2009 Eylül Anneleri

eymenin antibiyotik beyaz süt gibi onu görünce içmiyor.diğerlerini az daolsa ağzını açıyorda .çocukta süt korkusu var anlamdımki çocukluğunamı insek ne yapsak

ay ama o ilaçların tadı hakkaten pek kötü yaaaa... babanem ali efeyi alıştırmış vitamin şişesini görünce çöküyor olduğu yere oturuyor. ya da su bardağını görünce. :)

ne güzel alışmış maşallah bizim babannede şırıngayla veriyor genelde bakalım bugün nasıl uğraştıracak eymen onu.zavallı kadın eğilemiyorda

ay aman bakıcı da iyileşmeden gelmesin. kaynana da allah güç versin walla iki çocuk zor
aylin zammın şokunda herhalde yazamadı

bencede bugün idare ederler nasılsa.görümcemde eşinden boşandı .kayınvalidemlerde yaşıyor bugün onun nöbet günü 2 gün evde olacak..3kişi 2 çocuğa bakarlar herhalde

ya bu millet nerde ben giderken kalabalıktı.zeynep vardı gülay vardı şimdi bahar ,aylin ve ben demirbaşız

sümeyye e 3 kişi baksınlar canım tebi. ben çok üzülüyorum böyle çocuğu olup ta boşanma haberi duyunca ya.
aylincim anladım canım ben bilmiyorum nirde çalıştığını ama :) özel sektör canını çıkartıyor insanın kamu belki daha avantajlı ama bu zam konusunda biz bu sene çok şanslıydık. ben de eşim de süper zam aldık. genel müdürümüz ev aldığımızı biliyordu destek oldu saolsun.

öznurda yok kızz döner diye düşündüm ama daha dönmedi herhalde oda arada giriyodu .....

evet çok zor ama yapacak birşey yok ve 12 sene üzerine çocuk oldu..ama çocuk bazı şeyleri kurtarmıyormuş demekki.
senin adına sevindim evi kesin aldınızmı güle güle oturun darısı başımıza..

aylincim öznur halen mersinde. bu hafta döncek sanırım.
sümeyyecim tabi ki çocuk kurtarmıyor ama çocuğun babasından ya da annesinden uzak büyümesi ihtimali de bazı şeyleri katlanılır kılıyor be canım. tabi büyük sorunlar varsa bilemem de bu boşanmalar artık çok eften püften olmaya başladı diye düşünüyorum ben.
evi de aldık canım geçen ay sonunda tapumuzu aldık. dün bakmaya gittik birçok şeyi tamamlanmış sitenin iç kısımları bahçesi vs düzenlenecek onlar kalmış inş mart sonunda taşınmayı bekliyoruz hayatım. Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
çok sevindim bahar .dünyada mekan ahirette iman şart...bizde yazın taşınacaz ama kiraya yine.
görümcemde sorunlar büyük kurtarılacak şey değildi ama suç bizim kızdaydı o yüzden yapacak bişey yok.adamın düzeni bozuldu tayin aldı gitti zaten .. ama tahammüller çok azaldı .boşanmalar moda oldu

Allah nerde varsa kurtarsın kiralardan ya.
ya ne kötü o çocuk babasından uzakta büyüyecek. ben de yaşadığımdan biliyorum ne kadar zor olduğunu canım. ya boşanma olur normal de eğer zaten sıkıntılı bir evliliğin varsa çocuk kurtarıcı olarak görülüyor ya bile bile... ona kızıyorum çok.

bestecim ben(sümeyye) ve bahar 5-6 gibi Duru57 (aylin) ise 2 ay kadar oldu galiba yani çok eski değiliz.sende birkaç gün geçsin kaynaşırsın

bestecim ben(sümeyye) ve bahar 5-6 gibi Duru57 (aylin) ise 2 ay kadar oldu galiba yani çok eski değiliz.sende birkaç gün geçsin kaynaşırsın

hımm ii çok eski değilmiş..

bu arada izmirdeyim ben 28 yaşımdayım
yakında ben de taşınıcam. kendi evime geçicem allahın izniyle
allah herkesi kurtarsın kiradan. ay hemen geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…