2009 Eylül Anneleri

aylin bugün pek bi sessiz gördüm teetriste rekormu kırıyon geçen ben 1. oldu sonra baktı liste temizlenmiş.

yok be gülüm tetris oynuyorum arada şimdide sistemleri yenilediler onlarla uğraştık kalabalık oldu burasıda....
sen napıyon yemek ne yaptın bugün kendine......

bugün peynirli kek yaptım .hem kek hem börek tadında.kabarmadı biraz kalıba bastı gibi oldu ama olsun .

slm herkese hasta bebişlere geçmişler olsun
kız sümeyye sen nasıl 4-5 aydır yazıyon yahu dün yazmışsın ben seni bi senedir tanıyorum hatta senınle ılgılı en eskı hatırladıgım ne biliyomusun hava almak için çöp atmaya çıkıyodun:))) geçen sene bende çok yapardım ozmaanlar sen daha taşınmamıştın galiba kırklareline hey gidi günler heyy

Merhaba Arkadaşlar..Benim kızım 17 aylık oldu nerdeyse tabiri caizse koca dana oldu :) ama yemek yeme konusunda çok sıkıntılıyım benim durumumda olan var mı ? Tavsiyeleriniz neler ? Artık cadı benle dalga geçiyor kaşığı tam ağzına verecekken ceee diyo kafasını çeviriyor..Açlıktan rekorlar kitabıma girecek nerdeyse..diş çıkartıyor sürekli..şuan köpek dişlerdeyiz ama hep de bundan olur mu yaa..onun dişler bitene kadar benim kiler dökülecek..ya başkalarının çocuklarına bakıyorum sofrada ne var ne yok süpürüyolar resmen..benimkine yanaştıramıyorsun bile..o açken hiç bişey yapmak gelmiyor içimden işyerinde kös kös somurtup duruyorum..düşüncelerinize ihtiyacım var..

gülcan 4-5 aydır günlük burdayım ama bende geçen yılki yıl başı çekilişine katılmıştım.Allahım eskimişim bende artık yenisin diye dalga geçmeyeceksiniz

sevinç hanım aynen bizimkide ağzını açıyor tam verecekken dişler kitleniyor kaşığın ucu içerde gerisi dışarda .çekemiyorumda dişleri dökülecek.süt asla içmez memeden kestim yerine süt koyamadık henüz bizdede azı dişler çıkıyor.

Son düzenleme:
sümeyye tabi cnm sende eskidin artık :))
sevincdurman arkadaşım yemeyen çocuk hakketen çok zormuş h.sonu gördüm bi annenin nler çektigini,geneline bakıldıgı zmaan bizim iştahımız iyi çok şükür o yüzden sana bi tavsiyede bulamayacagım..birazda çocugun yapısıyla alakalı bunlar diş falan tamam etkiliyoda dönem dönem oluyo,sizler yemeyi sevmiyosanız çocugunuzada kızmayın biz ailecek iştahlıyız:)))

bahar en sevmediğim şeydir kavga ortamalı.ne görgüsüz kişiler var Allah bilir suçlu kendisidir.

ya ne olursa olsun karşındaki bir bayan ve ordaki bir görevli yani karar mercii değil. üstleri olmaz diyorsa insiyatif kullanamaz bağırsan da dövsen de. gıcık oldum adama ya. varsan baksan karısından evde dayak yiyordur böyle tipler :)))

evet gülcanım yaşasın eskidim artık
bencede umarım geçici bir dönemdir.ben hala yemek yemeyi sevmem sabah eşimin yanında işe bişeyler getiriyorum ve arkadaşlara dağıtıyorum

hatat geçen yılki yılbaşı çekilişinde bana betül diye arkadaş çıkmıştı artık yok ve bahar seninle iletişime geçmişti daha doğrusu ben betüle çıkmıştım

selam hatunlar.. tatil matil dinlemedim ben geldim.. kuzum uyuyo bende temizlğimi yaptım çayımı aldım size geldim..nasılısınız bakalım

zaman ne çabuk geçiyor ya... hatırladım sümeyye bana da betül çıkmıştı :)
sevinç arkadaşım ben de iştahsız çocuk sahibiyim. büyük sıkıntı. sabır dilemekten başka bişey gelmez elimden zira kelin ilacı olsa.....

hüsniye hoşgeldin yaaaa ne güzel ben de tatil istiyommmmm offff of. biz de biletimizi aldık mayıs 28 haziran 4 erzurumda olcaz. tatil dediğin o yine bu sene başka bişi yok

valla şahsen işe dinlenmeye geliyorum zati.....sana kolay gelsi hepsi başlı başına dert

erzurumlu bi kadın birgün hamur yapıp ekmek pişirirken köpeğin biri başlamış hamuru yemeye kadın köpeğe hoşt hoşt demiş köpekte hırlayıp üzerine koşunca kadın köpeğe demiş ki ağabegi hoşt moşt dediysağda hamur eşki garnın ağırır diye dedığ

bahar senin için kayınvalidenlerin konuşması nasıl

hüsniye hoşgeldin yaaaa ne güzel ben de tatil istiyommmmm offff of. biz de biletimizi aldık mayıs 28 haziran 4 erzurumda olcaz. tatil dediğin o yine bu sene başka bişi yok

evet evde olmak gibisi yok valla ..ahh ahh bizimde biletlerimiz vardı cumartesi adana uçağında ama bizsiz uçtu malesef (
neyse ama annem gelecek iki gün sonra..

ehheheh şiveleri farklı tabi ama anlaşıyoruz. benim ağzım kayıyor bir süre sonra o kötü :) gelirıh gidirıh falan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…