2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin demet çoksinirliyim hepsiburadan buhar makinesi siparişi verdim c.tesi verdim hala tedarik sürecinde diyor başka site olsa şimdi elime gelimşti arıyorum açnda yok...

ya geçen haftada kitap siparişi verdik komşumun kızına 4 tane 1 tanesi geldi3 ü tedarik sürecinde diyor.stokta yoksa yazsınlar bende geri çektim bakalım devamlı aldığım başka site vardı ordada kargo 13 tl olmuş sanki ist.dan buraya yürüyerek getirecekelr

bebekchick diye bir site var ben ordan almıştım bişiler oraya da bak istersen.

iyi geceler bakımdan çıkmışız yine neler değişti acaba..bende yarın işe ne yapsamda götürsem diye düşünüyorum.

çocuklar uyanmadan ilk günaydın benden gelsin

çok şükür dün öğleden sonra bu saate kadar ateşi çıkmadı iki kuzumun da

ama emir daha da kötüleşti
burnu feci akıyo hapşırıyo, gözleri kan çanağına döndü, küçücük kaldı.. kuzum benim bi avuç kaldı suratı..

enes normalde kreşe gdiyo. e o da ateşlenince göndermedim. ama evde 2 hasta çocukla yalnız olmak çok zoooorrr... dün çok yoruldum. saat 10 da uyumuştu ikisi de ben de sızıp kalmışım koltukta

herkese günaydınn ........
duruda yine tuhaflık vardı çocuk dün gece uyumadı bazı sebeplerden dolayı hep yanımda yatardı beşiğine yatırdım sonra yatmadan evvel maaşallah diyelim makarna ve tavuk köftesi yedi epeyce o mu rahatsız etti anlamadım ...
sabahta bezini değiştirdim baktım ishal gibide değil sarı sarı yeni doğduğundaki gibi sanki yine mi hastalık vakası ya....dişleri yaparmı kızlar.....

sabah sabah amma dertlendim siz yaa...

günaydı kızlar beste dikkat et sende şifayı bulma ..
eymen kuduruğuda gece 2 de uyan 5 te uyu şimdide 10 kadar uyur babannesinde.ölecem uykusuzluktan.

beste maaşallah paşaların çook tatlı 28 yaşındasın ama 2 tane çocuğun var kendinde genç ve güzelsin ...
kaç yaş var araları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…