kızlar merhaba...uzun bı aradan sonra yanınızdayım...nıhayet mini mini 1 lerimi okumaya geçirdim.toplama cıkarmayı da öğrettim...artık daha cok yazabılırım sıze...mınıklerın hemen hepsını yazamasam da takıp ettım.hepsı kucuk ve hırcın yaramazlar oldular basımıza :) benım Doruk la basım dertte...hala putur yemıyo...hala ıstahsız..dıs sayımız az...yenı yenı yuruyo...boyle ıste...ama bu aralar kılosuna uzuluyorum yıne.nı ara 13 kg a ulasmıstı.su an 11.8 e gerıledı.sızlerde durum nasıl? Dorugun bu gerılemesı normal mı ne dersınız?
demet biz de midesini büyütüp çocukları sumocu yapalım demedik güzelim ne bu şiddet bu celal????
iştahsız olduklarından sevdiği şeyleri yedirip yemek olayına alıştıralım diyoruz.
demet biz de midesini büyütüp çocukları sumocu yapalım demedik güzelim ne bu şiddet bu celal????
iştahsız olduklarından sevdiği şeyleri yedirip yemek olayına alıştıralım diyoruz.
demetcim sence anlattığın şekilde gece de süt içiyor gündüz de içiyo yiyo olsa ali efe ben durduk yere ofiste deli deli ağlarmıydım? bir gün boyunca 2-3 ölçü sütle durduğunu biliyorum. açlıktan ağlıyo ama ağzın açmıyo ne yaparsam yapayım. o nedenle burası Türkiye diyorum ne yese karımdır diyorum walla şuara. ne sevdiyse onu veriyorum. şükür kilomuz boyumuz hep önde gitti ama onun gerekli vitaminleri proteinleri vs alamadığını görmek, herkes balıklar etler vs ye geçmişken benim yarım kase çorbayı bile içiremememi teselli etmedi malesef canım.isde canim hatayi rda yapiyoruz sen hep sevdigin seyi yesen aradada hic olmadik bir yemek alsan agzina ne hissedersin:26::26:
ya kimseyi kirmak istemedim.ama bebelerin sagliklari yerindeyse aman az yesinler gecen senin yazini okudum masallah aliefeye sut mama iciyormus birde gecede besliyorsun gunduzde azda olsa mutlaka yiyor bu cocuk nasil istahsiz diyesim geldi masallah pasaya goturuyor ama gece yedigi icin gunduz fazla istahi olmuyor ve kesin kg ve boy olorakda normallerin ustundedir.:81asamiz biz anneler olarak cok evhamliyiz galibaaaaaaa.:18::18::18::18::18::18:
aylin güzelim biz de günde 5 öğün çikolata şekerleme vs vercez demedik. patates seviyorsa patatesi makarna seviyorsa makarnayı bol verelim dedik zaten canım yanlış mıyım?bahar haklı demetcimm ben en azından iştahını açmak için bu fikir aklıma yattı diye sizlere söyledimm ...
k... yırtsamda zaten benim çocuğum öyle olmaz .....
aylin yanlis anlama lutfen hepimiz burda biseyler üpaylasiyoruz ben sadece yeteri kadar verelim sonumuz bu olur diye ornek verdim ok.
canim baharim hemen anlamissssss:))))))))))
kızlar eşim çipura balığı almış akşama yapmayı düşünüyorum fırında sizce nasıl pişirmeliyim.....
hüsniyem ALlah bi daha yaşatmasın böyle ayrılık canım. sağlık sıhhat versin. demek kuzu çok özlemiş ha babayı. kıyamam. allah iki gözden ayırmasın hiçbirimizin evladını.
aylin ben de ya direkt yağlı kağıdın üstüne koyup ızgara şeklinde yapıyorum az bişi zeytinyağı sürüp ya da soğan domates falan koyup folyoya sarıyorum. sarıyordum daha doğrusu sağlığa zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım ama güveç kapları da iyi fikir de o ka büyüğünü bulmak lazım dimi?
kızlar çipura tarifleriniz için çook teşekkürler ilk kez denicemmde...
geçmiş olsun yaseminn senin sanırım 2 tane oğluşun var ne güzel ....az öncede arkadaşım aradım onunda 2. bebeği oldu ikiside oğlan nasıl bir duygu diyorum 2. çocuk anlayamadım rüya gibi diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?