nazan bencede kendini çok zorlama ben hamile değilim eymeni taşırken canım çıkıyor
bugün eşimin arkadaşı emekli oluyormuş yemeğe gidecek evde tek başımayım eymenle
ooo maşallah paşamız kocaman olmuş.. allah kolaylık versin canım ben bu halimle perişan oluyorum badişin peşinde seni hiç düşünemiyorum bile.. peki yandkilerin hiç faydası olmuyor mu madem hergün geliyorlar..
yok ya sadece sızlanıyo daha çok sinirim bozuluyo çok hastayım diyip dururu oram ağrıyo buram ağrıyo der birde çocuğun burnu akıyo çok öksürüyo bak şuraya şunu döktü bak burası böyle oldu oturduğu yerden hep kızlarına acır anlatır ne besler ne uyutur yok hiç yani istem,iyorum doğumda kimseyi diyorum birde sofra kurulunca hemen kurulur eşim ne yapıyım gelme mi diyim yaşlı kadın diyo tamam da ben kendime bakamıyorum ama gelde anlat işte
desene seninki korkusundan ağzını açamıyor.. şimdi başlarsam benden çok sızlanır diye..benimde kaynanam hep aynı hikayeleri anlatır benimde içim bayılır hep.. doğumdan beride aramaız pek sıcak olmadığından çok fazla muhabbet etmiyoruz zaten.. böyle daha iyi valla
bizimkide anlatmayı çok seviyor bayram dönüşü o akdar dolmuşki kadın mutfakta bulaşık yıkarken yakaldı 1 saat boyunca anlattı :) şu şunu dedi bu böyle cvp verdi
nazan seni cok iyi anliyorum benimde erdenayi kaldirmam gerektiginde mahvediyor beniii senle ayni dertten muzdalibiz
benimkilerde alt katimda oturuyor ama ben fazla bisey duymuyorum allah icin kaynanami saymiyorum o aliskanlik edinmis kendi donemindeki olanlari dahada genc yani 44yasinda.
erdenayda usutmus canim dr goturdum uyurken sogan dogra basinin oldugu kisma koy dedi husniyeeee anacim senin kiz yeni kesfetmis benimkinin herseyi mcqueen li corabi pantlonu kazagi atleti kilotuuuu ve hersabah izlenmeliiiiii olmazsa olmazimiz aartik arabalarin adini azberledim dediklerine kadarrrrrr sumeyyeayyyy senin kaynanada bir garbimmis canimmmmmmmmmmm
iyi pazarlaarrr :)
kızlar geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. çoklu alıntı yapmıştım ama reyyanım sağolsun yazarken bilgisayarı kapattı
demetcim hiç sorun etme, biriniz daha yazmıştı kızlar dönmemiş diye ama hatırlayamadım....
reyyan doğuma iki hafta kala hala dönmemişti.
doğuma gittim ebe elini daldırınca (parmak muayenesi yalanı var ya, aslında kol muayenesi olan ) dönmüş dönmüş dedi :
son anda dönebiliyorlar, siz sadece hayırlısıyla kucağınıza almak için dua edin, gerisi gelir elbet :)
bugun ben acayim
topigiiiiiiiiiiii hepinize guzel bir hafta baslangici dilerimmmmmmmm
bebislerimize istah ve saglik versin yuce rabbimmmmmmmm
kizzzzz merveeee zaten onun icin bende bekleme surecini secdim ama hala yukarida benim cadiiiiiiii
kızlar gunaydın...yorucu bır hafta sonundan yıne merhaba....cuma gunu full hastanede gecırdık...durunun alerjık bronjıtı varmıs...ıyı bakılmazsa...astıma cevırebılırmıs...sukrettım halıme...ne hastalar var ne canı yanan anneler var...gerceği gördüm...RABBİMden sadece doğan yavrum için sağlık olacak yavrularım ıcın sağlık ve hayırlısı olanını ısterımm...