2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin diyemedim girip çıkıyorsun diye. yabancı hissetmene gerek yok canım. ben tanıtayım kendimi. adım bahar oğlum ali efe istanbuldan katılıyorum :)

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

bende 2 tane erkek var kızlar. oturamıyorum ki sürekli başında
üstelik ikisinin de ateşi var. inip çıkıyo sürekli..

maşallah beste .baharla ağız ağıza verin ve banada üfleyin bakayım..bende kurtulayım şu kiradan.ayın 15de maaş al 16da ellerim bomboş yüreğimde bir sızı

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

bende 2 tane erkek var kızlar. oturamıyorum ki sürekli başında
üstelik ikisinin de ateşi var. inip çıkıyo sürekli..
Allah bağışlasın canım. geçmiş olsun biri olunca diğerine de bulaştırıyor tabi. walla ctesi eşim rica etti halı saha maçına gideyim mi diye dedim hasta olma da ne yaparsan yap. karantinaya alırım odaya kapatırım kapının önüne kireç dökerim dışarı adım atamazsın dedim :) gitti ama oynamadan döndü :))))
maşallah beste .baharla ağız ağıza verin ve banada üfleyin bakayım..bende kurtulayım şu kiradan.ayın 15de maaş al 16da ellerim bomboş yüreğimde bir sızı
walla eşime kalsa bizim de alacağımız yoktu da ben araştırmacı geliştirmeci kişiliğim sayesinde bitirdim olayı canım. tam da zamanında almışız kredi faizleri fırladı şartlar zorlaştı.

bizde erzincana gittik geldik sapasağlamdık.ama geldik görümcemin kızı kayınvalidem görümcem .hepsi grip tabi artık eymende hasta kaçınılmaz son...

ev olayınada bizdede ben soğuk bakıyorum daha hiç tatile gitmedik düğündeki mobilya taksiti bitsi o bitsin bu bitsin şimdide araba aldık.evde alırsak yaşlanır termal tesislere gideriz ancak...

aferiiinn :)) erkek dediğin azcık korkacak karısından

banada üfleyin yaww benim bi evim var ama bana bi faydası yok kaynanam geldi ona evden bahsettim evi satmayın ben gelcem oturcam dedi.......

böylelikle eşim iyi bir iş bulana kadar benim ev hayallerim fosssssssss.......

bestecimm biz tanışmıştık sanırım ilk geldiğinde ama yine hatırlatıyım adım aylin duru adında kzım var kendim trakyalıyım kırklareli eşim sinoplu ...kamu kuruluşunda sözleşmeli olarak çalışıyorum veeeeeeeeee nerde çalışlıyorum geliyor geliyor İSKİDE......

aylin benimde kayınvalideme babasından arsası var mütaahhite verecekmiş ev bitince bize kiraya verecekmiş:)))

ya ben de öyle diyorum biz de doğru dürüst tatile gidemedik ya izmir ya erzurum başka bişi yok ama taksitler hafifleyince gideriz şimdi zaten ali efeyle gitsek te anlamıcaz ne yaptığımızı.deliye hergün bayram gülüm napalım :)
bahar istanbulda nerdesin
ablam mecidiyeköyde oturuyo
ben ataşehirdeyim hayatım bir süre sonra kurtköy olcek inş :)
aferiiinn :)) erkek dediğin azcık korkacak karısından
hehheheh karısından korkmayan Allahtan korkmaz derler bizde
aylin benimde kayınvalideme babasından arsası var mütaahhite verecekmiş ev bitince bize kiraya verecekmiş:)))
kiraya vercek ha. lojman misali :)))

nazan hoşgeldin. paşa nasıl? biz uykusuz ve yorgunuz şekerim.
ben yemeğe gidiyom iki dk. atıştırayım çok yemek yok yassaaah :) bu ara çikolata dozu kaçtı valla dikkat etmek lazım yaaaa

afiyet olsun egemen uyuyo netetn yemek çorba tarifi falan bakıyorum bende şimdilik durum iyi çıkmamaya direne bir diş var şişti ama patlayamıyo heee egemen doğduğundan beri ilk kez sinemaya gittik geçen akşam eyvah eyvaha arkadaşların yoğun ısrarıyla annaneye teyzeye rica ettik :)böyle bir atraksiyon yaşadık yani

kaç tane yorum yaptım amacevapla deyince gidiyor bakalım bu ne oalcak deneme denem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…