2009 Eylül Anneleri

bbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim ezgi seninse bende esrayi aliyim oglusumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::roflol:

ahh canımmm kızıma şimdiden gül gibi talipler çıktı maşallahhh :))))
yakışıklı oğluşlarınızı iyi yetiştirin çapkın falan olmasınlar kızlarımızı üzmesinler
sizle iyi dünür olur vallaha her gün çarşı pzar gezeriz artık :)))))
ama sen çok uzaksın tatlım ben kızımı nasıl yolllarım yurt dışına ((

canım çok gec kaldın biz esrayı oğluma kerttik:)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bana kizzzzzzzzzzzzzzzz bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hiç demi amaa ağzını yidiğimm :)))
baharrrrr sözünden cayna kısss

:roflol::roflol::roflol:
5-6 kg. arası yani ::)))
hehhehe caymıyom kız gönlüm zengin işte napam :)
sen yaparsan bende yaparım:) ama once altın bıraz düşssün:)
kıskaaaannççç :)))
çok beleşçi gördüm seni baharcım aşkolsun sen nasıl kayınvalidesin beeeeeeeee kızıma biçtiğin değere bak küstüm sana kaydirigubbakcemile3
6 kilo altın az mı geldi kuzucum sana. abbooow dünüre bak yandım ki ne yandım.
özge yanlış anladın sen senın ağırlıgın kadar alacak. sen daha tam zayıflamadın yaa ondan sımdıkı kılonla:)

sen naaptın meryem yaaaa. an itibariyle ömrümün geri kalanı çilek hanımın anası kilo versin diye dua ederek geçecek

sivaslı geçmiş olsun tekrar hayırlı haberler ile gelir annen inş.dularmız onunla
gizem agzı pamukcukta olmuş olabılır ondanda emmek ıstemiyebılır diline falan bak biii
kızlar bende işime bakıyım çok işim var çok
hadi baş başşş:a015::a015:

görüşürüz datlum öptüm

canım çok gec kaldın biz esrayı oğluma kerttik:)

kertttik bakem ne olcak :)))
kızım tüm bu olanlardan bi haber kucağımda melekler gibi uyuyor
tatlım bu arada içimden geçiyor senin oğlan çok yakışıklı karizmatik bişey olcak
biz yaşlanınca o delikanlı olunca arkadaşım dediydi dersin bak :))

meryem walla çok iyisin tatlım yaaaa. ben de emsalli azcık gaza getirem bari :)))
özgem feda olsun çileğime altınlar pırlantalar ayol. tokasını yediğim :)))

yahu sen de hemen kerttin gitti emsalll. başlık iste bişiler iste aaaaaaaaaaa.. ben mi söyliyim bunları sana cıkcık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…