• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Ohh maşallah ne kalabalığız bu gece ama benim çenem açıldı bu gece. Musyas gibi kendim konuşup kendim dinliyorum:)))

sen konuş biz dinleriz sıkma canını...benim minikte uyuyamadı bu gece normalde çoktan pirelerin uçuşması lazımdı.. sürekli mıncıklanmak istiyo sabahtır oynuyoz delikafadulden
oyun halısı siparişi verdim şimdi inşallah sever.. defne sevdi mi?

tülaycım sen yine iyi 1 2 saat bırakıp gidiyorsun ben şimdiye kadar sadece 1 sefer oda sgk işi için 3 saat anneme bıraktım. eşime en uzun 20 25 dk kadar bıraktım:)

ayyy ne 20 dakkasıı mutfaga gidiyorumm 5 dk sonraaaa fatoşşşşşşşşşşş annesiiiiiiiiiii diye bir ses geliyorrr..... sanki cocugun başka annesi var:))))

๒คl๒öςєğเ๓;10576514 .!.:
çok şekersin canım ya.
selam kızçeler nasılsınız?
Ben yine gece mesaisindeyim.

Sağol canım... Defnem iyi uyudu bende kaçıyorum artık hadi size kolay gelsin iyi nöbetler:)))

sen konuş biz dinleriz sıkma canını...benim minikte uyuyamadı bu gece normalde çoktan pirelerin uçuşması lazımdı.. sürekli mıncıklanmak istiyo sabahtır oynuyoz delikafadulden
oyun halısı siparişi verdim şimdi inşallah sever.. defne sevdi mi?

Ara sıra defnede aynı şeyi yapıyor canım birgünü birgününe uymuyor doğrusu bugün pek bir usluydu dönmeyi öğrendi yaaa onun mutluluğunu yaşıyor. kaydirigubbakcemile3 Dönüp duruyor deli kız... Az önce banyodan sonra kuruladım çırılçıplak bıraktım sırtüstü önece yüzüstü sonra yeniden sırtüstü döndü minicik poposuyla birde döncem diye garibim poposunu öyle bir sıkıyor ki tüm selülitlerimiz meydanda... :roflol:
Canım aptal UPS kargo hava şartlarından dolayı cmt teslim edemedi kargomu yarın gece görücem artık ama çok sevecek muhtemelen çünkü artık herşeye tepki veriyor. alkisalkisalkis

İyi canım o da uyuyor bende sütümü içiyorum yatıcam az sonra yrn mesai başı yine ne yaparsın...
Allah kolaylık versin canım işte evde oturmanın dezavantajlarından biride bu gelen giden bitmiyor.

evet canım ya inan cokk zorrrrrrrrr bide önlerine hazır bişiler koysan alınırlar bizi hesaba almadı diye işin yoksa ugrasss... valla cocugum olduktan sonra anladım artık bebegi olan insanlara bebek görmeye gitmeyecegimm kararını aldımn azından uzuuuunnn bisüreee.. yazık vallaa ya ......

Günaydın şekerler hepinize. Burda da hava gökgürültülü henüz yağış yok ama dışarda hafif bir fırtına da var, yağış yakın....

Ahh Ayfercim bende çok üzüldüm bu kadar etkileneceğini bilseydim koymazdım hurriyetteydi hani herkesin kolaylıkla rastlayabileceği bir sitede neyse yine koymasaydım keşke.. ....:oklava:
ah kusum yaaa senın yapacagın bısı yok haklısın.dedıgın gıbı hurrıyet.comda bıle varmıs.Allah korusunnn.
Kızlar şimdi sizden birşey rica edicem. Daha doğrusu facebookta bende ekli olmayanlar ve hiç facebook kullanmayanlardan.
1. facebook olupta ben de ekli olmayanlar lütfen özelden bana yazsınlar isimlerini. ben onları eklemek istiyorum.
2. facebook hiç kullanmayanlar var ise hamilelik fotosu ,bebekleriyle çekilmiş bir fotoğraflarını ve bebeklerinin tek çekilmiş fotoğrafını burdan yada özelden paylaşabilirlermi lütfen?

