hoşgeldin diyemedim girip çıkıyorsun diye. yabancı hissetmene gerek yok canım. ben tanıtayım kendimi. adım bahar oğlum ali efe istanbuldan katılıyorum :)
maşallah beste .baharla ağız ağıza verin ve banada üfleyin bakayım..bende kurtulayım şu kiradan.ayın 15de maaş al 16da ellerim bomboş yüreğimde bir sızı
Allah bağışlasın canım. geçmiş olsun biri olunca diğerine de bulaştırıyor tabi. walla ctesi eşim rica etti halı saha maçına gideyim mi diye dedim hasta olma da ne yaparsan yap. karantinaya alırım odaya kapatırım kapının önüne kireç dökerim dışarı adım atamazsın dedim :) gitti ama oynamadan döndü :))))yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
bende 2 tane erkek var kızlar. oturamıyorum ki sürekli başında
üstelik ikisinin de ateşi var. inip çıkıyo sürekli..
walla eşime kalsa bizim de alacağımız yoktu da ben araştırmacı geliştirmeci kişiliğim sayesinde bitirdim olayı canım. tam da zamanında almışız kredi faizleri fırladı şartlar zorlaştı.maşallah beste .baharla ağız ağıza verin ve banada üfleyin bakayım..bende kurtulayım şu kiradan.ayın 15de maaş al 16da ellerim bomboş yüreğimde bir sızı
Allah bağışlasın canım. geçmiş olsun biri olunca diğerine de bulaştırıyor tabi. walla ctesi eşim rica etti halı saha maçına gideyim mi diye dedim hasta olma da ne yaparsan yap. karantinaya alırım odaya kapatırım kapının önüne kireç dökerim dışarı adım atamazsın dedim :) gitti ama oynamadan döndü :))))
maşallah beste .baharla ağız ağıza verin ve banada üfleyin bakayım..bende kurtulayım şu kiradan.ayın 15de maaş al 16da ellerim bomboş yüreğimde bir sızı
ya ben de öyle diyorum biz de doğru dürüst tatile gidemedik ya izmir ya erzurum başka bişi yok ama taksitler hafifleyince gideriz şimdi zaten ali efeyle gitsek te anlamıcaz ne yaptığımızı.deliye hergün bayram gülüm napalım :)bizde erzincana gittik geldik sapasağlamdık.ama geldik görümcemin kızı kayınvalidem görümcem .hepsi grip tabi artık eymende hasta kaçınılmaz son...
ev olayınada bizdede ben soğuk bakıyorum daha hiç tatile gitmedik düğündeki mobilya taksiti bitsi o bitsin bu bitsin şimdide araba aldık.evde alırsak yaşlanır termal tesislere gideriz ancak...
ben ataşehirdeyim hayatım bir süre sonra kurtköy olcek inş :)bahar istanbulda nerdesin
ablam mecidiyeköyde oturuyo
hehheheh karısından korkmayan Allahtan korkmaz derler bizdeaferiiinn :)) erkek dediğin azcık korkacak karısından
kiraya vercek ha. lojman misali :)))aylin benimde kayınvalideme babasından arsası var mütaahhite verecekmiş ev bitince bize kiraya verecekmiş:)))
beste senin kocan senden korkarmı....ben şahsen az biraz dominatımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?