Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ben hala ozgemin hediyelerinin fotograflarini ekleyemedim
onlarida bi indirtip kucultturebilirsem kocise koycam
coook guzeller yaaa yikadim utuledim giyilmek uzere bekliyorlar ozgecim
merhabalar..sizleri takip etmek gerçekten zor ..jet gibisiniz..
Aranızda ek gıdaya başlayanınız var mı..malum ikiz olunca mamaya da ek gıdaya da erken başlanıyor..
hepinize iyi muhabbetler..
kızlar herkese günaydın oo muhabbete bak ek gıdalar anne sütü filann valla biz ısrarla anne sütüne devam 6 ay dolmadan ek gıda vermeyi düşünmüyorum.. gerçi sütüm az olsa yada mama versem veya çalışmaya başlasam bende sizler gibi düşünür mama vs. veriridim yani... amaa garpuz gibi evde yattığımdan işim ne?? ben ve iki memeciğim 2.5 ay daha kızımın emründeyiz ogaddeeeeerr :))))
Günaydın kızlar. NAsılsınız?
Geçmişe şöle hızlıca göz attım. Sinirler baya gerilmiş. Sallayın gitsin sizi üzenleri anacım ya. Özelliklede kocalarıklava: sizi şok sefiyommm bennn opuyorumnanaktan
Ya buarada resimler süperdi hepsine baktım. Ayfercim ağaç süper olmuş. Bİzde pazar günü ilk defa ağaç süsledik kızmla. bende hevesimi aldım bu sene kaydirigubbakcemile3 Bizim topiğin erkek bebekleri hakkaten çok yakışıklı kızlar yaaaa maşallahhhhhhhh
tulaycim sanada gunaydin
evet canim bu surec en fazla 1 hafta suruyor sonra kendiliginden duzeliyormus
o yuzden sabredip dert etmicez
valla insan zamanla bebekle ilgili seyleri dert etmemeye alisiyor sanirim
ilk zamanlar normal saatinden 10 dakika gec uyusun eyvah duzeni degisiyor diye acayip uzuluyordum ama gecti artik
günaydın tatlım hoşgeldin..günaydın herkese, bu aralar çok az uyuyorum((
çoğu kişide aynı durum var sanırım. defnenin emme isteksizliği kısmen azaldı, fena değil artık. şimdi de uyku nedeniyle sık sık huysuzlanıyor. uykusu biraz vaktini şaştıysa çok ağlıyor, uyumakta zorlanıyor. gündüzleri emiyor, 1 saat belki az daha fazla uyanık kalıyor, sonra uyumak istiyor. ama akşam saat 9 dan sonra 4 gündür uyumak istiyor ama bir türlü uyuyamıyor. 3-4 saat beni emmediyse bile kesinlikle emmek istemiyor, kavga ediyor, daha çok aglıyor. uyutana kadar canımız çıkıyor. gece de sık sık kalkıyor emmek için. tabi benim uyudugum uyku çok kalitesizdinlenemiyorum..offffff
herkese günaydınn KIZLAR BAN AYARDIM EDİN LÜTFEN
beren hanım 3 gündür geceleri uyutuyorum mesela 12 de yattı abartısız her saat başı kalıo emip yatıo. dün gece 12:30 da yatırdım 7 ye kadar 6 kere uyandı delircektim artık eskiden bi yatıodu enfazla 2 kez kalkıodu bi el verin bana yaaaa :sinifsinif:
komşuuuu nihallll sen doktora nereye gidiodun özel muayenemiydi ?
tulaycim anne sutu 6. aydan sonra yetersiz kalir
sutun yeterse baska birseye gerek yok o zaman icinde
bizim doktorda takik
ilk 6 ay sadece anne sutu diyor
o yuzden bizi 6. aydan once kesinlikle ek gidaya baslatmaz
Gamzem delirmeeeee yazıyorum ben bak :)))
ayyy kızlar benim kızda öle yaaaaaaaaa delirdi dün resmen uyumadı. 2.5 saat ayağımda salladım zilliyi.
Nihal emzik alıyomu senin kız?
cnm günaydın erkencisin bugün...ya ben yetersiz kalır anne sütü die duymuştum önümüzdeki ay az az başlarım diodum ek gıdaya ama başlamasammı kararsız kaldım bakşimcikkkkkakannehir:sinifsinif:
valla kizlar emzik hayat kurtariyo
ben her uyandiginda emzirmiyorum emzigi veriyorum uyuyor yeniden
ama ne olursa olsun uykum yinede bolunmus oluyor tabeee
tulaycim anne sutu 6. aydan sonra yetersiz kalir
sutun yeterse baska birseye gerek yok o zaman icinde
bizim doktorda takik
ilk 6 ay sadece anne sutu diyor
o yuzden bizi 6. aydan once kesinlikle ek gidaya baslatmaz
canım belizde bu ay 750 almış.. artık daha az kilo alıcaklar yani dr öle söyledi ilk 2 ay hızlı gidermiş 3. ayda kilo alımı yavaşlarmış... o yüzden hiç endişe etme zaten önemli olan çok kilo almaları değil sağlıklı olmaları demiyomuyuz hep??ama bu ay oğlum 650-700 gr aldı az geldi bana:sinifsinif:
ondan başlasammmııı dedim
dr umuz bakalım ne dicek....bu ay ki kilosu da iyi olursa bende başlamam inş.
hoşbulduk gamzecimm
ayakta denemedim. dedigin gibi inş. olmaz ama olursa deniyim bu gece..
neyseee size doyum olmassss ....
oğlum uyurken bende karnımı doyurayımmm
hadi öptümmm sizi kocumanŞeniz
sen doktora sorulupta normal olmayan bişey duydunmu canım yaa :)))))))
yani anladığım kadarıyla bunun kalıcı hale gelmesinden korkuyosunkii kuzenimin böle 1.5 yaşında kızı var ve hep zombi gibi..
dediğin gibi başka belirtilerde olur hasta olsa..
peki emzik vermeyi denedinmi o vızıklayıp uyandığı anlarda..??
Gamzem delirmeeeee yazıyorum ben bak :)))
ayyy kızlar benim kızda öle yaaaaaaaaa delirdi dün resmen uyumadı. 2.5 saat ayağımda salladım zilliyi.
Nihal emzik alıyomu senin kız?
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlllaaaaaaaarrrr
nihalcim aynı sorun geçen hafta bnm oğlumda da oldu...her saat başı kalktı 1 hafta boyunca sonra kendiliğnden düzeldi
cnm benimkide geçen gün denedi bunu anlattım hatta tabi ben engel oldum hemen pışpışladım emzirdim uyuttum ama seninki zaten emmeye kalkıomuş belkide doymuodur annesi yda bi yerden okuduum kadarıyla anne kokusunu duymak istiodur...
ben b.düzü kolan hakan kılıç cnm ewt özel muayene... ama süper.. kesinlikle tavsiyem...