın 10 gün ayrıldım benimkinden vay anasını dönüşün muhteşem oldu dedi baa......

deme kızz bakalım kısmet ama ben hep allahın hakkı 3 derim .....
wuuuu hızlı hatun 3 bebek istiyosun oooo maşallah şimdiden başla çalışmalara
kolay gelsin yasemin cimm görüşürüz arayı fazla uzatma emi byeeeee......

sağol bebeeeem tabiki uzatmam arayı bu arada espirili bi kişiliksin sanırım çok cem yılmaz gördüm seni byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…