• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Kızlar şu habere bakın yaaa elleri kırılsın bunu yapan canilerin... :oklava:

3 aylık bebeği dövüp terkettiler

Mersin'de 3 aylık bir erkek bebek, dövüldükten sonra bir apartmanın girişine bırakıldı. Bebeği bulanlar hemen hastaneye götürdü. Bebeğe hastanede hemşireler sahip çıktı.

Güneykent Mahallesi'ndeki Deniz Apartmanı sakinleri, binaya girerken ağlama sesi gelen apartmanın bahçesini kontrol ettiklerinde terk edilen bebeği fark etti. Kundağa sarılı bebeği alanlar, polise haber verdi.

/_np/2389/9482389.jpgOlay yerine gelen polis, bebeğin dövüldüğünü belirleyince ambulans çağrıldı. 112 Acil Servis ekibinin müdahale ettiği bebek, Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan ve yüzünün sol tarafı morarmış halde olan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 3 aylık olduğu belirlenen bebeği dövüp terk eden kişileri araştıran polis, hastanelerin doğum kayıtlarını da incelemeye aldı.

merhaba kızlar,bebişleriniz hayırlı ömürlü olsun.ben de martta dogum yapıcam inşallah,bişi sorucam size: yastık gerekiyo mu yeni doğanlar için?yastık ne zaman kullanılması gerekiyor?

Kızlar şu habere bakın yaaa elleri kırılsın bunu yapan canilerin... :oklava:

3 aylık bebeği dövüp terkettiler

Mersin'de 3 aylık bir erkek bebek, dövüldükten sonra bir apartmanın girişine bırakıldı. Bebeği bulanlar hemen hastaneye götürdü. Bebeğe hastanede hemşireler sahip çıktı.

Güneykent Mahallesi'ndeki Deniz Apartmanı sakinleri, binaya girerken ağlama sesi gelen apartmanın bahçesini kontrol ettiklerinde terk edilen bebeği fark etti. Kundağa sarılı bebeği alanlar, polise haber verdi.

/_np/2389/9482389.jpgOlay yerine gelen polis, bebeğin dövüldüğünü belirleyince ambulans çağrıldı. 112 Acil Servis ekibinin müdahale ettiği bebek, Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan ve yüzünün sol tarafı morarmış halde olan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 3 aylık olduğu belirlenen bebeği dövüp terk eden kişileri araştıran polis, hastanelerin doğum kayıtlarını da incelemeye aldı.

Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsın...yaaaa:oklava::oklava::oklava::oklava:

tülaycım gercekten bende cok dertlıydım mısafırde yana.bıde evımızıde yenı aldıgımız ıcın bı ev gorme bı bebek gorme bıtmıstım ıyıce artık.neyse kı kalmadı pek.zaten soyledım bıraz yakınlarımıza bebek cok kucuk ıstemıyorum mısafır dıye belkıde yayılmıstır kulaktan kulaga.ayıp olmusmudur bılemıcem canım ama bebeısım daha onemlı dımı ama? sende cok yorma kendını

evet cnm ama gelenlerede gelme denmiyo...ama yoruldum bende...boşver cnm elbette bebiş daha önemli...benm oğlan uslu maaşallah idare ettim yznlız şimdiye kadar ama banada gak geldi

merhaba kızlar,bebişleriniz hayırlı ömürlü olsun.ben de martta dogum yapıcam inşallah,bişi sorucam size: yastık gerekiyo mu yeni doğanlar için?yastık ne zaman kullanılması gerekiyor?

canım benim bebeğim 1 hafta sonra falan 4 aylık olacak hala geceleri yastıksız yatıyor ama uyuması için ayağımda sallarken yastık kullanıyorum o açıdan işe yarıyor yani.

canim 1 yasina kadar yastik onermiyor burdakiler cunku kamburluk yapiyormusssssss ve bebegin nefesinide etkiliyormus sadece ben kucuk bir havlu katlayip yataginin altindan bas kismina koyuyorum onun nedenide kusarkan genzine kacmamasi icin

o bebegi doven canilerin allahhhhhh b...... versin yapdigi islerden hayir bulamasin adilerrrrrrrrrrrr allah tekrar ana baba yapamasin.

selam kızlar. nasıslınz? bizim geece nöbeti başladı. kızım akşama kadar uyudu şimdi onun için sabah yeni olmuş gibi :)
sizin bebişler nasıl?

๒คl๒öςєğเ๓;10566059 .!.:
selam kızlar. nasıslınz? bizim geece nöbeti başladı. kızım akşama kadar uyudu şimdi onun için sabah yeni olmuş gibi :)
sizin bebişler nasıl?

Canım gece uyumayan çocuklar için babasını sevmez derler bizde.

hehehe bende bu durumda en tombalak ve combalakmıyım yanii :))
naber kızlar nasılsınız bakalım misafirlerden başımı kaldıramadığımdan giremiyorum sizi çok özledim neler var neler yok annatın accık bakemm :)))

Back
X