2009 Eylül Anneleri

birini iptal edebiliyorsun canımm ....

Bu arada eşime kpss tercihlerini yaptım az önce ........hayırlı olsun diyelim sümeyye sende kpss ile tercih ettin dimi....

aylin sabahtan beri arıyorum tlf cvp vern yok.hayır anlamadığım sipariş verirken cep tlf mesaj geldi benim msj gelen tlf evde olduğu için ben iptal tuşuna bastım bunları parayı nereden çektiler .yapıkredi yazıyor ama benim yapı kredi kartım bile yok

evet kpss ile atandım 8. tercihimdir ilk tercih erzincandı sonra yakın iller nasılsa gelmez diye başladık istanbul yazdık ve istanbul gelmişti hay gidi günler nne zor günlerdi annem ağlıyor babam göndermem diyor bende valizim hazır sıkıysa göndermeyin dedim...

eeeeee sonra istanbulun nersesinde yaptın.....

Canımm bende gitti gidiyor dan alıyorum parayı çekmek için istek yapıyorlar sen kargoyu aldıktan sonra onay veriyorsun parayı öyle çekiyorlar kargo gelince sende şikayetini belirt istemiyorum de geri gönder hem yapıkredide kartında yokmuş bi yanlışlık olmuştur......

diyorumya ailemde kimse istemiyor ne torpili bulacaklar babam hatta torpilim olsa işten çıkartacam demişti..bizim orda kızlar çalıştırmazalr hatta lise ilk okuyan kız benim bizim ailede.

büro yönetimi mezunuydum 80 puan aldım kendi bölümümden atandım

Helal olsun kızz sümeyye kurtarmışsın hem kendini hem eşini.......
Ben benimkine diyom bazen hele bi kadroya geçsem hayatın kurtulur diye......gülüyor..

şimdi kızkardeşim öğretmenlik okuyor hep der ablam olmasa biz okuyamazdık hatta ablamın yerinde ben olsaydım susar otururdum ..ama şimdi abbam hava atıyor benim kızım memur diye..ohh kocayıda annemler olmaz dedi bende verirseniz giderim vermezseniz kaçarım.annemde belkide kaçmışsındır ne haberimiz var demişti....

Eşin ne iş yapıyor....nasıl tanıştın......ben severim bu sohpetleri bana hikaye dinliyormuşum gibi geliyor...

yok be kaçmadım ama zorla verdirttim kendimi.anlatayım şimdi eşimle kuzenim eşi eniştem aynı yerde çalışıyorlar gardiyanlar yani.eşim evlenmek istediğinden bahsetmiş eniştemde benim baldız var diye başlamış beni anlatamaya çok delidoludur ama çok akıllıdır okumayı çok sever falan demiş eşimde birgün tanışalım demiş eniştem beni onlara çağırdı benim haber yok gittim otururken beyefendi geldi ama ben hiçbişey bilmiyorum eşim bana soru soruyor ben ciddiye bile almıyorum hatta ilk sorusu sizin ünv kaçöğrenci var demişti bende ne bileyim hiç saymadım dedim kuzenimle güldük hatta kuzenime dedim işe gideyimde sayayım bak merak ettim saçlılar bir yana keller bir yana diye ayırım falan diye gırgır yaptık eşim daha hiç konuşmadı benimle.ki hiçç beğenmedim kendilerini zaten..ertesi gün eniştem aradı ata senin tlf no istedi verdim birazdan arar dedi.aradı ben olmaz dedim ben ikna ederim dedi ve evlendik....ay ne çok yazdım

bahar çok inatçıyımdır herkonuda eşim sinirlenir işte inatçısın der bende inatçı değilim doğru olduğunu bildiğim konularda ısrarcıyım derim oda illalah sus der ne dersem yapar...:13:

sümeyye ben de inatçıyımdır normalde ama doğru bildiğimin üstüne giderim körü körüne değildir inadım. en güzeli de o sanırım.

Nee güzel sırada bahar var seni dinleyelim baharcımm sen nasıl tanıştın eşinle.......

Nee güzel sırada bahar var seni dinleyelim baharcımm sen nasıl tanıştın eşinle.......

aylincim ben zaten bir buçuk senedir tanıyordum bir iki kere görüşmüştük.eşim istanbul ofiste ben izmir ofisteydim. sonra istanbula fuar için geldiğimizde beni gezdirdi falan saolsun. ama ben hala kardeşim diyorum buna. hatta bi ark.sormuştu manitamı yaptın diye kızmıştım kıza o benim kardeşim olmaz öyle şey diye :) sonra işte bu belli etmeye başladı ben izmire döndüm. bi ark.düğünü vardı o da geldi düğüne. ben de onu gezdirdim izmirde o sırada açıldı döküldü. önce kabul etmedim sonuçta çok büyük kültür farklılığı var. türkiyenin en mutaassıp ve en açık şehirlerinde büyümüşüz.ailen beni istemez ben de bu şekilde evlenmem dedim.olmaz öyle şey falan derken biz yazışıyorduk benim birkaç işim daha düştü istanbula derken sevdim adamı gel git. efendiliğini sevdim adamlığını sevdim. istanbul ofise tayinim çıktı dedim ve geldim. :) 1 sene içinde de evlendik.

Merhaba nazanın egemenle imtahanı devam ediyor ne oluyo bu çocuğa 3'te bir uyandı 8'de uyudu anlamıyorum gecenin bir yarısı uyanıyo sanki sabah yok uyumuyo bir daha sürekli değil allahtan ama uyku düzenini değiştircem tek uyku yapıcam artık belki gece daha erken ve uzun uyur

boşuna dememişler kardeş ayağı kötü ayak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…