• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ayy meryemcim beğenmemmi yaaa....
ne demek o öyle... okadar kıymetliki hediyeriniz benim için......
ömür boyu saklicam Allahım izin verirse....

[QUOTE=aqualotus2000;10633149

aaa şekerim ben sana tercüme ederdim ayıp ettin doğrusuuu :)))))
banada bukadar adam lazım ama yok valla klonlansamda evde kendimden 5 taneyi birden çekemem doğrusu valla böyle bidenecik halimle idare ediversinler artıkın :))))

al benden de o kadar bende çekemem vala otamatiğe beğladım iic elülülülülülü

bu arada ayfercım oglunda sende çok guzelsınız..

o montlardan bende de vardı kullanamadım bende. kucuk bedenddı ama benım. bıde ben zorlamak ıstemıyorum montu var normal onu bıle arada kullanıyorum. anneme gıdıyorsam hopp sarıyorum battanıyeye alıyorum kucagıma:)

efferim ayferim laf süleme kendine yaa :)))
ay bu salak leyla hamile galiba yaa ailecek dallası bile geçtiler yaa ne manyaklar yaa.. :)))))))))

OOhhh herkes burda ne guzell kalabalıkız bu akşam..
gamze bu arada yılbaşı hedayesinde sona kalan tek sen degilsin, bende varım :( hatta ancak cuma olmasa cts çıkabilecem..:(

ehehehe aklın yolu bir tabiii :))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet gamzecim yaa çamaşır gunum oldu bugun 3.makina yıkandııı...iş güçç.......

yaprak dokumunu isliyorum ayrıcaamafoldumben

ay kıyamam sana ben yaaa...... Allah kolaylık versin kurumuyoda bu havada çamaşırlar zor valla o iş... diziyi bende izliyom ama ailecek bi saçmaladılar yaaaaaaa kaydirigubbakcemile

OOhhh herkes burda ne guzell kalabalıkız bu akşam..
gamze bu arada yılbaşı hedayesinde sona kalan tek sen degilsin, bende varım :( hatta ancak cuma olmasa cts çıkabilecem..:(

ayy evet süper bi akşam vallaha :)
sağol betül beni yalnız bırakmadın bende sap gibi bi ben kaldım diye geziyodum buralarda :)))))))))))))))) işallah yarın halledebilirim bende bu işleri :)))):Saruboceq: alkisalkisalkis

tubaok, akidem, KK Pro Üyeaqualotus2000+, aslıcım, asos1980+, Aussie+, ayfersmu+, ÇÖL GÜLÜ, dilekakal+, fairyblue, fussilet+, huysuz80+, mawiekim, msms+

ne kadar kalabalığızzzzzzzzz

dikkatinizi çekerim kırımzı üyeyi ben çok kıskanıyom Pro Muroo olmuşş :))

evet hamileeeeeeee

reklamda gordumm

gerizekalı atladı adamın üstüne atladı adamın üstüne eee olacağı buydu tabiii :))))
hadi hepsini boşver okadar yattı kalktı bi yıkan be cenabet aynı saçlarla eve gelip yemek yedi yaaa uyuz nassı aile bunlar yaaaa :)))))))))))

Back
X