2009 Eylül Anneleri

haklısın benim eşimde yoğurt çorbasının içinden minik köfteler çıkınca yiyememişti...kırşehirde hiç adet yok yemek konusunda misafir gelmiş özel bişey olsun kahvaltı yaparlar.ha birde çiğ köfte sankim urfalılarr mübarek

Son düzenleme:

kahvaltı mı? ilginç... yoğurt çorbasını buğday ile yapıyorlar erzurumda ben öylesini yedim ve sevmedim. arada eşime yaparım o yer sadece :) bizde de zeytinyağlılar çeşitlidir ama etsiz yemek te çıkarmayız misafire. hiçbişi yoksa pilavın yanına tavuk yaparız.
acıktım mı ne :))))

oooo yemek muhabbeti almış yürümüş...

cağ kebabı çok güzel bişeydir yaaa... ne zamandır da yemiyorum.
izmirde 2 yer var çok ii yapan.. ay çok canım çekti

ben de nasıl izmirliyim bilmem.. otla çöple pek aram yok. etçilim ben..

ben et pek sevmem hele yağını hiç sevmem. erzurumun en güzel kebapçısına gitmiştik pek meşhur anam anam iki şiş söyledim yarısını yiyebildim sırf yağ... iğyk...

merhaba yemek mi en sevdiğim konu evlenmeden önce çok iştahlıydım dürüm hamburger kebap pizza ooooo ama eşim ender saraç mübarek beni de kendine benzttim birde hazımsızlık problemi olunca şimdi evlendiğimden daha zayıf ve sağlıklıyım ama arada kaçamak yapıyorum :)

ya ben de hiçbişi yemezdim iştahsızdım hamilelikten sonra direkt danaya bağladım olayı. doymuyorum :))) ama kendimi frenledim birkaç aydır yavaş yavaş azalttım artık abur cubur yemiyorum.

aahh ne güzel
benim eşim de bi o kadar obur
e bende accık aç gözlüyüm. o yedi mi ben durur muyummm

pilav makarna yapmayınca yemeğin yanına doymuyo benim beyy..

şaka değilmişşşş

inanamıyorum nasıl olur yaaa

çok seviyodum ben onu
daha pazar günü yok böyle dansta izlerken söyledim eşime ben bayılıyorum hu kadfına diye...

ay oğlu da var küçük...

evet canım ya bende çocuğuna üzüldüm bence intihar etti hani oğlu hani eşi nerde evinde nasıl ölü bulunuyor bu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…