Merhaba nazanın egemenle imtahanı devam ediyor ne oluyo bu çocuğa 3'te bir uyandı 8'de uyudu anlamıyorum gecenin bir yarısı uyanıyo sanki sabah yok uyumuyo bir daha sürekli değil allahtan ama uyku düzenini değiştircem tek uyku yapıcam artık belki gece daha erken ve uzun uyur
Baharcımm eşinin ailesi kültür olarak senden daha mı düşük yani beni istemezler falan demişsin....senin ailen ne düşündü???
nazan çocuk emmeye alısık olunca oyle ya benım yıgenıme annesı her uyandıgında actır dıye meme verıyordu. 20 aylık çocukken bıle 10 15 dk da bır kalkmaya baslamıstı
bende evdeyken fırsat bu fırsat dedım gece emmelrını bitirdik. bi kahvaltıdan sonra bıde akşam bi ara emıyor okadar
düşüklük mevzu değil canım kimse kimseden düşük değildir. kültür farkı derken yaşam tarzları. biz açığızdır onlar çok mutaassıptır o anlamda. benim ailem de eşimin ailesi de karışmadı canım şükürler olsun su gibi aktı gitti.
ben çalıştıgım için 5. ayından ıtıbaren böyle süreklı emzırme sansım olmadı sagdık ıctı. bu yuzden sanırım memeye aşırı duskun olmadık. geceleri 2 3 kalkardı ben azalta azalta 1 e düşürdüm. sımdıde hiç vermıyorum. demez olurmu yakamı paçamı cekıstırıyo meme dıye meme bıttı dıyorum azda sert soyleyınce dıkkate alıyor:) artık oda alıstı meme emmemeye gece.ben de güzndüz emsin geceyi keseyim diyorum ama oluyo mu öyle yaa gündüz veriyon gece niye vermiyosun demiyo muuuyuyo mu artık deliksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?