2009 Eylül Anneleri

tşkrler bu arada ben sümeyye 26,09,2009 doğumlu yusuf eymen adında bir çocuk annesiyim..

sanada günaydın aylin.evet iş başı ve şunu anladım ne kadar rahat olursam olayım kadın doğası ev hayatına daha yatkın.

günaydın hanımlar... hasta bebişlere çooook geçmiş olsun. ben de uykusuzum. ali efe yine tutturdu 7 de kalkıyor. akşam da 11 de zorla yatıyor. bu kadar az uyku az yemek nereye kadar gidecek bilmiyorm walla ama gözlerimde uyku akıyor yaaaa

günaydın bahar.eymeni iyice sütten kestik ve biberonla devam sütüne başlatamadık.gece kalkınca kavanoz mamsı yiyor ve iyi bir uyku çekiyor ama öksürük tutuyor kendi sesine uyanıyor.

günaydın bahar.eymeni iyice sütten kestik ve biberonla devam sütüne başlatamadık.gece kalkınca kavanoz mamsı yiyor ve iyi bir uyku çekiyor ama öksürük tutuyor kendi sesine uyanıyor.

nasıl yani atom karıncam?gece uyanıp mama mı yediriyon? ben gündüz zor yediriyom yemeği o uyku sersemliği ile imkannnnsız :) öksürük tutması mamanın tatlı olup boğazına gıcık yapmasından olabiler mi? su veriyormusun yedirdikten sonra?

evet bayılıyor bisküvili ve meyveli kavanoz mamasına.mamayı yer yemez bayaa su içip hemen uyku moduna giriyor.öksürük tammaen soğuk algınlığı ile ilgili sen buhar ne aralarda veriyorsun .günlük vermek lazımmı
beste çocuklarımız hemen hemen aynılar.biz şimdi 10 kiloyuz.ama 2.azı geliyor bakalım o kaç kilo götürecek

günaydıınnnn
yine bir pazartesi :84:
sümeyye işe başlamışsın hayırlı olsun
starlicya35 arkadaşımız sen de hoşgeldin

günaydıınnnn

sanada günaydın sugarım.evet işe başladım atom tedavisi görecem dedim.herkes şoka girdi yeter elemana ihtiyacımız var atomda neymiş biz kimya fakültesinden atom matom getirir sana yedirriz diyorlar..

memlekete gittiğimde abim bir sürü kitap almıştı.siyahinci ismi dikkatimi çekti aldım ve okudukça şoktayım.siyahinci atın ismi

bizim iki köpek dişimiz üstlerden patlamış yaaaa.. baş vermişler uykusu artar inş artık... Allahtan gece sık sık uyanmıyo bir de öyle olsa pertim çıkar herhalde.
sümeyyecim buharı ben gece odamıza açıyorum yatırmadan yarım saat önce. 1 saat kadar çalışıyor sonra da ben yatıyorum zaten. burnu tıkalıysa suyuna buğu mentol koyuyorum biraz da baya etkili oluyor.

bugu mentol şimdi googleden baktım ilaç gibimi normal buhar makinesinde kullanabiliyormuyuz yoksa sizinki hastanelerdeki ilaç verne buhar makinelerindenmi

ali efemin yeni dişleri hayırlı olsun bizimkide şişmiş duruyor damak patladı patlayacak o kıvamda yani

günaydıınnnn

hoşbuldum teşekkür ederim

en az diş bizde var galiba.

11 aylıkken çıkardı ilk dişini. şuan 6 dişi var.. bneimoğlum çorbaları sevmiyor. lokma lokma yemek istiyor yemekleri ama dişler de olmayınca çok zor oluyo
büyük oğlum 16 aylıkken bir sürü diş vardı ağzında

canım ilaç gibi değil. kaynar suya koyup odaya bırakıyorsun normalde ama ben öyle pek etkisini göremedim ve buhar makinesine koymayı denedim. baya da etkili oldu. gocemin horlamasını bile aldı :)
ali efe hiçbişi yememiş yine. mızmızmış. babanem calpol vermiş uyutmayı dene dedim erken uyandı belki sallanmak istiyordu bilmiyom huysuz bu çocuk ya. sallamayı deneyince de ağlıyo kalkmak istiyo. fffff...

eymenin 10. dişi geliyor.ve çorbaya bayılıyor.hatta çiğnemeyi unutacak diye korkuyorum.geçen hazır çorba yaptım severek içti.ve danone yiyoruz artık sütten kesme safhasında aman memmeyi unutsun diye aldık.severek yedi bazen kahvaltıdan sonra veriyorum tam doymamış oluyorsa.
bende kaynanamı aradım eymen daha uyanmamış .ilaçlarının söyledim antibiyotiğinda saati geçiyor amaa uykusunu bölmekde hiç mantıklı gelmiyor

ah yarabbim ben de ali efemin 10 lara kadar uyuduğunu görcem mi acaba :) ammaaaaa okula başlayıp ta anneeee 5 dk daha dediğinde intikamım acı olacak :)))))
danone yoğurtlarından biz de severek yiyorduk iştahımız sıfırlanana kadar iki gündür günde 2 köfte ile duruyor azcık ta devam sütü. deliricimmmm az kaldı.

iştahsızlık deli ediyor.bizdede ilk kaşık korkusu var daha kaşığı görünce başlıyor ağlamaya zorla ilk kaşığı verince devamı geliyor ama gece huysuz olunca şimdi uyudu demekki aman neyse babannesine çok iş çıkarmasında evde bana yapsın.bugün bakıcıda gelmemiş rahatsızmış .iki çocuk kayınvalideme kaldı.kayınpederde evde nasılsa .
ilaçları şırıngaylamı veriyorsun.kaşıklamı..

sümeyye kaşıkla veriyor babanem bana bazen naz yapıyor ama. çok ilaç içmesi gerektiğinde şırıngayla vermeye çalışıyordum canım.

bozdur bozdur harca :hatta artanınıda duruya yatırım olsun diye bankaya yatır.:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…