tekrar geçmiş olsun canım yaa ateş olması kötü işte devamlı takipte olmak gerekiyor..
ben donuyorum işyerinde kabanla oturuyorum.geçen netten sipariş verdim ama son anda iptal ettim sandım ve başka adresten sipariş verdiim bu sabah baktığımda 2 firmada mail atmış ürünüzü kargoya verildi diye
artık 2 tane buhar makinem var
neyse birinide kaynanatörüme veririrm.
yanında arkadaşları varsa nasıl ölü bulunuyor onu anlamadım. ve bu kadının kocası nerde?
yok balıkçı da dün akşam itibari ile gözümden düştü. ne demek kadın için oğlunu dövmesi falan. sevmiyom o adamı da seçmesin... ben ona bulurum münasip bir kısmetahh evet bende öyle düşündüm akşam çok kötü oldum Allah iyilerle karşılaştırsın.ama çok güzel bir bölümdü ali cemileyi seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama umarım cemile balıkçıyı tercih eder .
off sen de olay daha yeni herkseten bi ses çıkıyoo... akşama herşey netleşir herhalde...
ama 16 aydır ilk defa deliksiz uyudm yuppi nasılda özlemişim.eymen gece uyanmış hiç duymadım eşim su vermiş az gezdirmiş yatmış tabi 11 de uyutmuş sıpayı ..ohhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
akşamda kayınvalidemlere gittik ille yemeğe kalın dediler bana özel tuzsuz yemek yapmışlar ama ben tabi ben önceki geceden uykusuz iş çıkışı 20 dk yokuş uykarı yürüdüğüm için halim bitmişti eve gidip ayaklarımı uzatmak için herşey yapmaya hazırdım.eşimde evde niye yüzünü astın oturdun dedi ne yapacaktım iki tane oynasamıydım o halde...hayretlik insan yani..
beste 1 ay önce guatr ameliyatı oldum o yüzden iyot yasak bugünde evden sadece bisküvi ve elma getirdim.
bahar ayy çok yorgundum nasıl uyumuşum zeynep nerelerde sütten kesebildimi umarım keser büyük rahatlık
beste ben azcık tembellik etmişim eşim kalkmışta ben duyammaış düşün artık ne haldeydim normalde çıt etse ayaktayım...bende ameliyat nedeniyle kestim atom tedavisi görecem 2-3 hafta sonra.şimdiden kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?