Neden bunları istiyorum derseniz. Sizlere güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyorum. opuyorumnanaktan
canımm dusuncelı arkadasım hemen gonderıım resım.
Valla beceremiyorlar diye düşünmüceksiniz kızlar canları istedimi nasıl yaparlar var ya... Yapa yapa öğrenirler verin eline bebeği baksın, verin eline bezi etrafın tozunu alsın ilk başlarda kötü yaparlar belki ama zamanla öğrenirler..kötükedihüso Bizde bugün onu konuştuk dedim ben çok yoruluyorum artık daha fazla sorumluluk alacak herşeyi eşit bölüştük...vereliniortak
kıs sen ne yamansın masallahhhhhkaydirigubbakcemile2
ben kullandım ama cok faydalı oldu dıyemem.
kıussss sızı gıdı sızııı aferın valla masallahhh hem sız hem bebetolar harıka nazar degmesınn.neresı orası maxı falan mı cok guzelmıs.bıde musyas vardı tekırdagda o nıye gelmedı
kıslar bebişleirmizin doğumu aynı gün kadir gecesine gelio ilk yaşımız ee beraber kutlarıs artık :))

maşallah tosunlara ve annişlerine :)

bu arada beren5 gün kaka yapmadı doktor amcamız en fazla 4 gün kalmalı dedi hemen yarım fitil attık 2 zortlamada içini boşallttı canım ya yine çıkaramasaydı zeytinyağı içircekti şüküri çıkardıkkk
sakın zeytınygı ıcırme sındırımı bozar dedı doktor.o hatayı yaptım ben daha 1 aylıktı salaklık ettım.
Ayfercim yakaladım seni:))) Canım yazın kuşadasına gelirsen görüşelim be..

ah canım arkadasım muhakkak ugrıcam kusadasına gelınce yazın ınsallah.davutlar yolunda zaten k.valıdemın yazlıgı.ılla cagırır her yaz.bu yazda gelırız ınsallah tıreye ozel gelırım yada sen gelırsın nasıl uygun olursa.bebıslerde daha palazlanmıs olur o zamana.
bu arada sızın ask hıkayenızı bılıyom bursada aaah ah hey gıdı gunler hey dımııızemuszemus

Ben kuzey emmek istemediğin de ayakta emziriyordum anca o şekilde emiyordu oturmaya nazaran tutmuyorsa bi deneyin ayakta emzirmeyi.

kuşadasına gelecek olanlar.. buraya kadar gelipte beni görmeden gitmek olmaz.. ona göreeee.. geldiğinizde haber verin olurmu

Ben kuzey emmek istemediğin de ayakta emziriyordum anca o şekilde emiyordu oturmaya nazaran tutmuyorsa bi deneyin ayakta emzirmeyi.

canım benimkide birini emmiyorsa hemen ötekini veriyorum onu alıyorrr:)))))) memelerle küsüyor galiba bu oglan aradaaaa kaydirigubbakcemile3

Sağol canım... Defnem iyi uyudu bende kaçıyorum artık hadi size kolay gelsin iyi nöbetler:)))

Ara sıra defnede aynı şeyi yapıyor canım birgünü birgününe uymuyor doğrusu bugün pek bir usluydu dönmeyi öğrendi yaaa onun mutluluğunu yaşıyor. kaydirigubbakcemile3 Dönüp duruyor deli kız... Az önce banyodan sonra kuruladım çırılçıplak bıraktım sırtüstü önece yüzüstü sonra yeniden sırtüstü döndü minicik poposuyla birde döncem diye garibim poposunu öyle bir sıkıyor ki tüm selülitlerimiz meydanda... :roflol:
Canım aptal UPS kargo hava şartlarından dolayı cmt teslim edemedi kargomu yarın gece görücem artık ama çok sevecek muhtemelen çünkü artık herşeye tepki veriyor. alkisalkisalkis

benim tembel daha dönmeyi beceremedi.. zorluyo ama oda sıkıyo popişi ama olmuyo bir türlü.. çok komik oluyo yaa.. ayy selülit bir tek benim kzıın dewrdi değilmiş demek ki.. bende seveceğini düşünüyom sesli şeyler çok hoşuna gidiyo çıngıraklı patiklerine bile bayılıyo..bebişlere herşey feda ama bu gidişle batacam her gördüğümü alır oldum ama olsun bee.. bir kere bebek olacaklar

Back
X