evet misafir gelemden önce muhakkak yaprak sarması yapılır .yoğurt çorbası için mantı kesilir.tavuklu pilav börek ve bakalva.seçenekler bunlar.
haklısın benim eşimde yoğurt çorbasının içinden minik köfteler çıkınca yiyememişti...kırşehirde hiç adet yok yemek konusunda misafir gelmiş özel bişey olsun kahvaltı yaparlar.ha birde çiğ köfte sankim urfalılarr mübarek
oooo yemek muhabbeti almış yürümüş...
cağ kebabı çok güzel bişeydir yaaa... ne zamandır da yemiyorum.
izmirde 2 yer var çok ii yapan.. ay çok canım çekti
ben de nasıl izmirliyim bilmem.. otla çöple pek aram yok. etçilim ben..
merhaba yemek mi en sevdiğim konu evlenmeden önce çok iştahlıydım dürüm hamburger kebap pizza ooooo ama eşim ender saraç mübarek beni de kendine benzttim birde hazımsızlık problemi olunca şimdi evlendiğimden daha zayıf ve sağlıklıyım ama arada kaçamak yapıyorum :)
merhaba yemek mi en sevdiğim konu evlenmeden önce çok iştahlıydım dürüm hamburger kebap pizza ooooo ama eşim ender saraç mübarek beni de kendine benzttim birde hazımsızlık problemi olunca şimdi evlendiğimden daha zayıf ve sağlıklıyım ama arada kaçamak yapıyorum :)
bestecimm merhaba çocuklar nasıl oldu???
kızlar duydunuzmu ben şook oldum yine ya.....
DEFNE JOF FOSTER ÖLMÜŞ.....
şaka değilmişşşş
inanamıyorum nasıl olur yaaa
çok seviyodum ben onu
daha pazar günü yok böyle dansta izlerken söyledim eşime ben bayılıyorum hu kadfına diye...
Ay oğlu da var küçük...
enes ii ama emir daha düzelmedi. Gece yine çıktı ateşi. Umarım bugün daha ii olur.. çok fena oldu kuzum küçücük kaldı gözleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?