ben donuyorum işyerinde kabanla oturuyorum.geçen netten sipariş verdim ama son anda iptal ettim sandım ve başka adresten sipariş verdiim bu sabah baktığımda 2 firmada mail atmış ürünüzü kargoya verildi diye
artık 2 tane buhar makinem var
neyse birinide kaynanatörüme veririrm.
evet kpss ile atandım 8. Tercihimdir ilk tercih erzincandı sonra yakın iller nasılsa gelmez diye başladık istanbul yazdık ve istanbul gelmişti hay gidi günler nne zor günlerdi annem ağlıyor babam göndermem diyor bende valizim hazır sıkıysa göndermeyin dedim...
Nee güzel sırada bahar var seni dinleyelim baharcımm sen nasıl tanıştın eşinle.......
boşuna dememişler kardeş ayağı kötü ayak diyeaylincim ben zaten bir buçuk senedir tanıyordum bir iki kere görüşmüştük.eşim istanbul ofiste ben izmir ofisteydim. sonra istanbula fuar için geldiğimizde beni gezdirdi falan saolsun. ama ben hala kardeşim diyorum buna. hatta bi ark.sormuştu manitamı yaptın diye kızmıştım kıza o benim kardeşim olmaz öyle şey diye :) sonra işte bu belli etmeye başladı ben izmire döndüm. bi ark.düğünü vardı o da geldi düğüne. ben de onu gezdirdim izmirde o sırada açıldı döküldü. önce kabul etmedim sonuçta çok büyük kültür farklılığı var. türkiyenin en mutaassıp ve en açık şehirlerinde büyümüşüz.ailen beni istemez ben de bu şekilde evlenmem dedim.olmaz öyle şey falan derken biz yazışıyorduk benim birkaç işim daha düştü istanbula derken sevdim adamı gel git. efendiliğini sevdim adamlığını sevdim. istanbul ofise tayinim çıktı dedim ve geldim. :) 1 sene içinde de evlendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?