2009 Eylül Anneleri

günaydın sümeyyecim çook geçmiş olsun benimde burun akıntım bitmedi 1 ay oldu nerdeyse .......:2:

ay karnımda ağrıyor diğer hastalıkta geliyor herhal.sıkıysa teker teker gelin....:18:

Son düzenleme:
yok o hastalıktan hiç şikayetçi değilim hatta gelmemesi daha büyük dert olurdu .mümkünse önümüzde 3-5 yıl boyunca bekliyorum yoksa

Son düzenleme:
ben çook kararsızım bebiş konusunda çalışıtığım için 2. olsa ne yaparım kim bakar kaladırabilirmiyim acaba falan düşünüyorum devamlı kazayla hamileliğe pek inanmam ama genede öle eşimin ayağı kayarsa falan......yapcak bişey yok mecbur doğuracaz sen nasıl düşünüyorsun ......

ev hanımı olaydım seneye doğururdum .ama kaynanam bakıyor en baştan söyledi sümeyye daha size 3-5 sene çocuk yok tamam dedik ne yapalım..ama ben çok çocuk seviyorum.4 tane mesela ama eşim 1 tane az 2 tane çok diyor...anlayacağın herkonuda olduğu gibi bu konudada mikemmel uyumluyuz..o yüzden eşim korunur bana güvenemz

günaydın kızlar...
sümeyyecim geçmiş olsun canım. ben de ali efeyi kaldırıp indirmekten (kendisi sürekli bana yapışık olmak istiyor) kollarım ve omuzlarım tutmuyor. sırtım mayın tarlası gibi.
aylin eşinin ayağı kayarsa ha ay çok güldüm deli ya :))) ben de 5 sene kadar düşünmüyorum. ondan sonra da en az 1 sene ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum. onun içinde kaportayı sağlama almak lazım tebi şu ara zor hatta imkansız

günaydın canımm şu ara zor olan ne kızz....

bu soğuk kış günü adın içimi ısıtıyor bahar gelmiş diyorum hatta ben şu 2 yıllık ücretsiz iznin kanunlaşmasını bekliyrum.eymende 11 ay izin yaptım.aslında çocuk benim doğama ters yani.ama nasılsa olacak aradan çıksın biran önce diye.yoksa herkes sende anne tipi yok diyorlar.

günaydın canımm şu ara zor olan ne kızz....
şu ara izin kullanıp evde yaymak canım zor...

sümeyye saol bebem... ya kanunlaşmasına gerek yok benim ücretsiz izin almam için saolsun genel müdürümüz anlayış gösterir idare eder. ama bizim bütçe açığı türkiyenin dış borcunu geçebilir böyle olunca

ewet o yüzden 5 sene anca birikim yaparız..ücretsiz izin için .yoksa iki maaşla idare etmek için çabalarken o zaman beni anamın evi yollar git baban baksın der.

ay defnenin evinde bulunduğu adamın ifadesi ne kötü ya. varsa bile böyle bişey söyleme artık ölünün ardından. o kendini savunamaz ve ne deseler üstüne kalacak. ne kötü ya ölümün de hayırlısı işte. üzüldüm gerçekten.

ölmüş gitmiş.ama ölüm şekli bence yakışmadı.Allah arkasından güzel konuşulacak hayatlar yaşatsın hepimize

ya sorgulayacak olursan çok şey çıkar ama ne gerek var bunu konuşan da yayınlayan da iyi niyetli olamaz bence. minnacık bir bebek var sonuçta annesiz kalan.

otopsi sonucu geldimi acaba kadının merak ediyorumm adam 112 aradım demiş aramamış sağlık bakanlığı açıklama yapmış noluyor her ölünün arkasında bir gizemm.....

haklısın zaten giden bi türlü gitti ama kalanalara zor annesine babasına ve evladına tabiki...işyerinde boş oturuyom diye elişi getirdim atkı yapıyordum bugünde ana baba günü burası öff kış bitecek

sümeyye atkı mı örüyon iş yerinde. anam anam memur olmak varmış yaaaaa... :)
aylin adli tıp 1,5 ay sonra verecekmiş.açıkçası çok ta ilgilendirmiyor beni nedeni falan.dün akşam düşünüp düşünüp kahrolduğum o bebecik annesinin yokluğunu anlamışmıdır idi.

sorma güvenlikçi kız başladı sağolsun ama yapamadım . yapamıyorumda.kız ünv burası ve okullar tatil normalde kimse olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…