evlat için zor am ameliyata girerken ben eymeni değilde annemi düşünmüştüm bana birşey olursa annem dayanamaz diye.bilmiyorum kardeşimi kaybettiğimden galiba
evlat için zor am ameliyata girerken ben eymeni değilde annemi düşünmüştüm bana birşey olursa annem dayanamaz diye.bilmiyorum kardeşimi kaybettiğimden galiba
bahar mahvettin bizi yaaa
zaten toparlayamıyorum
şaka bi yana canım yanlış anlama
Allah o çocuğa ve onun gibilere yardım etsin
başka yerden yüzlerini güldürsün
kusura bakma canım amacım o değildi. şükür ki ALlah bana anne olmayı nasip etti. ben yaralarımı oğlumun aşkıyla sarıyorum. ALlah iki gözden ayırmasın kimseyi evladı ile sınamasın
haklısın.bende kaynanamla didişirim ama hiç kırılma falan olmaz gitmeyelim falan demem.öyle güzelki onlar senin evladını severken ay iyiki doğurmuşum diyorsun. ama zannedersem torunlar daha bir seviliyor artık.hata memlektte babm normalde sert biridir ama eymenle çocuklar gibi oynuyor hatta eymen mama yesin diye resmen şebeklik yaptı kız kardeşim diyor babamın kızı değil torunu olmak varmış
eymenin gözlerinden belli fenalığı baş edemiyoruz.memlektte boyundan büyük çocukları evden kaçırdı.çocukların oyuncaklarını alıyor onlarda isteyince gidip bir güzel ısırıyor 3 kiş zor ayırdığımızı bilirim.misafirin çocuğu o andan itibaren kanepenin tepesinde oturdu.hele abimin kızı .1 gün geliyor 2 gün gelmiyordu.2 .günün sonundada acaba gittikmi diye geliyordu .şimdi kanepeye çıkamyı öğrendik ve inmeyi biliyor ama anne diye kendini bırakıyor zor tutuyoruz.1-2 defa düştü ama ne yaaplım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?