• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kıslar tanışma topiğimizden bilgiler için kopya çekeblirisniz :)

fatoşcum sido sinem bebeği doruk :)

Kızlar herkes özelden birbirine yollasın adresini. yoksa o adresleri toplayım size vermeye kalbim dayanmaz kafamçokkarıştı

ayyy ayyy yuppi yuppi yuppiiii eyyyy... ata bebek çıktı bize....arayımda emeli söyliyim.... mehtap arzular şelale....opuyorumnanaktan

tamam gülay gelince yazar bana bende ümmiye gelince veririm şimdi çıkıom akşam görüşürüz.. vatana millete kk ya hayırlı uğurlu olsun çekiliş :)

Kızlar herkes özelden birbirine yollasın adresini. yoksa o adresleri toplayım size vermeye kalbim dayanmaz kafamçokkarıştı

evet canım hem o sana versin sen ona ver karışıklık yada yanlış olmaya payı yüksek 2 kalemde adres gidecek herkes kendi versin adres vermek istemeyen şubeyede yollatabilir

merhaba kızlar
bebeğim bir türlü göğsümü tutmuyo sütüm var fazlasıyla ama tutmuyo işte ne yapmam gerek acıkmasını bekliyorum yine tutmuyo :çok üzgünüm:

baharcım artık kız kıyafetlerı bakabılırız:)
5 i bir yerde alalım dicem de şimdik altın da baya yükseldi dimi bacım yorar bizi :)))
merhaba kızlar
bebeğim bir türlü göğsümü tutmuyo sütüm var fazlasıyla ama tutmuyo işte ne yapmam gerek acıkmasını bekliyorum yine tutmuyo :çok üzgünüm:
canım azcık şekerli su falan sürsen. ya da bir iki kaşık rezene verip sok göğsünü hemen ağzına.

ayyy ayyy yuppi yuppi yuppiiii eyyyy... ata bebek çıktı bize....arayımda emeli söyliyim.... mehtap arzular şelale....opuyorumnanaktan
bir mukabelezemuszemus
adresini özelden atıver canım...
merhaba kızlar

kelin ilacı olsa başına sürer canım ben yardımcı olamıycimm:gitme:

Son düzenleme:
Back
X