2009 Eylül Anneleri

vardır bi sıkıntısı annesiiiii...

Baharcımm eşinin ailesi kültür olarak senden daha mı düşük yani beni istemezler falan demişsin....senin ailen ne düşündü???

Baharcımm eşinin ailesi kültür olarak senden daha mı düşük yani beni istemezler falan demişsin....senin ailen ne düşündü???

düşüklük mevzu değil canım kimse kimseden düşük değildir. kültür farkı derken yaşam tarzları. biz açığızdır onlar çok mutaassıptır o anlamda. benim ailem de eşimin ailesi de karışmadı canım şükürler olsun su gibi aktı gitti.

herkese selamlar..
nasılsınız kızlar.. ben hala işe falan başlamadım:) evde yayılıyoruz:) oğluş uyuyunca çok sıkılıyorum. iş yap onu yap bunu yap hepsi bitiyo. o uyuyunca gun bıtmıyo
bebişler nasıl? sizler neler yapıyorsunuz?

nazan geç uyut bizde geçen 9 da uyuttuk ama eymen 3-5 nöbetine dikti dün öyle bir geçer zamankiye bakarken uyutmayı unuttum 11 de uyudu hem ne uyku deliksiz gibi birşey sabah 7 de uyandı danone verdim babannesine bıraktık oradada uykuya devam etmiş

yok sütmeselesi bu galiba çok düşkün memeye deliksiz uyku hayal oldu gündüz 2 kere 2 şer saat uyuyo çıt yok gece zırt pırt emmeye uyanıyo geçte yatıyo

nazan çocuk emmeye alısık olunca oyle ya benım yıgenıme annesı her uyandıgında actır dıye meme verıyordu. 20 aylık çocukken bıle 10 15 dk da bır kalkmaya baslamıstı

nazan çocuk emmeye alısık olunca oyle ya benım yıgenıme annesı her uyandıgında actır dıye meme verıyordu. 20 aylık çocukken bıle 10 15 dk da bır kalkmaya baslamıstı

benim oğlum da öyleydi 21 aylıkken kestim memeden 6 defa kalkıyodu emmeye...
ama aç olduğu için değil, uykuya dalmak için ihityaç duyduğan istiyodu. hep memede uyudu benim oğlum :97:
şimdi emir de öyle uyuyo vay benim halime

bende sütten kestim rahat ettim..oğluşum ilk başlarda çok ağlardı gece eşim kalkıyordu bu anneeeeee deyince dayanamazdım ama geçti şükür...

bende evdeyken fırsat bu fırsat dedım gece emmelrını bitirdik. bi kahvaltıdan sonra bıde akşam bi ara emıyor okadar

sumeyye ne zaman içime sinen bir yer olursa baslıycam. bi yandan iş bakıyorum. bi kaç yerle görüştüm ama dün görüştüğüm yer dısında içime sinen olmadı. dünki yerle de henuz para konusmadık:) eger tatmınkar bişey olursa kabul edebılırım

ben ücretsiz tatil gibi düşünmüştüm sandım ki aynı yere döneceksin.umarım hakkında hayırlısı olur. ama ev hayatıda güzel bir yerde uzun süre iş hayatından sonra insan rahat rahat iş yapmayı özlüyor.çalışınca konsantre ev hanımlığı yapıyorsun küçük ama yaptığı iş aynı

anladım canımmm inşallah bir ömür çocuklarınızla mutlu olursunuz......

benim hikayeme gelince.......
ben abi diye hitap ettim tanıştığımızda oda bana ben senin dedenim yavrum dedi kızdı......
sonra evlenmeyi düşünüyomusun falan dedi yook dedim 5 sene sonra evlenirim dedim ben okadar bekleyemem dedi anladım sonra onu tam 15 gün beklşettim o arada yeni bi eve taşınıyoduk işlerim vardı bekledi amma heeeeee.......sonra kısmet işte ilk tanıştığımız gün bana tektaş almış yooo bunu kabul edemem ben buna layık değilim dedim.....olmaz dedi.....vel hasıl kelam işi buraya kadar getirdik çoook romantiklti köprüyü geçene kadar sonra birden döndü......

yanında arkadaşım çalşışıyordu yanına ziyarete gide gele gördüm ama ben onu hiç o gözle görmüyordumm...

hatta sordum arkadşıma çocuğu var mı..
aramızda 7 yaş varda.....
çarpıldı anlıcanız gozelligimin karşısında ....

neyse aşklarım ben çıkkıyorum yarın görüşürüz kısmetse....

aylincim bizded 5 yaş fark var bende eniştem bahsedince bunun bi üst modeli varsa ben onu alayım bunun saçları bile dökülmeye başlamış dedim..gbüyük konuşmamk lazım
neyse iyi akşamlar sana duruyu öp kocaman

ben de güzndüz emsin geceyi keseyim diyorum ama oluyo mu öyle yaa gündüz veriyon gece niye vermiyosun demiyo muu uyuyo mu artık deliksiz
ben çalıştıgım için 5. ayından ıtıbaren böyle süreklı emzırme sansım olmadı sagdık ıctı. bu yuzden sanırım memeye aşırı duskun olmadık. geceleri 2 3 kalkardı ben azalta azalta 1 e düşürdüm. sımdıde hiç vermıyorum. demez olurmu yakamı paçamı cekıstırıyo meme dıye meme bıttı dıyorum azda sert soyleyınce dıkkate alıyor:) artık oda alıstı meme emmemeye gece.
tabıkı delıksız uyku yok. yanı gece 2 3 kez uyanıp bı uyandırıyor. diş zamanıysa bu uyanmaların bırınde en az 2 saat ayakta kalıyor.

yok sumeyye o iş yerı ıle ilişik kestim. yenı yere de 15 subatta başlıyorum:) aradılar anlastık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…