evet evde olmak gibisi yok valla ..ahh ahh bizimde biletlerimiz vardı cumartesi adana uçağında ama bizsiz uçtu malesef(
neyse ama annem gelecek iki gün sonra..
bu ameliyat yüzünden mi gidemediniz canım? ALlah kavuştursun annenle bu arada
evet ameliyat yüzünden gidemedik yandı biletler ama sağlık olsun napalım..
kınayı getir aneyyyyy kınayı getir aneyyyyy......
parmağın batır aneyyyyyy........
tandır ekmeğini bilmiyorum da cağ kebabı yedim iğğğğ sırf yağ... hiç sevmem. yemek kültürleri de çok farklı zaten ya. hep aynı şeyler çıkıyor mesela. kıymalı dolma, pilav,börek,yoğurt çorbası... menü herkeste aynıuykucu bahar uykucu :)))anam oraların her yemeği etli adamı ööö geliyo bi zaman zonra değişik gelmiştir semizotu salatası helede bide sen yaptıysan:)))
yaw oralardada varmı bilmiyorum tandır ekmegi yaparlar ohhh sıcak sıcak mis gibi oluyodu yanına çay peynir hımmmmm
ay kıyamam korkutma kızım çocuğu. sen neden ağlıyorsun kuzum. gurbet zor çok iyi bilirim. babanem burda iyi ki diyorum o döncem evime diyor ama bırakmaya niyetim yok.ama buda yapılmazki zaten gözyaşım hazır bekliyo bi başlarsam susmaz valla
ya kızlar ne dicam ben arada aglıyorum falan sıkıntıdan yağız nasıl korkuyo kuzum benım hemen oda aglıcak gibi oluyo((dayanamıyo anasına
bahar yufka ekmek yemişsindir lavaş gibi onun adı tandır ekmeği.ve o saydıkların misafir menüsüdür.taaa ist.dan gelmiş makarnamı yapsınlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?